- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Reytingler belli oldu. Beş büyük kanaldan beş dizi arka arkaya sıralandı.
Adını Feriha Koydum iki grupta da rahat bir şekilde zirvede yer aldı. Dizi, özellikle A/B'de oranlarını önemli oranda arttırdı.
Bir Çocuk Sevdim zirve takibine bu hafta da devam ederek iki grupta da ikinci oldu. Dizinin totaldeki oranlarında artış var.
Fox'un günlük dizisi Deniz Yıldızı büyük başarısını sürdürdü ve günü üçüncü sırada tamamladı.
Alemin Kıralı ikinci haftasında da başarılı oldu. Dizi, totalde dördüncü, A/B'de ise üçüncü sırada yer aldı.
İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Firar, ikinci bölümüyle oranlarını yükseltmeyi başardı ve totalde beşinci olarak kanalını memnun etti.
Fox'un diğer günlük dizilerinden Unutma Beni, yine çok yüksek oranlar alırken Dinle Sevgili çok geride kaldı. Dinle Sevgili'nin yayınıyla ilgili bir değişiklik olabilir ilerleyen günlerde...
Yeni gününde yayınlanan Tövbeler Tövbesi ise bekleneni veremedi ve iki grupta da ilk 10'a giremedi...
Kanal D'deki Memleket Meselesi filmi iyi gitti.
Gündüz kuşağına gelecek olursak...
Saba Tümer ile Bugün iki parçaya bölünerek yayınlanmaya devam ediyor. Programın 1,5 saatlik uzun olan kısmı 7-8 sharede kalarak beklentilerin altında kalıyor. Reytinglerde üstlerde gözükmeye yönelik olarak bölünen yarım saatlik kısmı ise üstlerde gözüküyor.
Yaz boyunca yayınlanan ve aldığı reytinglerle müthiş başarılar elde edilen Doktorlar'ın tekrarları artık eski yüksek reytinglerinden epey uzakta. Zaten gelecek haftadan itibaren Doktorlar'ın yerini Yemekteyiz alacak.
Star'da Altın Günü ilk haftasında iyi bir performans gösteriyor. Program 12 share civarında izlenme oranıyla iyi gidiyor. Yayına iyi başlamayan Gelin Duymasın ise hafta sonuna doğru yükselişe geçip 9 share'ye ulaştı. Gelecek hafta Sihirli Annem'in yeni bölümlerinin de gelişiyle birlikte Star, gündüz kuşağında daha da iddialı bir konuma gelecek gibi gözüküyor ama izlenmeme rekorları kıran Kalbimin Sahibi'ni kaldırmaları şart!
ATV'de Müge Anlı ve Esra Erol müthiş oranlar almaya devam ediyorlar. Adanalı'nın tekrarı da iyi gidiyor.
Son düzenleme: