konunun başı dedikBişey bulamadım,reyting açıklandiğindan (13.sayfa) bişey bulamadım.😕 Hem ne dediğinin önemi yok "kese döner sap döner"
0.02 bunu söylettiyse bişey demiyorum
konunun başı dedikBişey bulamadım,reyting açıklandiğindan (13.sayfa) bişey bulamadım.😕 Hem ne dediğinin önemi yok "kese döner sap döner"
Anladım senin için ab kötü yani.Bişey bulamadım,reyting açıklandiğindan (13.sayfa) bişey bulamadım.😕 Hem ne dediğinin önemi yok "kese döner sap döner"
Yok bulamadımkonunun başı dedikben bağzı arkadaşalr gibi izlediğim diziden olmayacak şeyler beklemiyorm
boşver o zaman çok yaşa hakime hanım ımYok bulamadım
AB benim önem verdiğim kategori ama totalle arasındaki belli reyting fark olmalı her hafta, total demem içinAnladım senin için ab kötü yani.
alıntı yap işte zor değildir senin içinboşver o zaman çok yaşa hakime hanım ım
Anlamadım şimdi Karadayı total mi ab mi? Yoksa iki gruba da mı hitap ediyor sana göre?AB benim önem verdiğim kategori ama totalle arasındaki belli reyting fark olmalı her hafta, total demem için
@26 ve @75 i okuyabilirsinAB benim önem verdiğim kategori ama totalle arasındaki belli reyting fark olmalı her hafta, total demem için
alıntı yap işte zor değildir senin için
Karadayı her 2 kesime de hitap ediyor. Karadayı'da silahta var aşkta. Ne fazlası ne azı, reytinge göre belirlenecek birşey değil. Sadece Karadayı için diyorum bu arada.Anlamadım şimdi Karadayı total mi ab mi? Yoksa iki gruba da mı hitap ediyor sana göre?
Öyle diyorsan öyledir izlemediğim için bilemeyeceğim sadece oranlara bakarak konuşuyorum ben.Karadayı her 2 kesime de hitap ediyor. Karadayı'da silahta var aşkta. Ne fazlası ne azı, reytinge göre belirlenecek birşey değil. Sadece Karadayı için diyorum bu arada.
Gördün mü istenildiğinde diziler yapıyormuş@26 ve @75 i okuyabilirsin
ee napak ben genele bakarımGördün mü istenildiğinde diziler yapıyormuşBu haftada Karadayı AB'likti Nazif Baba'nın rolü çoktu kaç reyting zıpladı hesap et artık
Genele bakman için her hafta aynı reyting düzeninde gitmeliee napak ben genele bakarım
orana değil total mi ab mi diyeGenele bakman için her hafta aynı reyting düzeninde gitmelive büyük sıçramalar yaşamamalı
@destere yorum yapmamışsın reytinglere Karadayı Şow yapmış 2 gruptada
Msn'de kaçı gördü Karadayıbugün pek giremedim foruma şimdi sen söyleyince bakacağım daha ?
her iki grupta 13 leri görmüş helal olsun KARADAYI...
Msn'de kaçı gördü Karadayı
Valla belli olmaz 60'lara dayanmış olabilir.50 reyting kesin
Valla Tns'nin ayarlarını biz çözemedikmns de her hafta 16 dan düşmez
ama dünkü bölüm çokda süper olmamasına rağmen tns de 13 lere çıkması ilginç olmuş ben olayı çözemedimçok süper bölüm dediğimiz ab de 10 almıştı üç hafta önce
mns de berenin dizisi bile 34.5 alabaiyor en fazla karadayı en fazla 25 görür bu mantıkla beren e kimseleri yaklaştırmamak mns nin temel politikası kendine saklıyor bereni50 reyting kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?