23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim
yanlış aksettirme yapmayalım bazıları kadın dizisi vb. diyince (intikam,my,öbgz vb. için) vadinin maçtan düşmesini de ben mazarret kabul etmiyorum
30 milyonluk taraftarı olan takımın maçından kadın dizisi etiketi yapıştırıp etkilenemz saçmalığı yapanalra mantıkl ıcevap niye yazacaktım

sbt mi bu
my nin kwndisi ab de düşmüş özeti uçmuş kopmuş

Tns reyiz

Yüzyıl'ın yeni bölümü düşmüş.

Doksanlar fena şaha kalkmış.Dizinin gün değişikliği büyük hata olabilir şu tablodan sonra.

Aşk Ab'de 5. altına total'de 4. altına düşerek Kanal D'nin Fatih'ten sonraki yeni hezimet oldu.Dizi toparlanırmı bilinmez.

Umutsuz Ev Kadınlar'ı yükselmiş.Dün akşamki bölüm perşembe olasaydı ilk 5'te olurdu muhtemelen.

Hıyanet Sarmalı Samanyolunu memnun etmiş.Çarşamba gün Yüzyıl hariç diğer dizileri yerinde edebilir.

muhteşem totelde az bi düşüş, ab de ciddi düşüş yaşamış. karşısında cidden bi rakip yok, çünkü karşısındakiler özetini geçemiyor ama sağlam bi dizi gelirse my'yi zorlayabilir.
a.ş.k ciddi düşüş yaşamış ab de, totelde de düşüş sürüyor. senaryosu cidden çok avam, replikler çok boş. dizini sonu yakındır bu reytinglerle.
merhamet az da olsa yükseliş yakalamış ama onunda oranları yetersiz. büyük ihtimalle o da yayından kalkacak.
doksanlar tam gün değiştircekken ciddi bi yükseliş yakalamış ama 1 haftalık bi çıkıştır bu haftaya tekrar düşer.
hıyanet sarmalı ilk bölüm şerefine yüksek çıkmıştır, haftaya o da düşer kesin.

kanal d haber yine kanalının en iyisi konumunda

maç olunca ab grubu oraya kçaıyor geçen seneki gibi .F zaten my nin özet ab de artmış bölüm düşmüş maçla çakışınca
bu arada atv doksanalr konusunda bir daha düşünür bu reytingten sonra

kanal d yöneticileri çarşambaya arka sokaklar gibi bir total dizisi koymayı aklı edemeyecek kadar salak....
bakınız samanyolunun koyduyuğu hıyanet sarmalı öreneğinde görüldüğü gibi çarşamba büyük bir total boşluğu var...
bu arada hıyanet sarmalı haftaya düşecek diyenler şunu unutuyor ya da farketmemişler samanyolu dizileri her zaman yavaş yavaş yükselir... dört beş haftada asıl reytingini bulur... yani hıyanet sarmalı da yükselecektir ve büyük olasılıkla totalde ikinci olacaktır ilerleyen haftalarda.

+1
rıza baba vs. hürrem
mahi bile hürreme bu ka büyük rakip olamaz
@mrt-06 @sokak sanati @yakup09

aşk baya düşük reytingler almış .doksanlar şaşırtıcı bir şekilde iyi reytingler almış

atv, doksanlar'i Pazar'a alarak hata mi yapti acaba

Muhteşem Yüzyıl düşüş yaşamış bu hafta. AŞK kesinlikle gün değiştirmeli bence. Hıyanet Sarmalı total fena değil, ama ab de 1 reyting bile alamamış. Doksanlar iki grupta da büyük yükseliş yaşamış. Bakalım haftaya neler olacak ?

AŞK'ın süresi uzamalı.

Doksanlar'da birsey mi vardi bu kadar yükselmis? Izleyen var mi aranizda? Dügün falan olsa hadi neyse diyecegim ama dile kolay AB'de 6 reyting almis

MY A/B'de fena düşer diye düşünüyordum maçtan dolayı ama özeti 6 almış haftaya daha da yükselir