23 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

lavin ölüyosa hde artar baya o kız nasıl ölüyo ya çatışmada mı vuruldu

18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 4 , 2) ATV: 3.76 , 3) SHOW: 3.17

Bu haftaki fragmanlar gerçekten başarılı Hayat Devam Ediyorda reyting artışı olacaktır.

ilginç hde yi bırakalı çok oldu

zaten yeni bir olay iki hafta önce kansere yakalandığını öğrendiler iki hafta sonra öldü bunlar bu hızı hayatı doğurtmak için kullansalar seyircilerde uzaklaşmazdı

hde geçen sene bitti ben anladım ve bıraktım zaten ben bırakınca da dizi çöktü izlediğim dizilerin reytingleri genelde çok yüksek olur
ne izlesem tavan yapıyo

beyazsoyda aynı senin gibi yüksek reytingli dizileri över ve sever onu örnek almışsın

benim için aldığı reyting önemli değil tek izleyen ben kalsamda izlerim
)

beyazsoyda aynı senin gibi yüksek reytingli dizileri över ve sever onu örnek almışsın

)

yanlış anladın benim izlediğim dizi yüksek reyting alıyo onu diyom

)

my ile obzg düşük reyting alıyor sanırım.
))))) bak alev alev yükseldi diziyi ovmedım. hde bir numarayken eleştirdim. kızın babası damat olarak zengin zuppeyı bunlunca diziye verdim verıstırdım ...
revanda bu hıkaye inaniyordu. ona da cuma gunu cevabımı verdim. reytıngler açıklanmadan huzur sokaginin reytıngleri artacağını yazdim ..

benim de huyum kötü senaryolu dizileri ızleyemıyorum ışte huyum kurusun
)))))))

Offf Bbebde kocası karsını düşürdü