O da izliyomu emin değilim kaçamak yapıyodur Berene bak için açılır
en azından izlemiyorsada izliyormuş gibi yapmayı başarabiliyor ben onuda başaramıyorum
O da izliyomu emin değilim kaçamak yapıyodur Berene bak için açılır
Dizi izlencek gibi değil sende haklısın Beren olsa bile!en azından izlemiyorsada izliyormuş gibi yapmayı başarabiliyor ben onuda başaramıyorum
Dizi izlencek gibi değil sende haklısın Beren olsa bile!
yok lo ben de aramızda kalsınabakıyom genelde
yok lo ben de aramızda kalsınabakıyom genelde
onlara hadlerini bildirmek görevimiz zatenherkesin içinde söyleme diziyi bıraktığını millet fırsat kolluyor izlemiyorsanda izliyorum dersin
onlara hadlerini bildirmek görevimiz zaten
tabisi de@ABAY_06 oralarda baykuş gibi bekliyordur hataya düşmemizifırsat vermemek lazım, sonuna kadar intikamcıyız
Internetten Karadayı'yı izledim.niye dün ne yaptın ?
Internetten Karadayı'yı izledim.Ve Anlık paylaşıyordum.
Bak sana ne dedim ben izlemez diye@ABAY_06 oralarda baykuş gibi bekliyordur hataya düşmemizifırsat vermemek lazım, sonuna kadar intikamcıyız
Bak sana ne dedim ben izlemez diye
Aramızda Kalsın reklam olunca İntikam'a bakıyodur benceizliyormuşta reklam aralarında aramızda kalsına dalıyormuş )
@xemrexxx in sağı solu belli olmuyor zaten muhteşem izlyorum derkende aslında vicdana takılıyordu)
izliyormuşta reklam aralarında aramızda kalsına dalıyormuş)
@xemrexxx in sağı solu belli olmuyor zaten muhteşem izlyorum derkende aslında vicdana takılıyordu)
kafama göreAramızda Kalsın reklam olunca İntikam'a bakıyodur bence
Televizyondan izledim o yüzden öyle yazdım.karadayıyı izlediysen daha ne ? dün hiç bişey yapmadım denirmi haftanın en iyi dizisini izlemişsin işte
Aramızda Kalsın reklam olunca İntikam'a bakıyodur bence
Şu hannayı bende incelim en son şaka kısmında kalmıştım 1 bölümdebenim şimdi sıkıntım kalmadı dizi konusundahangi diziden sıkılırsam anında pretty little liars a dönüp hannaya bakıyorum kendime geliyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?