Yasak Elma ve Zalim Istanbul sezon sonu final yapınca Pazartesi anca şenlenir.
Çukur bu hafta yükselir umarım, özellikle AB'de çok kan kaybetti. Bunda senaryonun etkisi de büyük tabii.
Yasak Elma 4. sezon onayını alsaydı çoktan konusunu açmış olurdun zaten.Zalim İstanbul bu gidişle sezon sonunu bile göremeyecek o kesin ama, Yasak Elma 4. sezon onayını almışken final yapmasını beklemek ne acaba?
Yasak Elma 4. sezon onayını alsaydı çoktan konusunu açmış olurdun zaten.
Ayrica iki dizinin oranlari birbirine yakin zaten, biri devam ediyorsa digeri neden devam etmesin?
Yasak Elma hep 5 reyting aliyor benim bildigim.Al açtım konusunu.Açıklandı devam edeceği. Yasak Elma 7+ oran alırken, Zalim İstanbul 4+ zor alıyor. Arada ki oran farkı bariz ortada. Survivor gelince daha da düştü Zalim İstanbul.
Yasak Elma hep 5 reyting aliyor benim bildigim.
Yasak Elma hep 5 reyting aliyor benim bildigim.
2-3 hafta önceki reytinglere bak, anlarsin ne demek istedigimi.AB'de 7,68+ almış.
yine AB'de 7,09+ almış
Senin bildiğin reyting sonuçlarını merak ettim.
Düsmüstü demek ki toparlamis.2 hafta önce 8.91 aldı
Sefirin Kızı geldiğinde 5-6 bandına düşmüştük de ondan önce de 7-8 reyting alıyorduk zatenDüsmüstü demek ki toparlamis.
Sefirin Kızı geldiğinde 5-6 bandına düşmüştük de ondan önce de 7-8 reyting alıyorduk zaten
Biraz daha cabalarsam kaos cikacak.2-3 hafta önceki reytinglere bak, anlarsin ne demek istedigimi.
Aman çıkmasın, tartışmada ikimiz varsak o mevzu ne olursa olsun döner dolaşır yine kadına bağlanırBiraz daha cabalarsam kaos cikacak.
Yasak Elma'nın yurtdışı satışları iyi olduğu ve geri dönüşleri iyi olduğu için kanal yeni sezon onayını verdi. Reytingleri de yüksek, niye final yapsın beYasak Elma ve Zalim Istanbul sezon sonu final yapınca Pazartesi anca şenlenir.
Çukur bu hafta yükselir umarım, özellikle AB'de çok kan kaybetti. Bunda senaryonun etkisi de büyük tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?