Ben dün bakamadım fazla. Bugün bakacağım tüm bölüme. Ender ve yeni ortağı arasında birşeyler olur gibi4 sezondur düşman çatlatmaya devam eden yasak elmaya tebrikler. Değişikliklerden sonra çöküş bekleyenler yine hüsran.
Ben dün bakamadım fazla. Bugün bakacağım tüm bölüme. Ender ve yeni ortağı arasında birşeyler olur gibi4 sezondur düşman çatlatmaya devam eden yasak elmaya tebrikler. Değişikliklerden sonra çöküş bekleyenler yine hüsran.
yasak elma da aynı düşüncedeyım .uyanışda her iki grupda 1Kendi yorumumu yapayım.
Yasak Elma çok iyi oranlarla devam etmiş. Beklemiyordum. Bir Zamanlar Çukurova ile 3. sezon olmalarına rağmen çok iyi ilerliyorlar. Beni şaşırtan 2 iş. Yasak Elma, haftaya oranlarını bu şekilde korursa yeni kadroda benimsenmiş olur. Dün Halit'in cenazesi ve yeni oyuncular merak olarakta fazladan izlenimiş olabilir. Dizi son haftalarda hep eleştirildi ama işin ilginç yanı eleştirildikçe reytingini hep yükseltti.
Çukur eski oranlarından uzak ama oranlar hâlâ iyi. Pazartesi tüm dizilerin oranları iyi. Bu güne 2 dizi daha gelebilir. Bakalım ilerde ATV ve Kanal D neler yapacak.
MasterChef Türkiye ise tüm güçlü dizilere rağmen iyi sonuçlar almış. Ona da tebrikler
Dünkü bölüm baya değişikti, cidden dizi yeni bir devir açmış.Ben dün bakamadım fazla. Bugün bakacağım tüm bölüme. Ender ve yeni ortağı arasında birşeyler olur gibiben henüz izlemedim ama yorumlarda şıl... tatlısı hakkında muhabbetler vardı. Gözümde canlandı okurken
erdal özyağcılar ve berk oktayı sonda yazılır sandım
Oh my goodness.
ŞıllıkBen dün bakamadım fazla. Bugün bakacağım tüm bölüme. Ender ve yeni ortağı arasında birşeyler olur gibiben henüz izlemedim ama yorumlarda şıl... tatlısı hakkında muhabbetler vardı. Gözümde canlandı okurken
Cezayı kim veriyorşıl kötü kelıme ama umarım ceza almassın
Ben öyle düşünmüyorumYasak Elma'yı millet meraktan izlemiş, haftaya sert düşüş bekliyorum
ŞIL TATLISI ilk kez duydumCezayı kim veriyorumarım ama tatlının adı oymuş yani ceza almam saçma olur
Ben öyle düşünmüyorum
Bende ilkkez duydumŞIL TATLISI ilk kez duydumHAYATIMDA İLK DEFA
TRMOLUR GİDERIZ AYAK YURUYÜŞÜDE yaparızBende ilkkez duydumCeza alırsam greve protestoya gidin
Aynen ne varsa yapınTRMOLUR GİDERIZ AYAK YURUYÜŞÜDE yaparız
OLUR YAPARIZAynen ne varsa yapın#Alosuncezasıkaldırılsın
Teşekkür ederimOLUR YAPARIZsenın için n demek karedeşim...
rica ederim arkadaşları toplarımTeşekkür ederim
Olurrica ederim arkadaşları toplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?