all star gibi olicek değil ya hepsiSurvivor gelince fena düşersiniz ama.
all star gibi olicek değil ya hepsiSurvivor gelince fena düşersiniz ama.
Kesinlikle zaten Perşembeye Kvp gelecek.güneşin kızlarının alıcağı en yüksek oranlar bunlar zaten ayoll bu saatten sonra artık 7 ve üstü reyting kesinlikle beklemiyorum yaz boyunca
6 ortalama reytingte gitmeye devam ediceklerdir en yüksek alabilicekleri reyting 6 ortalama yanı bundan fazlasını beklememek lazım 🙂🙂🙂
ayrıca bu dizi kış sezonunda 4 rytinge düşüp 2 hfta 4 reyting almaya devam etsin kanal d bu diziyi anında bitirir kesinlikle kış sezonunda
1 ay idare edemezler 1 ay içinde biter 4 te düştükleri an kanal d iplerini çeker kış sezonunda 1 ay süreyi geçemezler diye düşünüyorum
kıskançlıktan nasıl çatlıyon pis sivilceli evde kalmış teyzegüneşin kızlarının alıcağı en yüksek oranlar bunlar zaten ayoll bu saatten sonra artık 7 ve üstü reyting kesinlikle beklemiyorum yaz boyunca
6 ortalama reytingte gitmeye devam ediceklerdir en yüksek alabilicekleri reyting 6 ortalama yanı bundan fazlasını beklememek lazım 🙂🙂🙂
ayrıca bu dizi kış sezonunda 4 rytinge düşüp 2 hfta 4 reyting almaya devam etsin kanal d bu diziyi anında bitirir kesinlikle kış sezonunda
1 ay idare edemezler 1 ay içinde biter 4 te düştükleri an kanal d iplerini çeker kış sezonunda 1 ay süreyi geçemezler diye düşünüyorum
He canım ondan Güneşin Kızları ilk bölüm 3 reyting alınca birkaç haftaya yayından kalkar dedin şimdi 6 alıyor kış sezonunda çöker diyorsun.güneşin kızlarının alıcağı en yüksek oranlar bunlar zaten ayoll bu saatten sonra artık 7 ve üstü reyting kesinlikle beklemiyorum yaz boyunca
totalimiz 7 reyting ortalamada kanal d kanalı kış sezonunda normal dizilri bile 4 reyting alıyor iye ipini çekti urfalıyım ezelden nkaranın dikmeni güllerin savası engin altandüzyatanın bir dizisi vardı kanıtkıskançlıktan nasıl çatlıyon pis sivilceli evde kalmış teyzeayol senin vadi 5 reytinge düştü 1.5-2 milyonluk bütçesiyle bu dizi 4 reytinge düşse bişi olmaz
ayym hepinizle tek tek uğrşamam emreye yazdığım mesaja bak sendeHe canım ondan Güneşin Kızları ilk bölüm 3 reyting alınca birkaç haftaya yayından kalkar dedin şimdi 6 alıyor kış sezonunda çöker diyorsun.
Güneşi Beklerken de yazın 6 reyting alıyordu ama kış sezonunda 8 reyting aldığı bile oldu fazla hafife alıyorsun sen Güneşin Kızları'nı.
Cidden dizinin günü değişince daha da düşecek bence kış sezonunda tutunamaz.Yaz sezonunda tutunabilir.He canım ondan Güneşin Kızları ilk bölüm 3 reyting alınca birkaç haftaya yayından kalkar dedin şimdi 6 alıyor kış sezonunda çöker diyorsun.
Güneşi Beklerken de yazın 6 reyting alıyordu ama kış sezonunda 8 reyting aldığı bile oldu fazla hafife alıyorsun sen Güneşin Kızları'nı.
