23 Eylül 2014 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400014458.jpg

ABD'de bu hafta reytinglerde Salı yarışı da resmen başladı. NBC, CBS ve ABC yapımlarının yeni sezonlarını ekrana sürdüler.

Pazartesi akşamları da yayınlanan The Voice aldığı 4.1 reytingle günün lideri olmayı başardı. Yarışma, Pazartesi aldığı 3.9 reytingden de biraz yukarıya çıkmış oldu.

The Voice sonrası yayınlanan Chicago Fire, geçtiğimiz akşamki The Blacklist kadar parlak sonuç çizemese de 2.6 reyting ile gayet iyi iş çıkardı.

Günün tüm izleyicilerde en çok izlenen yapımı ise Amerikalıların yıllardır vazgeçemediği NCIS oldu. 12. sezonu açan dizi yine çok iyi reytingler alıp toplam 18 milyon izleyiciye ulaştı.

Günün tek yeni dizisi olan ve NCIS'in alt dizisi olan NCIS: New Orleans iyi bir başlangıç yaparak NCIS'in izinden gitti ve 17 milyon izleyiciye ulaştı.

Bir diğer polisiye Person of Interest ise 1.7 reytingle geçen seneki 2.3 reytinglik açılışın epey gerisinde kaldı.

Fox için gün çok kötü geçti. Gün geçtikçe eriyen Utopia 1.0'dan 0.8'e düştü. Fox'un Utopia'ya daha ne kadar sabredeceği merak konusu.

Geçen hafta iyi sayılabilecek reytinglerle sezon açılışı yapan New Girl 1.7'den 1.3'e düşerken, The Mindy Project ise 1.3'ten 1.0'a düştü. İki dizi için de zor bir sezon olacağı belli oldu. Fox'un daha iyi bir lider yapımla komedi bloğunu desteklemesi şart gibi gözüküyor.

ABC günü pek memnun tamamlamayan diğer kanal oldu.

Dancing with the Stars 2.2'den 1.7'ye düşerek ciddi bir düşüş yaşadı.

İkinci sezon açılışıyla Agents of the S.H.I.E.L.D. vasat bir başlangıç yaptı. Geçen sezon 4.7 reyting ile sezonu açan dizi sezon finalinde 2.0'a kadar düşmüştü. Dizi, bu sezonu ise 1.9 reyting ile açtı. Eğer bu düşüş sezon içerisinde devam ederse dizinin iki sezonla sınırlı kalacağını söyleyebiliriz.

Düzeltme: Güncelleme sonrası reytingi 2.1 oldu. Geçen sezon finaline göre yükselme var fakat hala sonuç çok parlak değil.

ABC için belki de tek teselli Forever oldu. Önceki akşam 1.7 reytingle başlayan dizi ikinci bölümüyle de aynı oranları korumayı başardı. Dizinin bu reytingleri koruması halinde önü açık gözüküyor, fakat bu o kadar da kolay değil.

Düzeltme: Güncelleme sonrası Forever'ın reytingi 1.8 oldu. Yükseliş umut verici dizi için.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam İzleyici (Milyon)
8:00PMNBCThe Voice (8-10PM)4.11313.18
CBSNCIS - 12. Sezon Açılışı2.91018.23
ABCDancing with the Stars1.769.96
FOXUtopia0.831.91
CWArrow -R0.310.67
9:00PMCBSNCIS: New Orleans - YENİ DİZİ2.5717.22
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - 2. Sezon Açılışı2.165.98
FOXNew Girl1.342.35
CWSupernatural -R0.310.68
9:30PMFOXThe Mindy Project132.1
10:00PMNBCChicago Fire - 3. Sezon Açılışı2.689.14
ABCForever1.856.85
CBSPerson Of Interest - 4. Sezon Açılışı1.7510.58

Son düzenleme:
Chicago Fire'ı acaba hiç bırakmasaydım diye hep düşünüyorum (b) Gittikçe yükselen bi reyting grafiği çiziyor. [HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] 'e göre parlak olmasa da s.finaline göre reytingi artmiş:X @OzaN

Forever'ı beğenmemiştim zaten:(

Bende konuyu bekliyordum, zamanlama iyi oldu. :D

Shield birazda 2. sezonun etkisiyle yüksek görünmüş bence, bölüm iyi değildi 2. bölümde öyle giderse daha da düşmesi kaçınılmaz. Eski ruhu istiyorum. :T:

Chicago Fire'ı acaba hiç bırakmasaydım diye hep düşünüyorum (b) Gittikçe yükselen bi reyting grafiği çiziyor. [HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] 'e göre parlak olmasa da s.finaline göre reytingi artmiş:X @OzaN

Forever'ı beğenmemiştim zaten:(
Chicago Fire'ı niye izleyeceksin ya illa reytingli polisiye istiyorsan NCIS izle o bile daha iyi olabilir. :D

Bence izlemeye değer iki polisiye var şu an biri The Blacklist, diğeri Person of Interest. Ama ben o ikisini de izlemiyorum tabii polisiye gereksiz tür. :D (Anca True Detective, Fargo gibi tek olaya odaklıysa o ayrı tabii. :))

Chicago Fire'ı niye izleyeceksin ya illa reytingli polisiye istiyorsan NCIS izle o bile daha iyi olabilir. :D

Bence izlemeye değer iki polisiye var şu an biri The Blacklist, diğeri Person of Interest. Ama ben o ikisini de izlemiyorum tabii polisiye gereksiz tür. :D (Anca True Detective, Fargo gibi tek olaya odaklıysa o ayrı tabii. :))
Yok reytinge göre değil, ben C.F'nin ilk bölümlerini izlemiştim :X

Eee baktın mı Blacklist'e :X

forever yükseliyor @destere :Z:Z:Z

süpernatural 7 ekimde geliyor salı akşamlarına damgamızı vurucaz :Z:Z:Z

the flash bu diziyide çok merak ediyorum oda iyi oranlar alıcaktır 🙂🙂

Şu diğerinin öncesi yada bağlantısı olan diziler Abd'de ne çokmuş. Bence saçmalık ötesi.

Utopia berbatmış cidden.

Düzeltmeler yapıldı.

The Voice, Agents of S.H.I.E.L.D., Forever yükselirken Chicago Fire ve Person of Interest 0.1 puan düştü. :)