23 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,265
Puanı
1,061
23 Nisan 2014 Çarşamba günü reyting yorumlarını bu konuda yapabilirsiniz.

Bu bölümdeki mesajlarınız mesaj sayınıza etki etmeyecektir. Bu akşam ekrana gelecek olan Kızılelma, Kara Para Aşk, Ankara'nın Dikmen'i, Sevdaluk, Not Defteri ve Muhteşem Yüzyıl dizi yorumlarınızı dizilerin yorum konusuna yapmanızı dileriz.

Bugün TV'de Ne Var öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

İyi yorumlar, keyifli bir akşam dileriz.

4 yıldır olduğu gibi my yine zirvede yer alacaktır :) 2.sırada ad ı bekliyorum 2 grupta da

ad-kpa yarışında kim kazanacak merak ediyorum my 2 ye katlayacaktır yine 3 grupta da :)

[HASHTAG]#AnkaraninDikmeni[/HASHTAG] yine çok iyi reytingler alacak inşallah. :A

[HASHTAG]#NotDefteri[/HASHTAG] yeni bölüm yorumlarınızı [HASHTAG]#BuyukCekisme[/HASHTAG] etiketiyle bekliyoruz. :A

[HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG] 6.bölümü izliyorum, bu aksam ki yayinlanacak 7.bölümü de izlerim daha sonra. Kizilelma'yi bugün ve gecen hafta izleyemedim :T:

20.45 23 Nisan Özel başlıyor. [HASHTAG]#NotDefteri[/HASHTAG] özet 21.00'de başlar.

[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] ben de başlıyorum. :A

Atv şu rezalet reklam kuşaklarını düzenlemeli tam Kara Para Aşk 7.bölümü başladı hemen reklama girdi

[HASHTAG]#muhtesemyuzyil[/HASHTAG] günü. :A

[HASHTAG]#muhtesemyuzyil[/HASHTAG] 75 dk reklamsız gitmek için erkenden reklama girdi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...