- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Ben 2 haftadır aynı mesajla 1.oluyorum sanırım.hahaha ayy hüsnü vuruldu televizyonda ve forumda heryerde reytingleri coştu vlla
bundan önceki hafta yine vardı mesaj bu hafta olmaması gerekmiyormuBen 2 haftadır aynı mesajla 1.oluyorum sanırım.@Yiğitt sende geçen hafta böyle bir yorum yapmıştın çünkü.
Neyse şimdi ortalığı karıştırma.bundan önceki hafta yine vardı mesaj bu hafta olmaması gerekmiyormu
bundan önceki hafta yine vardı mesaj bu hafta olmaması gerekmiyormu
Şöyle şimdi bundan önceki hafta 16 - 22 Mayıs enlerini paylaşmışız bu hafta da 23 - 29 Mayıs. Haftalık enlerin Pazartesi- Pazar arasını kapsaması gerekiyor.Neyse şimdi ortalığı karıştırma.Yönetim derin uykularda yine sanırım.
Bana laf atmış.Şöyle şimdi bundan önceki hafta 16 - 22 Mayıs enlerini paylaşmışız bu hafta da 23 - 29 Mayıs. Haftalık enlerin Pazartesi- Pazar arasını kapsaması gerekiyor.
Harun o mesajı tam aradaki gün olan 22 Mayıs Pazar'da paylaşmış aslında bu hafta listede olmaması gerekiyordu ama olmuş yani yapacak bir şey yok.Demek ki aradaki Pazar günü iki haftayı da kapsıyor sistemde.
Harun biz her şeyi takip ediyoruz sen hiç merak etme ilerde pişman olacağın da laflar etme derim ben.
Valla ben gündüzleri foruma giremiyorum. Umut'la Atacan gitti Deniz desen KPSS ile uğraşıyor elimizde sürekli aktif bir tek @Yiğitt kaldıBana laf atmış.Reyting sonuçları bir ara öğlen 12'lerde aciklanıyordu oda onay verilirse filan ayy neyse.Seni simdi karşıma almayayim.
Kpss bitmedimi hala [emoji15]Valla ben gündüzleri foruma giremiyorum. Umut'la Atacan gitti Deniz desen KPSS ile uğraşıyor elimizde sürekli aktif bir tek @Yiğitt kaldı
Bu sebeplerden ötürü yönetimi karşına almaman senin hayrına mesajı anlamışsındır artık.
Şöyle şimdi bundan önceki hafta 16 - 22 Mayıs enlerini paylaşmışız bu hafta da 23 - 29 Mayıs. Haftalık enlerin Pazartesi- Pazar arasını kapsaması gerekiyor.
Harun o mesajı tam aradaki gün olan 22 Mayıs Pazar'da paylaşmış aslında bu hafta listede olmaması gerekiyordu ama olmuş yani yapacak bir şey yok.Demek ki aradaki Pazar günü iki haftayı da kapsıyor sistemde.
Harun biz her şeyi takip ediyoruz sen hiç merak etme ilerde pişman olacağın da laflar etme derim ben.
aaa pazar günleri yaparım bende ozaman önemli mesajlarımı 2 haftayıda kapsıyormuşBana laf atmış.Reyting sonuçları bir ara öğlen 12'lerde aciklanıyordu oda onay verilirse filan ayy neyse.Seni simdi karşıma almayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?