23 Ekim 2014 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

CBS'te yayınlanan futbol maçının en çok izlenen yapım olduğu gecenin spor dışı en çok izlenen yapımları ise Scandal ve How to Get Away With Murder oldu. Her iki dizi de oranlarını yükselttiler ve birbirlerine çok yakın oranlar almayı sürdürdüler.

CW'da Reign küçük bir yükselişle umut verdi ilerisi için.

Fox'ta Gracepoint nihayet düşüşü durdurdu, hem de Bones'un tekrar bölüm yayınladığı haftada. Fakat tabii 0.8 reytingin çok düşük olduğunu belirtmek gerekir. En iyi ihtimalle Gracepoint tüm bölümleri yayınlandıktan sonra ekran macerasına son noktayı koyacaktır. Fox'un başka hamle seçeneği olmadığından bu seçeneği değerlendirmesi muhtemel.

NBC'nin komedilerinde işler yolunda gitmiyor. Hem Bad Judge hem de A to Z düşüşteydi bu hafta. Sezona komedileri yönünden kötü başlayan NBC'nin iki diziyle de uzun vadede yoluna devam etmeyeceğini söylemek mümkün.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMABCGrey's Anatomy2.588.62
CBSThursday Night Football Kickoff2.498.91
NBCThe Biggest Loser1.244.58
FOXBones - Tekrar0.934.35
CWThe Vampire Diaries0.831.66
8:30PMCBSThursday Night Football6.72120.22
9:00PMABCScandal399.98
NBCBad Judge134.39
FOXGracepoint0.823.52
CWReign0.511.26
9:30PMNBCA to Z0.933.13
10:00 PMABCHow to Get Away With Murder399.97
NBCParenthood1.243.95

ABC bugüne muhteşem dizilerle çıkıyor şu How to get away With Murder'a başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl diziymiş.

bence iyi gidiyor dizi ama @OzaN beğenmiyor bölümler ilerledikçe o beğenmiyorsa dizide iş var demektir

İzlediklerim dizileri Ozan sevmiyor benimde mesela: Da Vinci, Bazen izlediğimiz dizilerde sevdiğimiz bölümler değişiyor daha bir heveslendim şuan.

Bence kötü dizi değil bu arada onu da söyleyim. Bıraktığım diziler arasından en izlenesi olanlardan biri How to Get Away With Murder. Fakat diziye uyum sağlayamadım.

Emre yanlış lanse etmiş peki Da Vinci'yi nasıl açıklıcan.

@Çiğdem- vampir gunlukleri yine ayni civarda dolasmis ve 0.8 ile 5. Olmus bi ara 1 e yukselse super olcak