24 Şubat 2015 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da Salı'nın reytingleri belli oldu.

The Voice, Pazartesi'nin ardından Salı'nın zirvesini de kolayca aldı.

Her ne kadar reyting açısından pek başarılı olamasa da televizyonun klasik komedileri arasına adını yazdıran Parks and Recreation, The Voice destekli finaliyle yükselişe geçerek son noktayı koydu.

ABC'nin Fresh off the Boat dizisi beklenilenin çok üstünde seyredilmeye devam ediyor. The Voice'a rağmen oranlarını koruyan dizi reytinglerinde çok ciddi bir düşüş olmaması halinde yeni sezon onayı alacak gibi gözüküyor.

Diğer ABC dizileri Agent Carter ve Forever yerlerinde saymaya devam ediyorlar. İki dizi de umut vermiyor...

Fox'un New Girl'ü 1.4 reyting civarında izleyicisini sabitlemiş gözüküyor. Komedi konusunda fazla alternatifi olmayan Fox, New Girl'ü bir süre daha elinde tutacak gibi.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMNBCThe Voice (8-10PM)3.81113.8
CBSNCIS2.4817.43
ABCFresh off the Boat1.965.79
FOXMasterChef Junior1.654.8
CWTV's Hottest Commercials0.411.4
8:30PMABCRepeat After Me1.343.89
9:00PMCBSNCIS: New Orleans2613.84
FOXNew Girl1.442.9
ABCMarvel's Agent Carter1.344
CWThe Flash - Tekrar0.311.12
9:30PMFOXThe Mindy Project1.132.36
10:00PMCBSPerson Of Interest1.759.47
NBCParks and Recreation1.654.2
ABCForever134.6

ABC ve NBC'e tebrikler. Parks and Recration, fena sonuçlar almadan bitivermiş. Bu arada başlıkta "Salı" yazılması gerekiyor @OzaN.

@Çiğdem- The Flash kaç hafta yok?
The Flash tekrarıyla bile bazı CW dizilerine yetişmiş.

NBC 'den alın şu programları.
adamlar the Voice ile götürüyor işi. 1-2 de maç alıyor.:ss

forever ı tebrik ediyoruz inat etti birden aşağı kasımpaşa diyor
yani bir puandan aşağı inmemek için direniyor

fresh of the boat çok iyi gidiyorda izlemek mümkün değil ?

@Çiğdem- The Flash kaç hafta yok?
The Flash tekrarıyla bile bazı CW dizilerine yetişmiş.
forever ı tebrik ediyoruz inat etti birden aşağı kasımpaşa diyor
yani bir puandan aşağı inmemek için direniyor

fresh of the boat çok iyi gidiyorda izlemek mümkün değil ?
@destere ayyy umarım forever 2.sezon onayını alır constantine tehrikede bitti forever bari reytingleri düzeltip öyle sezon finali yapsın 🙂🙂🙂

@mrt-06 17 martta yayınlanıcak cw dizileri 3 haftalık aralara girdi malesef the flash 17 martta gelicek 😕😕😕

cw kanalında iddalı olan the originals ve the 100 dizileri 0 5 alıyor çoğu zaman
the flah 0 3 tekrarıyla almış büyük tebrikelr gerçekten

süpernatural gün değiştirdi bu arada the flaha aynı günde yayınlanıyordu
3 hafta aradan sonra çarşamba günü yayınlanıcak türkiye günüyle perşembe günü yani
the flashın gününe zombie adlı dizi gelicek sanırım ilk bölümüne bir göz atarım🙂

constantine bittimi kesinmi yani? üzüldüm ya arada bir zed e bakmak bile insanın moralini düzeltiyordu
forever bitmeyecek bitmemeli

constantine bittimi kesinmi yani? üzüldüm ya arada bir zed e bakmak bile insanın moralini düzeltiyordu
forever bitmeyecek bitmemeli
yok constantine hiçç bilgim yok kötü reytingle bitmişti onu diyorum 2.sezonu olur umarım
🙂🙂🙂

Niye ara verdilerki? Noel diyeceğim ama geçeli çok oldu.

Niye ara verdilerki? Noel diyeceğim ama geçeli çok oldu.
bilmiyorum cnm süpernatural the originals the vampire diaries ve the flas gibi diziler araya girdi tekrar 22-23 bölüm gibi bitiyorlar oyüzen ara vermiş olabilirler hazirana uzatmaya çalısıyorlar final bölümünü 🙂🙂🙂

ama arrow ara vermemiş aaa çok şaşırdım @cookies bölüm çıkmış

Constantine reyting durumu kötüydü ama internette fena bir kitlesi yok. Belki Hannibal gibi ite kaka devam ettirir kanal.
forever ın yeni bölümünü izledim twd nin beth de diziye katkıda bulunmuş ama reytingler çakılıp kaldı bir türlü artmıyor haksızlık yapmışlar diziye

hannibal ın fan kitlesiyle ayakta kaldığını bilmiyordum demekki o da sallantıda ama 3 sezon devirecek gibi
darısı forever la constantine in başına

Forever zor ya. ABC'ye göre çok düşük durumda. Anca Cuma'ya saklarlarsa bilmem yurtdışı satışları falan iyiyse.

Forever zor ya. ABC'ye göre çok düşük durumda. Anca Cuma'ya saklarlarsa bilmem yurtdışı satışları falan iyiyse.
anladım
ama bir umut diyoruz devam etse güzel olur

ozan benim izlediğim pll diziside abc kanalında yayınlanıyor onun reytinglerini neden göremiyoruz abc kanalının diğer dizileri ne kadar reyting almış belli oluyor oysa pll nin reytingleri yok ortalıkta

Arrow ara vermedimi hemen indiriyorum

ABC Family o ayrı kanal, kablolu.