Mersi canım@Yiğitt dönmüş ama @serhatt motoru takmış bir defa@Billy Kane de iyice açılıp saçılmış fotosundakı gibi
Kıskançlığını bu kadar belli etmesen mi acaba
Foto ayarlayabilirsem bir fotoğrafımı geçen senedenKıskançlığını bu kadar belli etmesen mi acabaÇirkin oluyorsun
Teşekkürler,sanada tebriklerTebrikler @serhatt güzel sonuç çıkarmışsın. Ben de 3 günde iyi konu açmışım, hafta boyu olsaymışım +50 çıkarmış herhalde.
@Billy Kane yavrum sen de güzel sonuç çıkarmışsın, konuların gözümden kaçmıyor. İkinizi de tebrik ederim.
Gördüm az önce,keşke hiç sunmasaymışsın,iştahım kaçtıFoto ayarlayabilirsem bir fotoğrafımı geçen senedensunacağım foruma sexy
İştahına tüküreyim zaten onu ifşa için değil tamamen gülümsetmek amaçlı paylaştımGördüm az önce,keşke hiç sunmasaymışsın,iştahım kaçtı
Güldürmedi ağlattıİştahına tüküreyim zaten onu ifşa için değil tamamen gülümsetmek amaçlı paylaştım
O yüzden mi pişmiş kelle gibi sırıtıyorsunGüldürmedi ağlattı
Sinirlerim bozuldu,bu poza sexy denmesineO yüzden mi pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun
Daha iyisini çekebiliyorsan kendinde buyur hodri meydanSinirlerim bozuldu,bu poza sexy denmesine
Şelale yok burdaDaha iyisini çekebiliyorsan kendinde buyur hodri meydan
Ben de Erzincan'da çektim geçen sene zatenŞelale yok burda
Sende tshirt ıslatsaydın keşkeBen de Erzincan'da çektim geçen sene zatenÖyle fotoğraflara bakınca denk geldimKafandan aşağı su dök ya da tshirt ıslat
Ee ben tam da o dediğini yapmışımSende tshirt ıslatsaydın keşke
Atlet be o ne tshirtüEe ben tam da o dediğini yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?