23 Şubat 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Nefretinden körelmişsin belki ama senin için yılın en iyi dizilerindendi. Üstüne düştüğün Zeynep Abdullah bu dizide oynuyor hatırlatırım.
Artık Hekimoğlu'na napmışsa öyle bir anti olmuşsun ki Aşk-ı Memnu'ya olan antiliğinle bile kapışır. Seni de anlıyorum aslında, meyve veren ağaç her daim taşlanır ne de olsa.

Reactions: Carpe Diem
Hekimoğlu ab grubunda 1 e yakın düşmüş
Salı ya yeni dizi gelirse ilk Hekimoğlu nun fişini çeker

Tüm diziler düşmüş deyip MA’nın düşüşünü buna bağlamak.
Gerçekten çok saçma analizler yapıyorsun bazen.
Masumlar iki haftadır düşüyor da ondan.
Bu kafayla devam ederlerse daha çok düşerler de demiştim önceki hafta.

Reactions: Özgür
E tamam da Farah'ı seviyorum diye rol aldığı her yapımı sevecek değilim.
Evet kaliteli bir proje ama kalitesinin büyük kısmını şiir reis uğruna harcadığı günden beri olumlu bakamıyorum üzgünüm.
Neyse izleyici reytinglerde de cevabını vermeye başladı zaten.

------

https://twitter.com/x/status/1364472209520152580 https://twitter.com/x/status/1364472873193267202 https://twitter.com/x/status/1364473220653584386 https://twitter.com/x/status/1364473511012667393
Reyting sonuçları eklendi. Tüm gruplarda 'Masumlar Apartmanı' zirvede.

Son düzenleme:
Reactions: Gerekli24
15 reytingli MA'ya takacağına, zar zor 3 reyting alan Hekimoğlu için mi endişelensen acaba? İzliyorsun ya hani.

15 reytingli MA'ya takacağına, zar zor 3 reyting alan Hekimoğlu için mi endişelensen acaba? İzliyorsun ya hani.
15 derken? Bu hafta en yüksek 13 alabilmiş de.
Hekimoğlu'ndan niye endişeleneyim ki gayet iyi gidiyor bölümlük hikayeler üzerinden ilerlediği için gelecek hafta hızlı ve tempolu olaylarla tekrar artar. Ama Safiye-N*ci devam ettiği sürece insanlar kaçmaya devam.

13,73 hadi onu geçtim 13,99'un neresi 13?
13,70'ten yukarısı artık 14 denir, iki grupta da 13,70'i aşmış
bu kadar olmaz yani hekimoğlu 5 rtg bile alamadı diye
İyi hadi 14 diyelim ama birkaç hafta önce 17 almış dizi için yine büyük düşüş.

Hekimoğlu AB'de fena düşmüş diğer gruplarda da düşmüş.

EDHO tüm gruplarda fena düşmüş.

Masumlar Apartmanı da az da plsa düşmüş ki ABC'deki düşüşü az değil.

Ne gariptir ki Baraj da düşmüş.
Tek Total'de fena sayılmayacak bir yükseliş yaşamış.

Yapımlar genel olarak düşmüş bu hafta neredeyse hepsi. Baraj gaiba sadece TOTAL'de hafif yükselmiş.

Güldür Güldür potansiyeli olan bir program ama bu günde harcanıyor.

Survivor her hafta bir önceki haftanin özeti gibi bölümer olunca yükselmesi zor.

Hekimoğlu ab grubunda 1 e yakın düşmüş
Salı ya yeni dizi gelirse ilk Hekimoğlu nun fişini çeker
Hayırdır kanalın kenarda bekleyen dizisi mi var da salı günleri gayet iyi oranlar alan Hekimoğlu'nun fişi çekilecek?

Reactions: Aserat
Hayırdır kanalın kenarda bekleyen dizisi mi var da salı günleri gayet iyi oranlar alan Hekimoğlu'nun fişi çekilecek?
Kötü alıyorsa illaki kenarda dizisi mi olması lazım?. Ve KanalD nin olacak diye de birşey yok rakip kanalın vardır Salı ya koyar 😉

Kötü alıyorsa illaki kenarda dizisi mi olması lazım?. Ve KanalD nin olacak diye de birşey yok rakip kanalın vardır Salı ya koyar 😉
Rakibin karşıya dizi koyması ne alaka? Bu dizinin belli bir kitlesi var zaten. O oranlardan aşağı düşmüyor. Kanal sezon bitmeye yakınken yeni gelen dizilerini boş güne koymak yerine neden idare eden dizisini bitirmek istesin?

Kaldı ki Hekimoğlu yüksek maliyeti olmayan bir dizi. Şu haliyle bile yeni sezonu gelme ihtimali de yüksek.

Bu hafta genelde düşüşlerle başladı bakalım öyle devam edecek mi.

Masumlar iki haftadır düşüyor da ondan.
Bu kafayla devam ederlerse daha çok düşerler de demiştim önceki hafta.
Tıpkı Ekin Atalar'ın bu kafayla gidip MA'yı batırması gibi diyorsun sanırım.
Ama Masumlar Apartmanı kolay kolay öyle hemen düşmez. Dün akşamki bölümün etkisiyle haftaya yükselir, sen de çatlarsın.

Hekimoğlu çok ekleme sahne vardı haliyle AB sıkıldı normal sonuç senaristin bunu düşünmesi lazımdı umarım haftaya olmaz

Reactions: EmreCan
Masumlar Apartmanı’nın reytingleri 3’er 5’er düşüyor.

Yakında 2-3 reytingle baya masum kalacak şu overated dizi.