23 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Total de Vadi AB de Intikam zirvede iki diziyide tebrik ediyorum.

Ama bana tuhaf gelen Vadi Total de 1 Reyting yükselirken Intikam 1 Reyting düsüyor. Yinede iki dizide AB de yine ayni oranlarda kaliyorlar... Neyyyse...

İntikam iki gruptada yükselmiş. Ama toteli en az 6.5 -7 arası ve üstü olmalı, biraz daha yükselmeli totelde. Ab'de ise yine 1.

kvp büyük düşüşler içinde. Ab'de 2. Likte yer bulmuş kendine,
salih kuşu pek iyi gitmiyor,
zkfo ise sbt'deki rakamlarından uzak,
20 dakika çok çok kötü giderek vasatı geçemiyor reytinglerde.

Dün 20 Dakika'yı izledim, çok kaliteli ve bomba gibi bir bölümdü yine.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya tebrikler.

Galip Derviş'inde akşamki bölümü çok iyiydi.Ama aklıma şu takıldı.
Hastalıklarinin çocukluktan kalma oldugunu bilmiyordum.Galip'in hastaliğininda karisi ölünce aniden oldu sandım 😕 @xemrexxx

Kurtlar Vadisi Pusu bu bölüme ragmen Total de 11.18 Reyting 31.32 Share aliyorsa helal olsun demek lazim. Aslinda bu Bölüm ilk 3 e girmeyi bile hak etmiyor! Ayrica Vadi nin Share ine bakarsak birseyi de cok iyi anlayacagiz. Vadi 14-15 Reyting alirkende bu Share i aliyordu 11 Reyting alincada bunu aldi! Buda demektirki ekran basinda gercekten cok az izleyici var. (Bunu Ozan da derayli bir sekilde anlatabilir). Dün her 100 kisiden 11 i Vadi yi 6 si Intikam i izlemis. TV basindali 100 kisiden 31 i Vadi yi 17 si Intikam i izlemis...

11,18 mi? 😱 B bölüm nasıl aldı bu reytingi. 10,5'i geçmesi başarı :U

kurtlar vadisi ve galip derviş çok iyi gitmiş yaz aylarına göre iyi reyting sayılır ab grubundada fena gitmemiş daha iyi alabilirdi

14 reyting alırken bu share i alıyordu. Millet dışarılarda sürtüyor tabi yaz gelince

Vadi totalde rakiplerine fark atıyor yine her hafta olduğu gibi, ab de ise rakibiyle hemen hemen aynı oranı almış

intikamın bölümünü çok beğendim hele son sahnelerini total 6.09 reyting alarak iyi gitmiş ab 8.36 alarak zirvede
, kurtlar vadisi 15 - 16 lardan şu an 11.18 lere düşmüş büyük düşüş var ab 8.28 almış , salih kuşu 2.98 alarak iyi gitmiş ab 1.72 reytingle kötü , 20 dakika batmış resmen 1.6 reyting alabilmiş ab biraz daha iyi giderek 2.31 almış

Totalde Vadi açık ara önde Abde çok ufak bir fark var haftaya zirveyi alır umarım.

Totalde Kurtlar Vadisi Pusu,Ab grubunda ise İntikam zirvede yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da yükseldi.Ancak dizinin ab reytingleri totale göre oldukça düşük.

İntikam geçen haftaya göre yeniden yükseldi.Ancak İntikam'ın da total reytingleri,ab reytinglerine göre daha düşük.

Zengin Kız Fakir Oğlan geçen hafta kandil programlarının yayınlanmasıyla oldukça düşmüştü.Bu hafta yeniden yükselerek iki grupta da iyi oranlar aldı.

Salih Kuşu,düşmeye başlayan bir diğer yapım.Dizi böyle giderse çok uzun sürmeyeceğe benziyor.

Intikam guzel bir bolumle ekrana geldi ve iyi reytingler elde etmeyi de basardi.