ab grubuydu trt ye ön yargılı olanTOTALE bakmıyorum ben kanala önyargılı
ab grubuydu trt ye ön yargılı olanTOTALE bakmıyorum ben kanala önyargılı
Hani yemek yicektin noldu doyamadın mıab grubuydu trt ye ön yargılı olan
bir yandan tıkınıyom bir yandan sana haddini bildiriyorumHani yemek yicektin noldu doyamadın mı
Ay çok bildirdinbir yandan tıkınıyom bir yandan sana haddini bildiriyorum
şimdi baktım da trt nin diriliş videoları yayınladığı kanalı 106 milyon görüntülenmiş my nin son 8 bölümünü yayınlayan 150 milyon olmuş farka forAy çok bildirdinSonuna kadar Diriliş sonuna kadar Anti My
Bende inandımşimdi baktım da trt nin diriliş videoları yayınladığı kanalı 106 milyon görüntülenmiş my nin son 8 bölümünü yayınlayan 150 milyon olmuş farka for
youtube gir kanalın sayfasına görücenBende inandım
Kirginlar hastaneye düşmüş reytingler iyileşmiş)))) ucuz total işlerle dizi nereye kadar gidecek bakalım ikinci karagül
kırgın çiçeklerin dünki bölümle totalde yükseldiğini görünce muhteşem yüzyıl kösem in neden totalde düşük aldığınıda anlamış oldumkırgınlar ockstotali bırakmıcak gibi bu hafta da
neyse bz de bu hafta anastasiayı çuvala koyp denize atıyoz millet öldü sanıp gelir belki o açıdna şansımız yok hiç yav kim ne zaman ölecek belli totoiş atraksiyon yapamıyoz hiç.sskırgın çiçeklerin dünki bölümle totalde yükseldiğini görünce muhteşem yüzyıl kösem in neden totalde düşük aldığınıda anlamış oldum)
Timur Köseme acil hastane inşaat etmeli yoksa dizi nanaykırgın çiçeklerin dünki bölümle totalde yükseldiğini görünce muhteşem yüzyıl kösem in neden totalde düşük aldığınıda anlamış oldum)
kırgındada kimin ne zaman ölmeyeceği belli ona bakarsanneyse bz de bu hafta anastasiayı çuvala koyp denize atıyoz millet öldü sanıp gelir belki o açıdna şansımız yok hiç yav kim ne zaman ölecek belli totoiş atraksiyon yapamıyoz hiç.ss
hürremin hastanesi var hemen halihazırda fındıkzadedeki hasekiyi, kösem dizisine ayırsalar sorun kalmazTimur Köseme acil hastane inşaat etmeli yoksa dizi nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?