23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih Portakal muhteşem adam! 4.26'yı kapmış.

doksanlarda nevarda bu kadar çok izleniyor
bu arada kanal d bu aşk dizisinden para kazanıyormu hiç reklam vermiyorda
tamam, tüm kanllar her anlık reklam veriyor bi kanal d hiçbir anlık vermiyor sana göre.

pis yedili tüm yapımlar reklamdayken anca yükselebilmiş...

Sana evet demek çok isterdim ama yapamam... Her şey için çok geç! Bizim için çok geç! #hayatimicin

hıyanet sarmalı çok yavaş yükseliyo demekki zirveyi alması geç olacak olsun geç olsun güç olmasın

doksanlar 4 ün altına düşmüyo vay be

Çok rutin gidiyor reytingler.Hiç Heyecan yok.

Aşk geçen hafta 5'e falan çıkıp Yüzyıl'ın anlıklarının yarısını geçebiliyordu ama bu hafta oda bitmiş.
Geçen hafta bayramdı 1. A.Ş.K 2 hafta önce hiç 5 göremedi 2. Muhteşem Yüzyıl'ın 1 anlığını bile geçemedi 3. Yanlış bilgiler verme insanlara.
İlk bölümüyle karıştırmış olduğunu varsayıyorum.

şunuda not düşmek isterim millet çalıkuşu fatih ve aşk dizisini sevmedi reklamı baştada sondada hiç vermesede izlenmiyor
aşk-ı memnu özette 1 yeni bölümde 4 toplamda 5 kuşak reklam verip 15 reyting alırdı

90ları actım damardan arabex var komedi bu işte ))

Waow sert olmuş.Geçen Haftalarda yazmam gerekiyordu eksik yazmışım o konuda kusura bakma.

3. bölümüylede 5 reytingi geçemedimi bilmiyordum.
Çok Pardon.

my 8 in altına düşmüş kötü gibi

Waow sert olmuş.Geçen Haftalarda yazmam gerekiyordu eksik yazmışım o konuda kusura bakma.

3. bölümüylede 5 reytingi geçemedimi bilmiyordum.
Çok Pardon.
Süresi uzasa geçerdi aslında. Senin A.Ş.K'la ne zorun var Umut bu arada.

merhamet , aşktan her anlamda daha önde bi yapım.. anlıklarda 8 görmüşlüğü var. keza ab başarısı da baya göz dolduruyordu..