23 Şubat 2016 Salı ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
23 Şubat 2016 Salı ABD Reytingleri

flash-seriesbout.jpg

Salı Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

NCIS 2.4 reyting ile gecenin lideri oldu.

TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.NCIS (CBS)2.4/817.37
The Flash (The CW)1.4/53.82
Fresh Off the Boat (ABC)1.2/44.54
New Girl (FOX)1.2/42.72
Hollywood Game Night (NBC)1.1/44.22
8:30 p.m.The Muppets (ABC)0.8/32.57
Grandfathered (FOX)0.8/32.23
9 p.m.NCIS: New Orleans (CBS)1.8/612.51
Chicago Med (NBC)1.5/56.68
Brooklyn Nine-Nine (FOX)0.9/32.11
Agent Carter (ABC) (9-11 p.m.)0.7/22.51
iZombie (The CW)0.6/21.47
9:30 p.m.The Grinder (FOX)0.6/21.62
10 p.m.Chicago Fire (NBC)1.6/57.73
Limitless (CBS)1.1/45.86

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Flash'ımız tebrikler :oley: Reyting oranları düşük bu oranlar neye göre hesaplanıyor anlamıyorum(b) bizdekini de anlamıyorum:X

Neyse ncıs hala celaket izleniyor. Bu 17 milyonla Empire 6-7 reyting alıyordu(b)

The Flash mız süperr ben hala ilk sezonda dün 7.bölümü izledim süperdii bir tamamlasaydom ya

0.5 alıyordu genellikle. Evet arttırmış. :D
hatırlıyormusun izombie nin ilk bölümü yayınlandığında izledim ilk bölümü hatta iğrenç dedim güzel bir kıza solucan yediriyorlar falan demiştim sonra @Çiğdem- sözü aldı bayılarak izliyorum harika bir dizi falan dedi:) o günden sonra çiğdemi ne yorumlarda ne başka yerde gördük hatta diziyi sevdiğini söyleyenlerden hiçkimse kalmadı ortada :)

hatırlıyormusun izombie nin ilk bölümü yayınlandığında izledim ilk bölümü hatta iğrenç dedim güzel bir kıza solucan yediriyorlar falan demiştim sonra @Çiğdem- sözü aldı bayılarak izliyorum harika bir dizi falan dedi:) o günden sonra çiğdemi ne yorumlarda ne başka yerde gördük hatta diziyi sevdiğini söyleyenlerden hiçkimse kalmadı ortada :)
CW'de yayınlandığı için savunmuştur. :A

Valla dizinin konusu hiç hoşuma gitmemişti. Öyle solucan yemeler , beyin yemeler filan. :T:

Valla dizinin konusu hiç hoşuma gitmemişti. Öyle solucan yemeler , beyin yemeler filan. :T:

z. nation u izlemedin bir türlü hemde twd fanı olarak direk başlaman lazımdı diziye :) bence sen z. nation uda listeye al nasıl olsa listedekileri izleyeciğin yok bari sorarlarsa listede diyip geçiştirebilirsin :)

aaa hayırr ben bu diziye hiç başlamadım kimseyede önermedim ayol:F

ayy cw dizilerim 1 ay ara verdiler @Forumdash :(:(:(
flash süpernatural falan 20 marttan sonra gelicekler ayol zaten yeni aradan dönmüşlerdi şimdi bu 1 aylık ara yine nereden çıktı @destere bir süre reytinglerde canı sıkılıcak artık:F

flash süpernatural falan 20 marttan sonra gelicekler ayol zaten yeni aradan dönmüşlerdi şimdi bu 1 aylık ara yine nereden çıktı @destere bir süre reytinglerde canı sıkılıcak artık:F
Daha yeni tatilden dönmediler mi ne arası daha. :F

benim diziler yavaş yavaş geliyor better call saul , vikings derken artık nisana doğru heyecan bayağı artacak:) game of thrones ve outlander da başlarsa artık keyfim yerine gelir:)