24 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bi de karadayı beni çok fazla heycanlandırmıyo ya kenan olmasa izlemezdim dizide aşk fazla sarmıyo fazla ya da vadi bizi tepeye çıkardı diğer dizileri mi beğenemiyom bilmiyom ama dizilerden zevk alamıyom nedense

karadayıya biraz aksiyon şart kenan ın diğer dizilerine göre geride biraz

Aga her dizide aşk olur öpüşme olur eskiden elifle polatta öpüşürdü heygidi günler..

normaldir vadide aşk olmadığı için (var ama abartılı değil) her bölüm aksiyona alıştığımız için diğerlerindende aynı şeyi bekliyoruz ama herkezin vadi gibi bir ekibi yok malesef

Aga her dizide aşk olur öpüşme olur eskiden elifle polatta öpüşürdü heygidi günler..

aga aşk sıkar adamı her dizide olur vadide var ama müthiş kuzeyde öyleydi bıraktım zaten aşk üzerine kurulursa çok sıkıcı oluyo

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.79 , 2) ATV: 6.53 , 3) FOX: 6.23 , 4) KANALD: 4.2 , 5) KANAL7: 1.6

normaldir vadide aşk olmadığı için (var ama abartılı değil) her bölüm aksiyona alıştığımız için diğerlerindende aynı şeyi bekliyoruz ama herkezin vadi gibi bir ekibi yok malesef

bana da öyle geliyo çünkü hiçbi diziden keyif alamıyom sebebi vadi gibi basit geliyo diğerleri

Doyorum ki sen istanbulda barinamzzsin , boyle seylere gelemiyosan

ben malatya ya geleli 3 ay oldu zaten
19 yıl barındım bişey olmadı

- - - Ekleme - - -

çok gördük yakup reyiz merak etme
sadece dizilerde olmasın isterim