23 Kasım 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 50.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 3 25.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 33.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 2 16.7%
  • İffet - Tekrar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 8.3%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl yine açık ara zirvede.

Kuzey Güney, zirve takibini sürdürerek günü 3.tamamladı.

Arka Sokaklar'ın tekrarı 20 shareyi de aştı ve günü 5. tamamladı. Mehmet Ali Birand da 20 shareye yaklaşan oranlarıyla iki grupta da ilk 5'te yer aldı.

Çocuklar Duymasın, zirve yarışını unutmuş olsa da üst sıralarda yer almaya devam ediyor.

Tövbeler Tövbesi yine epey gerilerde kaldı.

Gündüz kuşağında Saba Tümer, çok iyi iş çıkarıyor. Dünkü program da A/B'de 20 shareye yaklaşarak 23.olmayı başarmış.

Var Mısın Yok Musun ise kötü gidiyor. Programın son kısmı fena gitmese de 1.5 saatlik ilk kısmı A/B'de 1 sharede kalmış!

Son düzenleme:
Kuzey Güney bu reytinglerle devam eder mi acaba?

Devam eder tabii, Muhteşem Yüzyıl'a karşı daha yüksek reytingler almak çok zor. Geçen yıl bu konuda Kanal D çok sıkıntı çekmişti mesela.

Ama Yalan Dünya gelecek Ocak'ta ve Yalan Dünya gelip başarılı olursa Kuzey Güney Cuma'ya da kaydırılabilir gibi geliyor...

kkuzey güney başka gün olsa bende izlerim ama çarşamba günü muhteşem sülümanı izliyorum ayrıca çocuklar duymasında atv nin tek iyi dizisi reytniglerde :) hayat devam ediyor yeni başladığı içişn saymadım onu :D

Muhteşem yüzyıl rekor kırdı herhafta özeti bile geçiyor mükemmel rekor bence

Son düzenleme:
Merve Boluğur tam bir fiyasko olmuş. Çok vasattı. Dün onun için bi göz attım da , yok olmamış.

Muhtesem Yüzyil Her iki grubtada ilk ikiyi kapmis bence süper oranlar aliyor.

Kuzey Güney artik 6 Reytinge takildi bence bunun üstünede cikamaz bunun nedenide senaryonun tikanmis olmasi. Bence Ocak ayindan sonra Kuey Güneyi ya baska bir gün yada PT 2 de yayinlar Kanal D.

Cocuklar Duymasin bu zor güne ragmen her iki grubtada bir komedi dizisi olarak 5 Reyting alarak bence cok basarili Reytingleri bu sekilde devam ederse en az 2 sezon daha rahat oynar.

Dün Sakarya Firat dan sonra Tövbeler Tövbesini izledim bence güzel bir bölümdü ama Atv saten yanlis politikalari yüzünden bu diziyi harcamisti artik düzelmesini beklemekte hayal olur.

Fox Tv her an Var misin Yok musunu bitirebilir, Arka Sokaklarin tekrari resmen 5 Reyting almis yakinda Kuzey Güney i gecerse sasirmam :D