Verdiğin cevap bile elmadan değil
Verdiğin cevap bile elmadan değil
Sana onunla cevap vermek iltifat olurduVerdiğin cevap bile elmadan değil
YASAK ELMA'MIN SENARİSTLERİ HEMEN OLAYI TOPLUYOR HEP NAZAR DEĞMESİN BİZEZalim İstanbul geldiğinde oranları düşünce final yapacak denildi, bu sezon küllerinden doğdu resmen...
Türk TV ekranına bela gibi gelen şu iki kadının yazdığı işten ne olacak? Sonu SAK gibi olacaktır. ?
Yasak Elma yine yüksektir oranları ne yapar ne eder.
Sen iltifat beklediğimi bile düşünmen bile hakaretSana onunla cevap vermek iltifat olurdu
Dikkat et unutma malum bunadınSen iltifat beklediğimi bile düşünmen bile hakaretbu burda bitmez hkaret hakkımı saklı tutuyorum sonra kullancam
İnsanların ne izlediği veya izlediği şeyleri kötüleme huyu nereden türüyor anlamıyorum. İsteyen istediğini izler, Türk halkı da böyle şeyleri izler diyerek neden küçümsüyorsun? Çok yanlış bir yorum. Ki bunu söyleyen de Yasak Elma'yı savunan, izleyen birisi? O dizi şu an ekrandaki en olmaması gereken dizi bana göre de, aile yapılarına uygun mu? Şimdi içeriklere girersek çıkamayız, saygı gösterelim en azından.Aynı işleri yazan, kendini senarist sananlar yolu bulmuşlar. Artık aynı tür dizi yapar yapar dururlar. Türk halkı da zaten böyle şeyleri izler abla.
10 9 8 almışSefirin kızının reytin oranı ne @Forumdash tehrike arz ediyormu bakayım@Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
10 a yakın
Aaa iyi toteli 10 diye korktum10 a yakın
9 küsürAaa iyi toteli 10 diye korktum
Mahsun geldi totelimiz artık 11 12 uçar9 küsür
O ucube düşürür aksineMahsun geldi totelimiz artık 11 12 uçar
Engincim mahsunu mahcup edecek haftayaSefirin kızının reytin oranı ne @Forumdash tehrike arz ediyormu bakayım@Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Biz lider olarak tatile gittik sizin yeni dizileri etkilicek kötü yeni baslayıp 2 hafta araEngincim mahsunu mahcup edecek haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?