Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merak etme kayip'in karsisinda ab'de karadayi + o ses 18totelde karadayi +o ses 16 reytingler alan rakipleri var.. Ki yer gok'u de katmadim daha araya.. Goruldugu gibi daha fazla reyting alan rakipler karsisinda kuzeyi yine geciyor.- - - Ekleme - - -Kuzeyi ne ben takinti edicem, ederse yapimcisi etsin, dusunsun. Gercekten ayni mod ayarinda olsalardi fark azalirdi ama cok fArklilar haliylede kuzey dusuk cikiyor.- - - Ekleme - - -İlk olarak benim icin her iki grupta onemliikincisi, yukarda da dedigin gibi tns'nin hala dusurdugunu savunuyorum:.Buna ragmen totelde pis yediliye gecilmis ve bende durumu soyledim. Yani olmus bir olayi.. Pis yediliye gecilmis.
Merak etme kayip'in karsisinda ab'de karadayi + o ses 18
totelde karadayi +o ses 16
reytingler alan rakipleri var.. Ki yer gok'u de katmadim daha araya.. Goruldugu gibi daha fazla reyting alan rakipler karsisinda kuzeyi yine geciyor.
- - - Ekleme - - -
Kuzeyi ne ben takinti edicem, ederse yapimcisi etsin, dusunsun. Gercekten ayni mod ayarinda olsalardi fark azalirdi ama cok fArklilar haliylede kuzey dusuk cikiyor.
İlk olarak benim icin her iki grupta onemli
ikincisi, yukarda da dedigin gibi tns'nin hala dusurdugunu savunuyorum:.
Buna ragmen totelde pis yediliye gecilmis ve bende durumu soyledim. Yani olmus bir olayi.. Pis yediliye gecilmis.