23 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma gecesi ne izlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 3 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 2 22.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 22.2%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 4 44.4%
  • Firar (Star)

• Deniz Yıldızı (Fox)

Oy: 1 11.1%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?

Reytingler belli oldu. Beş büyük kanaldan beş dizi arka arkaya sıralandı.

Adını Feriha Koydum iki grupta da rahat bir şekilde zirvede yer aldı. Dizi, özellikle A/B'de oranlarını önemli oranda arttırdı.

Bir Çocuk Sevdim zirve takibine bu hafta da devam ederek iki grupta da ikinci oldu. Dizinin totaldeki oranlarında artış var.

Fox'un günlük dizisi Deniz Yıldızı büyük başarısını sürdürdü ve günü üçüncü sırada tamamladı.

Alemin Kıralı ikinci haftasında da başarılı oldu. Dizi, totalde dördüncü, A/B'de ise üçüncü sırada yer aldı.

İlk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Firar, ikinci bölümüyle oranlarını yükseltmeyi başardı ve totalde beşinci olarak kanalını memnun etti.

Fox'un diğer günlük dizilerinden Unutma Beni, yine çok yüksek oranlar alırken Dinle Sevgili çok geride kaldı. Dinle Sevgili'nin yayınıyla ilgili bir değişiklik olabilir ilerleyen günlerde...

Yeni gününde yayınlanan Tövbeler Tövbesi ise bekleneni veremedi ve iki grupta da ilk 10'a giremedi...

Kanal D'deki Memleket Meselesi filmi iyi gitti.

Gündüz kuşağına gelecek olursak...

Saba Tümer ile Bugün iki parçaya bölünerek yayınlanmaya devam ediyor. Programın 1,5 saatlik uzun olan kısmı 7-8 sharede kalarak beklentilerin altında kalıyor. Reytinglerde üstlerde gözükmeye yönelik olarak bölünen yarım saatlik kısmı ise üstlerde gözüküyor.

Yaz boyunca yayınlanan ve aldığı reytinglerle müthiş başarılar elde edilen Doktorlar'ın tekrarları artık eski yüksek reytinglerinden epey uzakta. Zaten gelecek haftadan itibaren Doktorlar'ın yerini Yemekteyiz alacak.

Star'da Altın Günü ilk haftasında iyi bir performans gösteriyor. Program 12 share civarında izlenme oranıyla iyi gidiyor. Yayına iyi başlamayan Gelin Duymasın ise hafta sonuna doğru yükselişe geçip 9 share'ye ulaştı. Gelecek hafta Sihirli Annem'in yeni bölümlerinin de gelişiyle birlikte Star, gündüz kuşağında daha da iddialı bir konuma gelecek gibi gözüküyor ama izlenmeme rekorları kıran Kalbimin Sahibi'ni kaldırmaları şart!

ATV'de Müge Anlı ve Esra Erol müthiş oranlar almaya devam ediyorlar. Adanalı'nın tekrarı da iyi gidiyor.

Son düzenleme:
Yorumum :

bence feriha yine 1.sıradadır ama bir çocuk sevdim farkı kapatmıştır biraz daha...
Firar az da olsa yükseleceğini düşünüyorum...
Alemin Kralının reytingleri 2-3 hafta daha iyi gitse de yavaş yavaş düşebilir..
Tövbeler Tövbesinin yeni gününde işi çok zor bence..

Tahminlerim:

Adini Feriha Koydum iki grupta da yine zirvede yer alir.

Bir Çocuk Sevdim total grubunda biraz yükselir ama A/B grubunda yükselise geçmez.

Firar'da TOTAL grubunda biraz daha yükselise geçer ve A/B grubunda kendisini ilk 10'da bulur.

Alemin Kirali düsüs yasar bence. Iki grupta da ilk 10'da yer alir muhtemelen.

Tövbeler Tövbesi'de TOTAL'da ilk 10 ve A/B grubunda ilk 20'de yer alir.

İzlediklerim;

Alemin Kralı;

Açıkcası dün beni güldüren ilk defa bir komedi oldu.Şafak Sezer Türk Malı'nın karekteri gibi ama diziyi ben beğendim açıkcası dün Ejder Komserde geldi diziye Yahşi Cazibedeki komser ve Simgesi geldi keşke kendi karekterleri ile gelsedi komik olurdu yinede o sahnelerde güldüm ben en çok o Arslan çırağı kuşlara lahmacun vermesi güldürdü ve Uyku ilacı ile Azdırıcı ilacı yanlışlıkla kaynanasına vermesi ve kaynanasının onu içtikten sonra gel bana gel demesi ve küçük kızın o ne demesi :D Evrim Akın rolünü çok güzel oynuyor bu dizide kendisine hayran oldum bu bölüm:)

Firar;

Dün özeti çıktı 10 dakika çok ama çok sıkıcı geçti arada değiştirdim ondan sonra aldatma sahnesi çıktı ve oralarda çok iyi gitti ve tam orada bitti.

