23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hhahaha aa evet simam hiç değişmiyor çünkü cnm birde çocukluktan beridir hep bir ön planda kalma şeyim var yetenek diyelim
Fotodaki iki oğlanla hala iletişim kuruyor musun? Tipleri nasıl acaba.

Bende bir 23 Nisan'da şiir okumuştum bütün okulun önüne çıkınca ağlayıp içeri kaçmıştım sonra ağlaya ağlaya şiiri okumuştum herkes gülmüştü.

Sonraki 23 Nisan'da ise daha profesyoneldim ve şiirimi direkt okumuştum hey gidi günler ne güzel 23 Nisan bayramları yaşadık.

onlarla orta okuldan sonra daha görüşmedik ama o kızlar kardeşlerim kadar yakınlar ilk okul orta okul lise üni hep birlikte aynı sınıflarda okuduk

Bende sitresli olurdum oanlarda

23 Nisandan önce folklor kursuna gideerdim annemin zoruyla grubun yaramaz çocuğuydum ben konuşmadan duramazdım ve hoca bana çok kızardı konsantre olamazdım ve hareketleri çözemezdim o yüzden 23 Nisanda da grubun içine edince rezil edince hoca annemle konuşup bu çocukla bu iş olmaz alın götürün demişti çok konuşuyo susmuyo işe konsantre olmuyo..

Benim ilk 23 Nisan töreninde hava yağmurluydu ve okulun konferansı salonu yoktu, 24 ya da 25 Nisana ertelenmişti diye hatırlıyorum tören. İkinci ve dördüncü sınıfta folklora katılmıştım. Ondan sonraki yıllar bizden geçti artık o işler, ama okula başlamadan önce ve ilkokul 3-4'e kadarki günlerimde 23 Nisan günü öncesi ve o gün tarifsiz bir heyecan duyardım, anlatılamaz bir his. O heyecanı duyduğun o günler özledim, artık zerre bir heyecan kalmadı hiçbir şeyde ama o eski günleri gerçekten özledim, 23 Nisan sabahı açardım TV yi, üstte ATATÜRK resmi. Bütün kanallarda çocuk teması, çizgi filmler... Mutluluk o kadar basit ve tarifsizdi, işte bu yüzden özlüyorum o güzel eski Türkiye'yi.

@Çiğdem- @Bully @Dosi @xemrexxx @destere @cookies

Bende 23 Nisan da 2 defa gösteriye katılmıştım. Birinde halk oyununda efeydim İçişleri bakanı falan gelmişti diğerinde ise 1. sınıfın son ayları olduğu için bir kutlama vardı
Hatta bir arkadaşım Beyhanin taklidini yapıyordu. Vay ya gün gibi aklımda zaman hızlı geçiyor

Hepimizin 23 Nisan bayramı kutlu olsun

Öyleyimdir evet hiç susmam sınıfta da öyleyimdir hocalar bana geveze der hep hayta sınıfada düşünce
Lise nin son anlarının tadını çıakrt bencede ünide ortaokul ve lise tadı hiç yok bu zamanları çok özleyeceksin

Lise nin son anlarının tadını çıakrt bencede ünide ortaokul ve lise tadı hiç yok bu zamanları çok özleyeceksin
1 senem kaldı tadını çıkartabildiğim kadar çıkarıyorum tembel tenekeyim şimdi çalışmazsam seneye sınavda batıcam.ss Bir açıdanda yatmak istiyorum okul istemiyorum o yüzden üniyi merakla bekliyorum

Beyhan diyince aklıma kötü kimyacım geldi
Senin bahsettiğin Beyhan kimdi

Geçen 23 nisan yine çok ekşınlıydı...

Sen o gün yine tatil ol ama bizim okulda soru sorma zamanı olsun ama ne soru sormak.Millet birbirini eziyodu la.Ben soru soramayacağımı anlayınca hemen arkadaşları da alıp sıvışmıştım(Görevlinin masasından izin kağıdı çalıp doldurmuştum) ve dominosta pizza yemiştik

@Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @destere @Doğu @Dosi @denizz19

@Çiğdem-

99 yılı 23 nisan ortada mikrofon tutan kız benim 8 yaşındayım ilk okul 2. sınıf biz ne ara büyüdük ayoll

@mrt-06 @Bully @xemrexxx @destere @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @EFE UYSAL
En sağdaki kız kardeşime benziyor gibi

@destere birşey dememiş ayoll acaba aynı okulda olsaydık ilk okuldada peşimde koşarmıydı @destere

Atatürk´ün bize vaad ettigi bu günleri daha nice seneler kutlayabilmek dilegiyle...

23 Nisanı kutlamak için mi yoksa anıların anlatılması için mi açıldı bu konu anlamamakla birlikte herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlarım. Nicelerini görmek dileğiyle...