- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
İsimler yazıyor aslında ama mobilden görünmüyor sanırım. @OzaN bu da sıkıntılarımızdan biri aslındaisimleri yazsaydinya. tek tek bakmak zorunda kaldim kendim icin
ben yedi kez arkadaşları güldürmüşüm ama elime ne geçti hiçbişey? bundan sonra güldürü başına 100 kağıt isterim ya gülmeyin ya da paramı peşin verin öyle gülün bana )İsimler yazıyor aslında ama mobilden görünmüyor sanırım. @OzaN bu da sıkıntılarımızdan biri aslında
diger katagorilerde isimler var. bir tek bunda yok galibaİsimler yazıyor aslında ama mobilden görünmüyor sanırım. @OzaN bu da sıkıntılarımızdan biri aslında
sana anca altı kişi gülebilmiş kendine güldürmeyi bile başaramıyorsun zaten hayatta neye yarıyonki onuda anlamış değilim )isimleri yazsaydinya. tek tek bakmak zorunda kaldim kendim icin
Yine benim üzerimden prim yapıp güldürmüşün milleti Bully senin gıcık olacağın erkek bir sanatçı seçsin, sen de ona salla herkes gülsün oh ne güzel işben yedi kez arkadaşları güldürmüşüm ama elime ne geçti hiçbişey? bundan sonra güldürü başına 100 kağıt isterim ya gülmeyin ya da paramı peşin verin öyle gülün bana )
beleşe iş yok
hadi gülüyorsunuz beleşe onu anladıkta kırk yılda bir de olsa gülmenizi sağlayacak malzemeyi sizden kapmışım onu bile çok görüyorsunuz bu kadar art niyet olmazYine benim üzerimden prim yapıp güldürmüşün milleti Bully senin gıcık olacağın erkek bir sanatçı seçsin, sen de ona salla herkes gülsün oh ne güzel iş
@Bully ben yorumda komik birsey göremiyorum. tam tersi karsisindakini kucumser bir tavir var.sana anca altı kişi gülebilmiş kendine güldürmeyi bile başaramıyorsun zaten hayatta neye yarıyonki onuda anlamış değilim )
@destere'nin tarzı öyledir, kolay kolay ciddi konuşurken göremezsin onu, alaycı konuşur yani ama kimseyi de küçümseme amacı yoktur, şakacı bir arkadaşımız işte kendisi.
@xemrexxx bile ilk basta bana bu tarz yazmazdi hatta @Çiğdem- sirf bu yuzden ikimizin iyi anlastigi kanisina varmisti. emre bile diyorum cunku onunda uslubu farkli ama en azindan bu arkadas gibi daha iki 3 kere yazistiginda bana bu tarz yazmadi o daha yeni yeni bana tas atmaya basladiki bukadar muhabetten sonra oluru var.@destere'nin tarzı öyledir, kolay kolay ciddi konuşurken göremezsin onu, alaycı konuşur yani ama kimseyi de küçümseme amacı yoktur, şakacı bir arkadaşımız işte kendisi.
Senin de forumdaki diğer kızlar gibi şaka kaldırabileceğini düşünüp öyle söylemiştir, yoksa asla kötü niyetli birisi değil yani.
Bu arada şu destere'yi bana savundurttun ya şiddetle kınıyorum seni. ss
@destere'nin tarzı öyledir, kolay kolay ciddi konuşurken göremezsin onu, alaycı konuşur yani ama kimseyi de küçümseme amacı yoktur, şakacı bir arkadaşımız işte kendisi.
Senin de forumdaki diğer kızlar gibi şaka kaldırabileceğini düşünüp öyle söylemiştir, yoksa asla kötü niyetli birisi değil yani.
Bu arada şu destere'yi bana savundurttun ya şiddetle kınıyorum seni. ss
"hayatta neye yariyonki anlamis degilim" lafina atarlandim yoksa ben söylenenleri pek kafaya takan birisi degilim.diziyi yarım bırakıp geldim ya sizin yüzünüzdeen
evet tarzım öyle ama şaka kaldırana şaka yaparız kaldırmayanlada pek işim olmaz o günkü @dosimosi nin samimi sohbetinde espriyi kaldıracak bir arkadaş izlenimi gördüm o yüzden yukardaki mesajı yazdık ? mesajda öyle ciddiye alınacak bir mesaj değil zaten nesine atarlandı arkadaşımız onuda pek anlamadım ya
neyse bir daha olmaz ciddi arkadaşlarla dünya barışı türkiyenin jeopompişik konumu ve ortadoğu sorununu tartışırız, espri kaldıran arkadaşlarlada gırgır şamatamızı yaparız kolayı var
neyse ben poldarka devam edeyim
rahatsız olanların rahatsız oldukları mesajlarımı gönül rahatlığıyla silebilirsiniz
"hayatta neye yariyonki anlamis degilim" lafina atarlandim yoksa ben söylenenleri pek kafaya takan birisi degilim.
aaaa @destere mi üzme @dosimosidiziyi yarım bırakıp geldim ya sizin yüzünüzdeen
evet tarzım öyle ama şaka kaldırana şaka yaparız kaldırmayanlada pek işim olmaz o günkü @dosimosi nin samimi sohbetinde espriyi kaldıracak bir arkadaş izlenimi gördüm o yüzden yukardaki mesajı yazdık ? mesajda öyle ciddiye alınacak bir mesaj değil zaten nesine atarlandı arkadaşımız onuda pek anlamadım ya
neyse bir daha olmaz ciddi arkadaşlarla dünya barışı türkiyenin jeopompişik konumu ve ortadoğu sorununu tartışırız, espri kaldıran arkadaşlarlada gırgır şamatamızı yaparız kolayı var
neyse ben poldarka devam edeyim
rahatsız olanların rahatsız oldukları mesajlarımı gönül rahatlığıyla silebilirsiniz
manitani savunmana sasirmadim zaten
manitani savunmana sasirmadim zaten
@destere yeniden kaçacak diye korkuyor Çiğdem yani ondan huyuna gidiyor
ay ben ilk mesaj yazdığımda niye etiketledin diye kızmıştı dosimosi nasıl yazayım korktum @Çiğdem- teyze koru beni @destere @Bully @cookies@xemrexxx bile ilk basta bana bu tarz yazmazdi hatta @Çiğdem- sirf bu yuzden ikimizin iyi anlastigi kanisina varmisti. emre bile diyorum cunku onunda uslubu farkli ama en azindan bu arkadas gibi daha iki 3 kere yazistiginda bana bu tarz yazmadi o daha yeni yeni bana tas atmaya basladiki bukadar muhabetten sonra oluru var.
ay zaten sen kimsin de beni koruyorsun pis çikinella benim bir markayı ancak ben korurum hoşt çekil kenarahaha ben yukarıda @destere yi korumam altına aldım senle hiç uğraşamam vlla seni döverler inş
hic hatirlamiyorum Sezene dusuk oy vermemistim ve ustune aciklama yaptigimda sende daha oyumu bilmeden laf atmistin. ilk yazismalarimiz ozamanlardi.
dedigin mantikli@destere yeniden kaçacak diye korkuyor Çiğdem yani ondan huyuna gidiyor