23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en son roman uyarlaması fatih harbiye total dizisi
tatar ramazan da total bir hs sanırsam ab dizisi son zamanlardaki romanalrdan
tatar içerik olarak total ama fatih harbiye foxa göre ab oranları gayet iyi. huzur sokagı ab çalıkuşu ab .. gerçi saraydan geçen diziler total ama artık izleyince göreceğiz )))

tatar içerik olarak total ama fatih harbiye foxa göre ab oranları gayet iyi. huzur sokagı ab çalıkuşu ab .. gerçi saraydan geçen diziler total ama artık izleyince göreceğiz )))
haklısın fatih dizisi mesela en büyük-en pahalı sarayı yaptıalr yine total

Sence ne yapmalılar beyazsoy, yani daha fazla heyecan olması için? Kayıp'ın senaristi geliyor zaten
)
kelin ilacı olsa başına sürerdi ))) kayıp senaristini hiç almas daha eyiydi ya ))) furkan bir dizi baştan hikayesinde iyi çatışma varsa kurtulur ece melek gelse aşk a bu konusu bu klışe yapısıyla bişey yapamaz çünkü inandıırrcı değil değil dizi. bence dizinin en izlek tarafı şebnem azra arasındaki çatışma dizide başka da bişey yok. mafyadan mufyadan diziyi kurtarıp biran önce dizinin tanıtımındaki evlenme sahnesine geçmelilerdi ama bunlar top çevirip duruyor. belki azra ve şembenm çatışmasını iyi yazabilirlerse dizi yükselir..

haklısın fatih dizisi mesela en büyük-en pahalı sarayı yaptıalr yine total
şaka yapmıştım ya sarayla alaksı yok))) klışe işler total diyelim daha dogru muhteşemde fatihte artık ezberlenmiş konular üzerinden gidiyor doğal olarak artık klışe oldular klışeyi de total izleyici sever. fatih harrbiyede klışe bir konu seçmeseydi onunda ab si yüksek olurdu

my nin konusu klişe değildi 58.bölümden sonra klişe olmaya başladı malesef
fatih harbiye başlamadan söyledim romanın pek ilgi çekici yan ıyok klişe dolduracakalr mecbur diziye

Valla bu sene Kanal D`de beni çeken bir tek Yalan Dünya ile Güneşu Beklerken vardı.

Güneşi Beklerkenin kaçırdığım 1 bölümünü izledim geriye kaldı 3 bölümü. İntikamı da 3 bölümdür izlemiyorum. Bu akşam bakacağım ama yeni senarist neler yapıyor.

A.Ş.K. da tutmadı gibi bir şey. Ay Yapımsız Kanal D kötü oluyor. En yüksek reytingli dizileri hep Kanal D'deydi. Medcezir şu an Kanal D`de olsa bile tek başına Totalde 2. olabilirdi Kanal D.

Gelelim diğer konuya. Doksanlar 1 hafta coşmuş ama gelecek hafta tekrar 3`e düşer.
Ne vardı bilmiyorum. Belki yine bir efsaneydi falan çalmıştır.

Sonuçlar gerçekten de garip. Hadi yeni başlayan diziler kalsın bir yana. Peki geçen sezondan kalan dizilerin topluca düşüşü normal mi?

doksanlar kendine gelmiş sonunda yazın aldığı oranlara yaklaşmış totalde biraz daha yükselmesi lazım
atv bu sonuçlardan sonra gününü değiştirmez bence o deilde doksanlara gülenler falan vardı bazı dizilerin hali ortada

my düşmüş yine o kadar transfere oranla çok kötü bazıları 15 reyting falan diyodu gülüyodum bende my için 10 reytign imkansız artık her hafta düşecektir
aşk biter yakında kanal d battı iyice

bu hafta seksenlerde kendine geldi doksanlarda mint yapım toparladı dizilerini

hıyanet sarmalı gayet iyi başlamış 3.5 i geçmiş her bölüm yükselerek devam edecektir stv her günü dolduruyo artık helal olsun

Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Umutsuz Ev Kadınları, Esra Erol'la müthiş gitmişler.

my bu hafta hem bi haftalık aranın ardından hemde maç olduğu için düşmüş total 8.81 ab 8.2 almış ama özeti de iki grupta ikinci sırada total 5.15 ab 6.59 almış

aşk total 3.79 reyting ile 6. sırada ab 4.59 ile 4. olmuş kötü
hıyanet sarmalı iyi dizi ama ben izleyemem total 3.56 ile gayet iyi başlamış ab 0.81 alarak kötü gitmiş

A.Ş.K. maalesef Kanal D adına kötü sonuçlar alıyor.

Muhteşem Yüzyıl düşümüş yuh pis kaka kötü iğrenç dizi. 😛
@xemrexxx Tebrikler.

Pis Yedili süper gidiyor senaryo her anlamda yeni sezonda çok iyi umarım bozmazlar. Tebrikler.

Her Şey Dahil Ab Grubu'nda epey yükselmiş. Tebrikler.

A.Ş.K. hayal kırıklığı.

Doksanlar çok iyi gitmiş. Tebrikler.

adama sorsam ne maçı vardı diye onu bile bilmez maç vardı ondan düştü demiş Allah ım ya
tv de yok maç nasıl oluyo o iş vallahi anlamadım gitti üstelik bir kadın dizisi bu ağırlıklı olarak

adama sorsam ne maçı vardı diye onu bile bilmez maç vardı ondan düştü demiş Allah ım ya
tv de yok maç nasıl oluyo o iş vallahi anlamadım gitti üstelik bir kadın dizisi bu ağırlıklı olarak
Aynen aga diziyi netten takip ediyorum ama düşüşün maçla hiçbir alakası yok bence de. Bayramla falan da ilgisi yoktur ama haftaya yükselir büyük ihtimal.

Bence de dizi biraz sıkıcılaştı hatta rutinleşti ama her hafta düşer demişsin agam o biraz zor işte en fazla taş çatlasa 6.50'a düşer oda taş çatlasa....

Bir zamanlar Muhteşem Yüzyıl Show TV'de 27 reyting alıyordu....

Aynen aga diziyi netten takip ediyorum ama düşüşün maçla hiçbir alakası yok bence de. Bayramla falan da ilgisi yoktur ama haftaya yükselir büyük ihtimal.
aga adım gibi eminim ki hackiko arkadaş dün ne maçı olduğunu bile bilmiyodu yorumlardan görüp söylüyo
maç d smartta tv de bile değil

1 ile 2 nin yerlerini değiştir aga 27 değil my nin total rekoru 17 dir 18 göremedi hiç

aga adım gibi eminim ki hackiko arkadaş dün ne maçı olduğunu bile bilmiyodu yorumlardan görüp söylüyo
maç d smartta tv de bile değil
Yani d-smart'ın reytinglere etki ettiği görülmüş şey değil tabii.
Düşün fanatik gsli olmama rağmen ben bile izlemedim maçı.

bir dizi her sezon düşüyosa o diziden hayır gelmez muhteşem yüzyıl dizisi başladığından beri her yıl düştü reyting olarak üstelik nerde ünlü varsa kadrosuna doldurarak düştü

Total diyen yok zaten. Ab'yi kast ettim Total'de 17.5 civarı alıyordu.