23 Şubat Perşembe Reyting Tahminleri

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Gün Baya Karısık

Total

Fatma Gül
Kvp
Beşiktaş Braga

A/B
Kvp
Beşiktaş Braga
Fatma Gülün Suçu Ne

maç 22.05 de başlıyo bu duruma göre
total
1.kurtlar vadisi pusu
2.fatmagül
3.bjk-braga

ab
1.kurtlar vadisi pusu
2.fatmagül
3.bjk-braga

Gercekten cok zor bir gün kimin zirvede olacagi Belli olmaz ama bjk 3. Olur. Insallah Vadi zirvede olur diyorum ama Vadi mactan etkilenebilir.

TNT nin yayin akisinde persembe günü 148. Bölüm tekrari yaziyor yazik cok yazik bundan sonra FGSN arayi acacaktir.

TNT nin yayin akisinde persembe günü 148. Bölüm tekrari yaziyor yazik cok yazik bundan sonra FGSN arayi acacaktir.

yok aga arayı açamaz bence dönüşte iki gruptada zirvedeyiz bu kadar karamsar olmayın bence 2 hafta beklediğimize değecek şahane bi bölüm olacaktır.fragman 2 milyonu geçer yine :D

tamamda kardes bu aralar sIkmaya basladi

aralar vadi klasiğidir. tabiki hiç ara verilmesin istiyoruz ama yapabilcek bişey yok adamlar yetiştiremiyolar başka bi dizi olsa sinirlenirdim ama vadi ara verdiğinde hak veriyorum gerçekten çekimler çok zor.

aralar vadi klasiğidir. tabiki hiç ara verilmesin istiyoruz ama yapabilcek bişey yok adamlar yetiştiremiyolar başka bi dizi olsa sinirlenirdim ama vadi ara verdiğinde hak veriyorum gerçekten çekimler çok zor.

kardes bu aranin vadi veya cekimlerle alakasi yok bu hafta bir Kadin tanidim da yayinlanmadi Problem TNT de