23 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgın Çiçeklere ocakta erken final diyorlar da 6,36 Reyting almışız hangi güç bitirebilir bizi
ilk bolum reytingi bu daha biraz once dedim sabret birazn 8 reytinglerde konusucam asil
zaten bitsede ne koysa atv pazartesiye cukurun karsisinda cukurda kalmaya devam eder soz gibi dizi ab de ufak farkla 1 ciyse kimse cukura gelmesin fena cukurlarlar

Kırgın Çiçekler ilk sezonunda olsa Çıkura göz açtırmazdı

Akasya Durağı'ndan farkınız yok zamanında o da sığ senaryoyla bu kadar izleniyordu
Bizi böyle absürt sözlerle de yıkamazsınız
Senin o sığ dediğin senaryodaki güzellik senin izlediğin hiçbir dizide Yok çatla Kayıtdışını da yarı yolda bırakmışsın zaten sen busun işte

Kırgın Çiçekler ilk sezonunda olsa Çıkura göz açtırmazdı
o zamanlarda bu tarz diziler yoktu hep ask hep bagirma hep aile dramasi bilmem ne kadar sacma senaryolar vardisa hepsi topanib ayni gune kuruluodu bilmem kizina tecavuz bilmem babasi uvey bilmem kizi hasta oglu hasta salak salak seyler gecen sezon icerde geldi sildi supurdu bu sezonda cukur simdi boyle bisey var kirginin cicekler basladigi sezon ezel karsisinda olsaydi yine ezel izlenirdi yani millet aglamak bagirmak istemio zaten komedi gunlerinden belli icerde gecen sezon milyonlarin kalbinden taht kurdu sevildi iste sezon basladigindan herkes icerde olmak istedi olmadi cukur gelince icerdekiler cukura girdiler bu kadar basit

Kırgın Çiçeklerin başarısı düşman çatlatıyor resmen hepsini Çukura kapatacağız

Bizi kimler yıkmaya çalıştı 2015'te yolculuğumuza başladık 2017'yi bitireceğiz neredeyse
hadi yandan yandan
Cukur ilk bolum aldigi reyting bu bir kac hafta sabret 8 ler olunca sizi 4 reytinge posetlicez ama atv yayinlayacagi iddali yeni isi olmadigi icin 3 de alsa devam edio 4de alsa o yuzden ilgilendirmio 2 sezonmu gitti 3 sezonmu yoksa 10 sezonmu reytinge bakarim ben yakinda fena dususle cukura sokacaz bundan emin ol umarim atv de o cukurda tutmaz diziyi

Kırgın Çiçekler haftaya 7 alınca görürsün

Çukur çok iyi başlamış,cesur bir dizi olmuş beğendim ben ilk bölümü haftaya asıl olaylar başlıyor daha da artar

Siyah beyaz aşk ilk bölüme göre artış yaşamış ama bu oranlar yetersiz

İlk bölümden bu yana değişen hiçbir şey yok nesi güzel

Kayıtdışı yılın ilk fiyaskosu.

Siyah Beyaz Aşk tutmamış.
Kanal D kendine gel.

Kızgın Çiçekler kızarmış.

Çukur'un tekrarı pek iyi gitmemiş. Haftaya patlama yapacak gibi değil. Tekrarlarının gidişatına bakmak gerekecek.

Sen ne izliyorsun hepsine kötü yorum yapmışsın sanırım Söz

Geçen hafta Söz İçerde gibi rakibi olmadığı için 10 üstü alıyor çukur gelsin 9 a iner demiştik indi
geçen sezon gibi 8 ortalama gider rakipler geliyor kenanda yolda

Çukur ab i rahat alıcak gibi ama haftaya totelde de 7 e dayanır 3.bölümlede liderliği alır totel gurubunda da
@mrt-06 @xemrexxx @MasacRE-

Çukur Totali alamayacak bence