Yorumum :

Feriha Yine 1.sırada ama fark azalıyor...özellikle A/B de...
Bir çocuk sevdim Cuma gününe hızlı giriş yaptı her hafta farkı biraz daha azaltıyor dizi...
Deniz Yıldızı 3.Olarak FOX'u sevindirdi yine dizi çok iyi gidiyor...
Alemin Kralı iyi başladı komedi dizisi olmasına rağmen ama oda 2-3 hafta sonra oranları düşer maalesef :(
Firar ilk 5 e girerek star'ı geçen haftaya göre mutlu etti..
Dinle Sevgili İyice DÜştü dizi saati değişecektir muhtemelen...
Unutma beni ilk 10 a girerek başarısını sürdürmüş...

Tövbeler Tövbesi yeni gününde olmamis. 26.bölümde final yapar gibime geliyor.

Yorumum :

bence feriha yine 1.sıradadır ama bir çocuk sevdim farkı kapatmıştır biraz daha...
Firar az da olsa yükseleceğini düşünüyorum...
Alemin Kralının reytingleri 2-3 hafta daha iyi gitse de yavaş yavaş düşebilir..
Tövbeler Tövbesinin yeni gününde işi çok zor bence..

tahminlerim baya baya tutmuş :D

İzlediklerim;
- Tövbeler Tövbesi

Tövbeler Tövbesi;
Son ya 1 saattir yada yarım saat izledim. Mahir'in suçsuz olduğu ortaya çıkacak. Mahir'in annesi anladı olayı ve Bahtiyar'ı kaçarken aldı götürdü polis'e. Fidan, Mahir'e sevmediğini anlatmayı çalışıyordu. Bakalım neler olacak...

Adını Feriha Koydum'da tekrarsız yayınlanan diziler arasında. Hem share hemde reyting anlamında her iki grupta da çok iyi.
Bir Çocuk Sevdim, oranlarını bir nebze yükseltmiş. Bu sezon bu şekilde giderse dizinin ömrü tek sezonluk olur ve sezon sonunda final yapar. Kanal D'nin dizi arşivine erken gidecek bir diziye benziyor.
Firar totalde iyi gidiyor. Gelecek hafta oranlarını yükselteceğini düşünüyorum.
Alemin Kralı şu an iyi gibi gözüküyor fakat ilerleyen haftalarda özellikle totalde Firar'ın gerisinde kalacaktır.
Tövbeler Tövbesi'nin Cuma'ya alındığını şu anda öğrendim. Çok gereksiz bir hamle. Salı 23.00-Tövbeler Tövbesi'nin ilk 5'e girebildiği, güzel reytingler alabildiği bir zaman. İyi giden diziyi bitirmeye çalışıyorlar.

SBT'ye göre Adını Feriha Koydum rakiplerini ezmiş geçmiş.

Bir Çocuk Sevdim, Alemin Kıralı'nın da gerisinde kalarak çok kötü gitmiş. Firar ise orada da iyi gitmiş.

Dikkat çekici nokta TNT'nin TOP 100'e iki yapım çıkarması olmuş :) Genelde hiç çıkaramıyordu. Buradan Kurtlar Vadisi Pusu'nun TNT'ye olumlu etkilerini görebiliriz :) Çok yakında 6.büyük kanal durumuna gelecektir TNT :)

Agb Reyting Yorumum
Alemin Kralı Her iki grupta en çok izlenen 3.Dizi olması çok iyi belki 4 reyting çok iyi değildir ama Atv'nin bu hafta en çok reyting alan yapımı oldu:)Al Yazmalım geçmiş olabilir belki

Adına Feriha Koydum zirveden inmiyen yapımlar arasına yavaş yavaş girmeye başladı

Bir Çocuk Sevdim ise 2.En çok izlenen dizi oldu ama Kanal D gibi bir kanalın bu reytingleri vasat ama diğer kanallara göre mükkemmel

Kalbimin Sahibi 98. olarak fiyasko yaşadı

Fox'un Deniz Yıldızı üçücü oldu ve kanalın yüzünü her zaman ki gibi güldürdü

Firar önemli oran olmasada yüzde 50 gibi bir pay yükselme yapmış

Fox'un diğer bir günlük dizisi Unutma Beni iyi giderken Dinle Sevgili tam aksine çok kötü gitmesede yetersiz reyting aldı

Tövbeler Tövbesi yeni saatinde başarı olamadı

Memeleket Meselesi iyi gitti

Doktorlar Dizisi yazın muhteşem reytinglerden uzak ama gündüz için Show'u idare ediyor

Altın Günü izlenme payı bakımıdan epey iyi gidiyor

Adanalı dizisinin tekrarları iyi giderken Müge Anlı ile Tatlısert muhteşem oran ile devam ediyor yoluna

Son düzenleme:
Alemin Krali ve Tövbeler Tövbesini izledim. Alemin Krali 2. bölümünde ilk bölümündeki kadar güldüremedi bene ama Reytingleri fena degil hatta Atv icin bu sezon iyi sayilir, Tövbeler Tövbesinin bölümü güzeldi aslinda ama Atv bu diziyi bitirdi. Ben bu hafta bir cocuk sevdimin en azindan AB de zirvede olacagina inaniyordum ama Adini Feriha Koydum bu hafta yükselise gecti