23 Kasım 2012 Cuma Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
star-tv-yeni-logo.jpg
kanal-d.gif
33599.jpg
bf27f62f3da153a85f8fc505a595be8f.jpg
373351_155539297887537_1860138472_n.jpg

Huzur Sokağı mı?
Dila Hanım mı?
Yalan Dünya tkr. mı?
Kayıp Şehir mi?
Emir'in Yolu mu?
Behzat Ç. mi?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?

hayret bi şey ÖZEL

Son düzenleme:
Kayıp Şehir total zirvesine yerleşecektir diye düşünüyorum.Huzur Sokağı totalde 2.olabilir.Emir'in Yolu yükselecek diye düşünüyorum.Dila Hanım keza öyle.

Kayıp Şehir total zirvesine yerleşecektir diye düşünüyorum.Huzur Sokağı totalde 2.olabilir.Emir'in Yolu yükselecek diye düşünüyorum.Dila Hanım keza öyle.

Kayıp Şehir bu hafta erken saatte ve tam reklamlı yayınlanacak, bu nedenle imkansız duruyor zirve. Bir de Yalan Dünya olmadığı için rakipler yükselecek...

Yalan Dünya'nin yeni bölümünün olmayışı Dila Hanım ve Huzur Sokağı'nın yükselmesine yarar Dila Hanım özellikle ab grubunda iyi bir yükseliş yapabilir . Emir'in Yolu totalde reytingini arttırır . Kayıp Şehir ab grubunda düşüşe geçebilir ama totali aynı kalır.

Kayıp Şehir'in düşüş yaşayacağını düşünmüyorum ben yükselişe geçen en iyi işlerden biri olacak bu hafta.Tabiki diğer dizilerde yükselebilir ama düşüş söz konusu değil bence.

total
1. huzur sokağı ; 7.5
2. dila hanım ; 5.5
3. kayıp şehir ; 5
4. emirin yolu ; 4.5
5. yalan dünya TKR ; 3

ab
1. huzur sokağı ; 8.5
2. yalan dünya TKR ; 6
3. kayıp şehir ; 6
4. dila hanım ; 5
5. emirin yolu ; 3.5

Ben ab grubunda düşeceğini de açıkçası düşünmüyorum.Bence dizinin kendi izleyicisi oluşmuş durumda.Yalan Dünya ile alakalı değil.Bakalım bu akşam göreceğiz zaten.

TOTAL
1. Huzur Sokagi
2. Kayip Sehir
3. Dila Hanim
4. Emir'in Yolu
5. Yalan Dünya (tkr)

A/B
1. Huzur Sokagi
2. Kayip Sehir
3. Yalan Dünya (tkr)
4. Dila Hanim
5. Emir'in Yolu