23 Temmuz 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Güneşin Kızları dünkü muhteşem bölümüyle 7 reytingi geçmeliydi ama güzel gitmiş yine haftaya daha da yükselir inşallah kıskananlara inat.

güneşin kızlarının alıcağı en yüksek oranlar bunlar zaten ayoll bu saatten sonra artık 7 ve üstü reyting kesinlikle beklemiyorum yaz boyunca
6 ortalama reytingte gitmeye devam ediceklerdir en yüksek alabilicekleri reyting 6 ortalama yanı bundan fazlasını beklememek lazım 🙂🙂🙂

ayrıca bu dizi kış sezonunda 4 rytinge düşüp 2 hfta 4 reyting almaya devam etsin kanal d bu diziyi anında bitirir kesinlikle kış sezonunda
1 ay idare edemezler 1 ay içinde biter 4 te düştükleri an kanal d iplerini çeker kış sezonunda 1 ay süreyi geçemezler diye düşünüyorum

Kesinlikle zaten Perşembeye Kvp gelecek.

kıskançlıktan nasıl çatlıyon pis sivilceli evde kalmış teyze
ayol senin vadi 5 reytinge düştü 1.5-2 milyonluk bütçesiyle bu dizi 4 reytinge düşse bişi olmaz

He canım ondan Güneşin Kızları ilk bölüm 3 reyting alınca birkaç haftaya yayından kalkar dedin şimdi 6 alıyor kış sezonunda çöker diyorsun.

Güneşi Beklerken de yazın 6 reyting alıyordu ama kış sezonunda 8 reyting aldığı bile oldu fazla hafife alıyorsun sen Güneşin Kızları'nı.

kıskançlıktan nasıl çatlıyon pis sivilceli evde kalmış teyze
ayol senin vadi 5 reytinge düştü 1.5-2 milyonluk bütçesiyle bu dizi 4 reytinge düşse bişi olmaz
totalimiz 7 reyting ortalamada kanal d kanalı kış sezonunda normal dizilri bile 4 reyting alıyor iye ipini çekti urfalıyım ezelden nkaranın dikmeni güllerin savası engin altandüzyatanın bir dizisi vardı kanıt

şimdi güneşin kızları 6 reytingte devam etmek zorundalar kış sezonunda 4 e düşerseler kanal d bu dizinin anında ipini çeker 1 ay süre veriyorum bunlara ben

ayym hepinizle tek tek uğrşamam emreye yazdığım mesaja bak sende

Cidden dizinin günü değişince daha da düşecek bence kış sezonunda tutunamaz.Yaz sezonunda tutunabilir.

Güneşin Kızları'nı siz kıskançlara yedirmeyiz kışın da bu oranları koruyacak çok beklersin 4'e düşmesini.

al sana

Kanıt, Engin Altan Düzyatan'ın dizisi değildi ve 2 sene önce ipi çekilmişti. Ayrıca Güllerin Savaşı bitmedi. Dikmen de ATV'ye geçti.

Cidden dizinin günü değişince daha da düşecek bence kış sezonunda tutunamaz.Yaz sezonunda tutunabilir.
Güneşi Beklerken de Salı başlamıştı Pazar'a geçti kış sezonunu çıkardı o kadar emin konuşma derim.

Kanıt, Engin Altan Düzyatan'ın dizisi değildi ve 2 sene önce ipi çekilmişti. Ayrıca Güllerin Savaşı bitmedi. Dikmen de ATV'ye geçti.
güllerin savasına benzeyen bir dizi vardı yaa adlarını karıştırıyorum
birşeyin tepesiydi

enginin diziside cinayetmi neyse onunda adını unttum urfalıyıme zeldenle anakranın dikmenine kanal d yol verdi onlarda başka kanalalra gidip tutunamadılar kısaca 4 diziyide kanal d 4-5 aldıkları halde harcadı

güneşin kızları 4 reytinge düşer düşmez ipleri çekilir @Bully ben buradayım görürüz

ayol dizide bu var sen nasıl böyle konuşuyon çok şaşırdım daha iyisini mi buldun yoksa

Zeytin Tepesi o.

Bu arada @Bully'yi daha fazla sinirlendirme istersen.