Güneşin Kızları'nı siz kıskançlara yedirmeyiz kışın da bu oranları koruyacak çok beklersin 4'e düşmesini.totalimiz 7 reyting ortalamada kanal d kanalı kış sezonunda normal dizilri bile 4 reyting alıyor iye ipini çekti urfalıyım ezelden nkaranın dikmeni güllerin savası engin altandüzyatanın bir dizisi vardı kanıt
şimdi güneşin kızları 6 reytingte devam etmek zorundalar kış sezonunda 4 e düşerseler kanal d bu dizinin anında ipini çeker 1 ay süre veriyorum bunlara ben
ayym hepinizle tek tek uğrşamam emreye yazdığım mesaja bak sende
4 reytinge düştükleri an ipleri çekilir bu dizinin aa ben söyliyimCidden dizinin günü değişince daha da düşecek bence kış sezonunda tutunamaz.Yaz sezonunda tutunabilir.
al sanatotalimiz 7 reyting ortalamada kanal d kanalı kış sezonunda normal dizilri bile 4 reyting alıyor iye ipini çekti urfalıyım ezelden nkaranın dikmeni güllerin savası engin altandüzyatanın bir dizisi vardı kanıt
şimdi güneşin kızları 6 reytingte devam etmek zorundalar kış sezonunda 4 e düşerseler kanal d bu dizinin anında ipini çeker 1 ay süre veriyorum bunlara ben
Kanıt, Engin Altan Düzyatan'ın dizisi değildi ve 2 sene önce ipi çekilmişti. Ayrıca Güllerin Savaşı bitmedi. Dikmen de ATV'ye geçti.totalimiz 7 reyting ortalamada kanal d kanalı kış sezonunda normal dizilri bile 4 reyting alıyor iye ipini çekti urfalıyım ezelden nkaranın dikmeni güllerin savası engin altandüzyatanın bir dizisi vardı kanıt
Güneşi Beklerken de Salı başlamıştı Pazar'a geçti kış sezonunu çıkardı o kadar emin konuşma derim.Cidden dizinin günü değişince daha da düşecek bence kış sezonunda tutunamaz.Yaz sezonunda tutunabilir.
Sizin de işiniz zor be.Güneşin Kızları'nı siz kıskançlara yedirmeyiz kışın da bu oranları koruyacak çok beklersin 4'e düşmesini.
Görüşürüz yeni sezonda düşünce bu yazdığımı hatırlatacam 4e düştüğü an dizinin ipi çekilecek.Güneşi Beklerken de Salı başlamıştı Pazar'a geçti kış sezonunu çıkardı o kadar emin konuşma derim.
güllerin savasına benzeyen bir dizi vardı yaa adlarını karıştırıyorumKanıt, Engin Altan Düzyatan'ın dizisi değildi ve 2 sene önce ipi çekilmişti. Ayrıca Güllerin Savaşı bitmedi. Dikmen de ATV'ye geçti.
ayol dizide bu var sen nasıl böyle konuşuyon çok şaşırdım daha iyisini mi buldun yoksagüllerin savasına benzeyen bir dizi vardı yaa adlarını karıştırıyorum
birşeyin tepesiydi
enginin diziside cinayetmi neyse onunda adını unttum urfalıyıme zeldenle anakranın dikmenine kanal d yol verdi onlarda başka kanalalra gidip tutunamadılar kısaca 4 diziyide kanal d 4-5 aldıkları halde harcadı
güneşin kızları 4 reytinge düşer düşmez ipleri çekilir @Bully ben buradayım görürüz
Zeytin Tepesi o.güllerin savasına benzeyen bir dizi vardı yaa adlarını karıştırıyorum
birşeyin tepesiydi
enginin diziside cinayetmi neyse onunda adını unttum urfalıyıme zeldenle anakranın dikmenine kanal d yol verdi onlarda başka kanalalra gidip tutunamadılar kısaca 4 diziyide kanal d 4-5 aldıkları halde harcadı
güneşin kızları 4 reytinge düşer düşmez ipleri çekilir @Bully ben buradayım görürüz
ayol dizide bu var sen nasıl böyle konuşuyon çok şaşırdım daha iyisini mi buldun yoksa
hyırr yaa zeytin tepesi değil hatta forumdada çok tepki gelmişti diziyi harcadılar diye neydi adı yaaa ilimin ucunda ama aklıma gelmiyor yeni bitmişti güllerin savasıyla aynı dönemde başlamıstı oranlarıda iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?