AB olarak başlamış Elkızı pes. 😱 Kimse AB şöyle kaliteli böyle ülkenin aydınlık yüzü falan demesin artık bu forumda.
Senin sedef de 30 yaşındaki kıza anne olacak yaşa geldi be zaman ne çabuk geçiyorİzleyip izlemeyeceğim kesin değil ama Elkızı.
Laf atmadığın bir Özgür'le Sedef kalmıştı o da oldu.Senin sedef de 30 yaşındaki kıza anne olacak yaşa geldi be zaman ne çabuk geçiyor
Yaşında ne var be 39 yaşında hala taş.Senin sedef de 30 yaşındaki kıza anne olacak yaşa geldi be zaman ne çabuk geçiyor
Hiç eksik kalır mı.Laf atmadığın bir Özgür'le Sedef kalmıştı o da oldu.
Onların dizileri 10+ reyting alıyorduYaşında ne var be 39 yaşında hala taş.Hem Mine Tugay da Taner Ölmez'in anasını oynamıştı ne var.Nur Fettahoğlu da Mehmet Günsür'ün anasını oynamıştı ondan daha küçük olmasına rağmen.Boş yapma yani.
Hiç eksik kalır mı.
Ee ne alaka reytingiyle.Onların dizileri 10+ reyting alıyordu
Kalsın artık yer cücesi. .ss @xemrexxxYaşında ne var be 39 yaşında hala taş.Hem Mine Tugay da Taner Ölmez'in anasını oynamıştı ne var.Nur Fettahoğlu da Mehmet Günsür'ün anasını oynamıştı ondan daha küçük olmasına rağmen.Boş yapma yani.
Hiç eksik kalır mı.
Üzülerek adfjskshfslhvjslwBu komedi dizisini nasıl izlediniz
Allah kahretsin! Onur Tuna'dan sonra kaptı yine parlağı...
Seninle de böyle dalga geçiyorlarAllah kahretsin! Onur Tuna'dan sonra kaptı yine parlağı...
O gece bende oradaydım çatla.
İkisi Forumunun dedikodu çetesiYaşında ne var be 39 yaşında hala taş.Hem Mine Tugay da Taner Ölmez'in anasını oynamıştı ne var.Nur Fettahoğlu da Mehmet Günsür'ün anasını oynamıştı ondan daha küçük olmasına rağmen.Boş yapma yani.
Hiç eksik kalır mı.
Yine anlamını çıkaramadığı bir görsel
Dedikoduya giderken ki yüz ifademi anlattım.Yine anlamını çıkaramadığı bir görsel
Ne o taziyeden mi geliyorsun?Dedikoduya giderken ki yüz ifademi anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?