Geçen hafta aldı ABC’de.SAİ ömrü hayatında 3 reyting alamadan mı final yapacak bakalım göreceğiz
Ama bu düşük reytinglere rağmen ab'de BGM'nı geçebilmiş...
Onca dizi geliyor gidiyor 🤣dip yapmaya geliyorlar dip gorub gidiyorlar Baharin en dusuk alacagi reyting 6 reyting olur buda dip sayilmiyor azizim gece masali 1 qrupda izleniyor 2 qrupda evet dipdeBen iddia ediyorum, şu güne sağlam bir dizi gelirse Bahar ve Bir Gece Masalı dip yapar.
Sen Ağlama İstanbul kendini izletiyor ama tutmayınca tutmuyor işte. Beklentiyi karşılayamadı dizi.
Hainly , Bahar ‘ı neden saldın ?Ben iddia ediyorum, şu güne sağlam bir dizi gelirse Bahar ve Bir Gece Masalı dip yapar.
Sen Ağlama İstanbul kendini izletiyor ama tutmayınca tutmuyor işte. Beklentiyi karşılayamadı dizi.
Haftalar öncesinden demiştim karşısına güzel dizi gelirse salarım diye. Sorgulama yapma bu konuda Kalpazan'da yaptığın gibi.Hainly , Bahar ‘ı neden saldın ?
Ben kabul ediyorum, Uzak Şehir gibi dizi gelse eğer evet SAİ yayından kalkar, Bahar AB/ABC1 ile sezon sonunu görüp biter, Bir Gece Masalı da eriyerek sezon içinde final yapar.Ben iddia ediyorum, şu güne sağlam bir dizi gelirse Bahar ve Bir Gece Masalı dip yapar.
Kral Kaybederse ya bugün ya Perşembe olur, inşallah bugüne gelirBen kabul ediyorum, Uzak Şehir gibi dizi gelse eğer evet SAİ yayından kalkar, Bahar AB/ABC1 ile sezon sonunu görüp biter, Bir Gece Masalı da eriyerek sezon içinde final yapar.
Olur da SAİ Ocak ayında biterse kanal Kral Kaybederse'yi düşünmeli...
Bırakalı 1,5 ay oldu. (Komple bir şekilde)Haftalar öncesinden demiştim karşısına güzel dizi gelirse salarım diye. Sorgulama yapma bu konuda Kalpazan'da yaptığın gibi.
Bahar dizisi istediğim akıcılığı vermiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?