24 Ağustos 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 3 25.0%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Sen Hak Ediyorsun (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Pasaport (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Kutsal Damacana 2: İtmen (Show)

• Huysuz'la Dans Eder Misin (Show)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Bence gün değişikliği yapılmayacak. Star'ın planı Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlandığı Salı ve Çarşamba akşamlarını komedi dizileriyle doldurmak gibi
peh şampiyonlar ligi mi öff şimdi trabzonun maçları inşallah salı günü olur trabzon için geniş aileden olmak istemem

şimdi trabzon için 3 gün geniş aile yok mu belki özetsiz falan yaparlar zaten gruptan çıkamaz

Mükemmel geniş aile müthiş toparlanış hakettiği reytinglere ulaşmış helal geniş aile ....
Bizim yenge ab de mükemmel gitmiş benim tezim vardı muhteşem yuzyıl ezele dönüşecek ancak ezel gibi fenomen de olamayacak...
Aşağı yukarı yemişlilerden daha önce kısa zamanda reyting sıkıntısı yaşar demiştim yanılmadım...ama bu reytingler şok edici dizi haftaya toparlanacaktır.
Canan vasat, Sen hakediyorsun güzel formata rağmen etkisiz....prormın mümkünse canlı yapılması gerekir....
Huysuzla dans eder misin idare ediyor........

Bugünkü Reytingler hakkında yorumum:
- Bizim Yenge'de reytingler tavan yapmış.
- Unutma Beni dizisi iyi gitmiş.
- Geniş Aile ufak tefek kıpırdanmaya başladı ama umarım diğer bölümler daha iyi gider.
- Kutsal Damacana 2 "İTMEN" dizisi müsait bir günde yayınlansa zirveyi zorlayabilirdi.
- Doktorlar bildiğimiz gibi gidiyor, günde en az 2-3 defa rahat oynatılıyor.
- Dinle Sevgili'de düşüş var zaten inişli, çıkışlı performansı var. Ortasını bulamadılar.
- Canan aynı şekilde düşüşünü sürdürüyor. Yakında final bile verilir.
- İftar programları ilk 10'da olurken şimdilerde ilk 20'de kendilerini zor yer buluyorlar.
- Ana Haber Bültenleri zirveyi zorlamış.
- Dizi tekrarları da zirveyi zorlamış.
- SBT'de Sakarya Fırat bildiğimiz gibi iyi gidiyor diyebiliriz. TRT 1'i zirveye çıkaran neredeyse tek dizi.
- SBT'de değişik bir tablo çıkmış.

Geniş Aile 2 Reyting Çok Kötü Yazın Diyecem AMA Yaz Kalmadı Artık Hele Muhteşem Yüzyıl Gelince Geniş Aile Ne Olacak Peki Onun İçin Bu Reytingler Vasat

Bizim Yenge İyi Reytingin Ötesinde Muhteşem Reyting Almış 😉 İzlemiyorum Ama Komik Tarafı Var Demek Ki 😉

Adanalı Tekrarı İyi Gitmiş 2 Reyting Alması Çok İyi Gibi Birşey Ama Normalde Diyebiliriz Atv Bunu Gördü 9-11:00 Den SOnra Da Yaptı iki Bölüm Oldu Yani

DOKTORLAR eski kadro olsa yine muhteşem reyting alır demek ki çünkü izlemeden söylüyorum,sadece reytinglere bakarak yani 😉

- Geniş Aile ufak tefek kıpırdanmaya başladı ama umarım diğer bölümler daha iyi gider.

Geçen hafta 28. idi A/B'de bu hafta 5. Bence oldukça ciddi bir kıpırdanma. Bu seviyeden daha yüksek reyting alabileceğini hiç sanmıyorum. Özellikle Muhteşem Yüzyıl'ın gelmesiyle...

Geçen hafta 28. idi A/B'de bu hafta 5. Bence oldukça ciddi bir kıpırdanma. Bu seviyeden daha yüksek reyting alabileceğini hiç sanmıyorum. Özellikle Muhteşem Yüzyıl'ın gelmesiyle...

İşte dediğim gibi ufak tefek kıpırdanmaya başladı Geniş Aile. Zaten ileriki zamanlarda günü değişir gibime geliyor.

Bizim Yenge beklenildiği gibi zirvede yer almış.

Geniş Aile de muhteşem bir yükselişle ilk sıralarda yer bulmuş kendine.

Aşağı Yukarı Yemişlililer için artık tehlike çanları çalıyor 1,2 bölüm sonra biter.

Canan kötü grafiğini sürdürmüş.

Bu arada ekliyim Aşağı Yukarı Yemişliler aşırı şekilde düşüşe geçmiş. ve gerçektende tehlike çanları çalıyor.

Dün geniş aile ve bizim yengeyi izledim
Geniş aile süper bir bölüm harikay'dı artık kesinlikle en sevdiğim diziler arasında ama muhteşem yüzyıl gelince onu izliycem
Bizim yenge yine süper bir bölüm'dü bencede cumartesiye alınsa hep zirvede olurdu. Ama almasınlar lale devrini izliyorum cumartesi çünkü
Her hafta Canan 'ı izliyordum ama bu hafta izlemedim dizinin final vermesi çok yakın gibi
Aşağı yukarı yemişliler zaten 2 3 haftaya final verecektir
Unutma beni de izledim süper gitmiş
Dinle sevgilide iyi gibi

Bugün Anneler İle Kızlarını izliycem

Bu arada starın dizilerini izliycem gibi bu sene iffet yalancı bahar süper dizilere benziyorlar

Bu reytingler den anlasiliyorki Muhtesem Yüzyil in bu sezonki en iddaali rakibi Bizim Yenge Total de iyi AB de ise resmen ucmus, Bu iki dizi arasinda Cocuklar Duymasin ezilir. Genis Aile de bir yükselis var. SBT ye bakilirsa Sakarya Firat hite fena degil saten bende Sakarya Firati izliyorum

hacılar xdragxx dedi derseniz geniş aileyle sihirli annemin yeri değişecek geniş ailede bir umut var ama sihirli annem resmen berbat

belli değil mi en son pazardı ama bence star geniş aileyi pazara alır çarşamba gününe daha güçlü rakip koyması lazım

Geniş aile çok güzeldi her zaman ki gibi. Reytingleride yükselmiş. Umarım bu reytinglerin altına hiç düşmez. Eğer bu reytinglerle giderse, sezon sonunu çok rahat görür.