23 - 29 Mayıs Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahaha ayy hüsnü vuruldu televizyonda ve forumda heryerde reytingleri coştu vlla
:F:F :F

bundan önceki hafta yine vardı mesaj bu hafta olmaması gerekmiyormu :F

Neyse şimdi ortalığı karıştırma. :A Yönetim derin uykularda yine sanırım. :A
Şöyle şimdi bundan önceki hafta 16 - 22 Mayıs enlerini paylaşmışız bu hafta da 23 - 29 Mayıs. Haftalık enlerin Pazartesi- Pazar arasını kapsaması gerekiyor.

Harun o mesajı tam aradaki gün olan 22 Mayıs Pazar'da paylaşmış aslında bu hafta listede olmaması gerekiyordu ama olmuş yani yapacak bir şey yok. :F Demek ki aradaki Pazar günü iki haftayı da kapsıyor sistemde.

Harun biz her şeyi takip ediyoruz sen hiç merak etme ilerde pişman olacağın da laflar etme derim ben. :A

Şöyle şimdi bundan önceki hafta 16 - 22 Mayıs enlerini paylaşmışız bu hafta da 23 - 29 Mayıs. Haftalık enlerin Pazartesi- Pazar arasını kapsaması gerekiyor.

Harun o mesajı tam aradaki gün olan 22 Mayıs Pazar'da paylaşmış aslında bu hafta listede olmaması gerekiyordu ama olmuş yani yapacak bir şey yok. :F Demek ki aradaki Pazar günü iki haftayı da kapsıyor sistemde.

Harun biz her şeyi takip ediyoruz sen hiç merak etme ilerde pişman olacağın da laflar etme derim ben. :A
Bana laf atmış. :A Reyting sonuçları bir ara öğlen 12'lerde aciklanıyordu oda onay verilirse filan ayy neyse. :A Seni simdi karşıma almayayim. :A

Bana laf atmış. :A Reyting sonuçları bir ara öğlen 12'lerde aciklanıyordu oda onay verilirse filan ayy neyse. :A Seni simdi karşıma almayayim. :A
Valla ben gündüzleri foruma giremiyorum. Umut'la Atacan gitti Deniz desen KPSS ile uğraşıyor elimizde sürekli aktif bir tek @Yiğitt kaldı :D

Bu sebeplerden ötürü yönetimi karşına almaman senin hayrına mesajı anlamışsındır artık. :A

aaa pazar günleri yaparım bende ozaman önemli mesajlarımı 2 haftayıda kapsıyormuş
:F :F :F