23 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Pers Prensi: Zamanın Kumları (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

TNS program sıralamaları belli oldu.

Totalde Yetenek Sizsiniz Türkiye, A/B'de ise Ben Bilmem Eşim Bilir zirvenin sahibi oldu.

Krem, totalde 3. olarak iyi bir performans gösterirken A/B'de ise 9. olabildi.

Bir Erkek Bir Kadın sezonu çok iyi açtı ve ilk bölümüyle A/B'de 17 share ile 4. oldu.

Fox'ta yayınlanan Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi A/B'de çok iyi giderek 5. oldu.

En Büyük Show önceki günlere göre ciddi reyting kaybederek yarışta geride kaldı.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Reyting Yorumum:

TNS Reyting Yorumum:

• Yetenek Sizsiniz Türkiye, Star TV'yi Total grubunda zirveye taşıyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin eski performansından uzak olduğunu söylemek lazım.
  • Ben Bilmem Eşim Bilir, Kanal D'yi güçlü rakipleri olmasına rağmen zirveye oynuyor ve A/B grubunda zirvede yer alıyor.
  • Krem, ATV'yi ayakta tutabilen reytingler alıyor. Özellikle bunu Total grubunda yapıyor.
  • En Büyük Show, Show TV'yi güçlü rakipler karşısında idare edebiliyor, ama programda çok iyi reyingler almıyor. Programın reytingleri düşecek gibi duruyor..
  • Bir Erkek Bir Kadın, Star TV için özellikle A/B grubunda iyi reytingler alıyor ve yeni sezona, iyi bir giriş yapıyor.
  • Pers Prensi: Zamanın Kumları, Fox TV'yi özellikle A/B grubunda idare ediyor.

SBT Reyting Yorumum:

• Yetenek Sizsiniz Türkiye, Star TV'yi her iki gruptada açık ara zirveye taşıyor.
  • Stadyum, TRT 1'in iyi reytingler almasını sağlıyor. Özellikle programın özet kısmı iyi reytingler alıyor.
  • Ben Bilmem Eşim Bilir, Kanal D'yi iyi yerlere taşıyor. Her iki gruptada ilk 5'te yer alıyor.
  • En Büyük Show, Show TV'yi güçlü rakipler karşısında iyi idare ediyor. Her iki gruptada ilk 10'da yer alıyor.
  • Farklı Desenler: Feride, Samanyolu TV'yi, Total grubunda iyi idare ediyor. Yerli Dizi, Total grubunda 9. sırada yer alıyor.
  • Avrupa Avrupa, TRT 1'i, A/B grubunda iyi idare ediyor. Yerli Dizi, A/B grubunda 9. sırada yer alıyor.

TNS grubu ile, SBT grubu arasında çok fark var. TNS grubunda, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Total grubunu, Ben Bilmem Eşim Bilir A/B grubunda zirvede yer alıyor. SBT grubunda ise, Yetenek Sizsiniz Türkiye, her iki gruptada, iyi oranlarla zirvede yer alıyor. Reyting sisteminde daha çok resmi şirket olan TNS reyting sistemini ön planda tutacağız. Resmi olmayan SBT ise, alternatif bir reyting ölçer olarak karşımıza çıkacak. Star TV'nin ve Kanal D'nin, Prime Time alanında iyi bir üstünlük kurduğu bir gerçek.

Son düzenleme:
Acun büyük ihtimalle bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi bitirir ve başka projelere yönelir. A/B'de zirveyi kaybetmesi dikkat çekici olmuş.

Ben Bilmem Eşim Bilir süper gidiyor. Kanal D bu yarışmayla çok karlı bir iş yaptı.

Krem iyi gitmiş. Kendisini izlettiren dizi oldu.

1 Erkek 1 Kadın özellikle A/B'de başarılı bir başlangıç yapmış.

En Büyük Show düşüş yaşamış ve başlıyor kısmı yeni bölümünü geçmiş.

Faklı Desenler: Feride düşüş yaşamasına rağmen fena gitmemiş.

Pers Prensi Zamanın Kumları filmi A/B'de ilk 5'e girerek dikkat çekmeyi başarmış.

Rambo İlk Kan 2 fena gitmemiş.

Son düzenleme:
Umarim Krem basarili sonuçlar elde eder..

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD]19.50[/TD]
[TD="align: left"]Avrupa Avrupa - Yeni Bölüm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fd Feride ne yapacak tnsde merak ediyorum

#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
3 , 2) STAR: 1.77 , 3)
TRTCCK: 1.7

Atv Harika oranlar almış devamının gelmesi dileğiyle

Bugün günlerden mucize

#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 1.84 , 2) ATV:
1.73 , 3) TRTCCK: 1.56

15:00 - 16:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 2.19 , 2) TRT1:
1.55 , 3) ATV: 1.31

Krem 20:04 başlıyor...

---Ekleme---

Reklam 20:05

- - - Ekleme - - -

18:00 - 19:00 ortalama
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 2.18 , 2) FOX: 2.1 , 3) KANALD: 1.82

19:00 - 20:00 ortalama
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 3 , 2) FOX: 2.75 , 3) KANALD: 2.6 , 4) ATV: 2.51 , 5) TRTCCK: 2.16

- - - Ekleme - - -

20:13 Krem başlar.