B
vadının etkıledıgı 10 yıl oncesı cahıl olan halk. Sımdı 12yı zar zor gecebılıyor kı bunlarında buyuk cogunlugu ya kendını gelıstırememıs ya da destancı kısıler
örnek:15+15+25=65.700000=55500000 kısı persembe gunu dızı mı ızlıyordu yoksa haftalık mıydı ? Haftalıksa dedıgım dogru persembe olmayacagını dusunursek-kı olsa bıle bu rakamlar vadının sısırme reytıngını ıspatlar-
ulan 7 yıl oncesınde 25 alsa nolur 250 alsa nolur. O zaman kac tane dızı vardı ? Pıyasa ne kadar ılerıydı ? Sımdının en dandık dızısını koysan yıne 20 reytıng alırdı. Su an 2012 yılındayız ve BELKI gecen sezonun reytınglerını koyabılırsınız. Yeter artık sacmalamaktan vazgecın bu ne ya
1.5 senemı kımı yıyon sen .
bak inkar etme bütün haftaların totel reytinglerini gösteririm oyle dona kalır ağzını açamazsın. topalsan 6 hafta falan geçmiştir muhteşem fatmagülü ama diğer hepsinde fatmaül geçti. asıl sen kimi yiyiyosun.
muhteşemin karşısındaki o dizilerin ve yarışmların reytingini toplasan 12 - 13 ediyo. zaten kvp 11 yada 12 görüyo ( tabi nasıl görüyo onuda anlamış değilim) ama yinede fatmagül geçiyo onu. inkar etme totelde hep fatmagül 2.ydi.
Sen muhtesem in rakipleri 25 reytingi bile geciyo muhtesem yuzyil buna ragmen 13 reyting aliyo.
Muhtesem yuzyil rakipleri:
kuzey guney:7.78
sakarya firat:6.00
yetenek sizsiniz:5.51
cocuklar duymasin:4.72
mavi kelebekler:1.62
TOPLAM:25.63
Muhtesem yuzyil buna ragmen:12-13
kardesim totalde 19 reytingi gördü fatma gül 14 geçemedi ab grubunda hep m.yüzyil kazanio totaldede %90 muhtesem yüzyıl kazanmıstır 47 hafta periyod çıkar en çok m.yüzyıl kazandıgını görürsün fatma gül m.yüzyıl karsısında cerez bir dizi belli oluyo zaten 24:97 ab aldigi en çok oran m.yüzyılın totalde 19 olmasi lazım 47 haftalik periyodda en çok total de m.yüzyıl ab de ise her hafta m.yüzyıl geçmistir simdi kimin kimi geçtigi zamanlari yaparsak 500 sayfaya kadar uzar konu ama uzatmaya haziriz geri adim atmam ..!
Total
[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]21:01:05
[/TD]
[TD]23:07:02
[/TD]
[TD]01:37:09
[/TD]
[TD]12,86
[/TD]
[TD]30,54
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]21:01:05
[/TD]
[TD]23:07:02
[/TD]
[TD]01:37:09
[/TD]
[TD]11,49
[/TD]
[TD]28,11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Total
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]20:41:46
[/TD]
[TD]23:16:17
[/TD]
[TD]01:54:05
[/TD]
[TD]12,84
[/TD]
[TD]29,90
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]20:41:46
[/TD]
[TD]23:16:17
[/TD]
[TD]01:54:05
[/TD]
[TD]16,33
[/TD]
[TD]38,33
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
0.2 farkla totalde geçmis bununla övünüyosan çok yasaab 6 reyting farka dikkat gözüm gönlüm açiliyor farki görünce 0.2 totaldeki fark ise varmı yokmu belli deil dedircek gibi
sonuçta geçti mi geçti. o kadar. bu arda benim notum var reytinglerle, muhteşem yüzyılın totelde en yüksek reytingi 17küsüratlıydı. 17 yi geçemedi totelde ama ab de iyiydi ama totelde değil. fatmagülün en yükseği totelde 19 küsüratlıydı ve her hafta totelde geçiyodu fatmagül muhteşemi bu arada kuzey güney gibi bi dizi ile muhteşem yüzyılın arasında 5 reyting falan var. bence iki dizi arasındaki fark çok az.. muhteşeme harcanan emekle , kuzey güneye harcananın bir bile değil ama sonuçta aralarında 9 yada 10 reyting olması lazımken 5 reyting var. muhteşem yüzyıl batıyo gitgide. ve ne kadar mehmet günsürler eklesenizde yükselmiycek diye düşünüyorum.
bence o kadar seyirci ekranda olur vadinin ayrı seyircisi var,şubat ayı ve bilgisayar ve internetin yaygın olmaması insanları tv izlemeye çekebilir...20+15+15=50.700000=35 mılyon kısı eder. Buda vadının sısırme reytıngını ıspatlar. Ozaman 55 mılyon tv olsa,bunun 3te 2sı tv basında olamayacagından bu reytıngler faıl olur
sonuçta geçti mi geçti. o kadar. bu arda benim notum var reytinglerle, muhteşem yüzyılın totelde en yüksek reytingi 17küsüratlıydı. 17 yi geçemedi totelde ama ab de iyiydi ama totelde değil. fatmagülün en yükseği totelde 19 küsüratlıydı ve her hafta totelde geçiyodu fatmagül muhteşemi bu arada kuzey güney gibi bi dizi ile muhteşem yüzyılın arasında 5 reyting falan var. bence iki dizi arasındaki fark çok az.. muhteşeme harcanan emekle , kuzey güneye harcananın bir bile değil ama sonuçta aralarında 9 yada 10 reyting olması lazımken 5 reyting var. muhteşem yüzyıl batıyo gitgide. ve ne kadar mehmet günsürler eklesenizde yükselmiycek diye düşünüyorum.
yalniz dikkat et ne batmasi kimi kandirion iki haftada toplam 0.49 düsüs yasamis fatma gül ab 4 reyting kaybetti 13:47 almisti gecen hafta bu hafta 12:86 aldi yani 0.61 düstü 0.49 batiyoysa 0.61 düsüs fatma gül bitmistir yani kimse kandiramassin oranlar ortada 0.61 düsmüs totalde fatma gül m.yüzyıl 0.49 MUHTEŞEM YÜZYIL REKORLAR KIRMAYA DEVAM EDİCEK FATMA GÜLDE KENDİ GÜNÜNDE BASARİLİ BEN FATMA GÜL BATİYOR DEMİYORUM 0.61 REYTİNG DÜSÜSÜNE REYTİNG DÜSÜSÜ DEMEKM M.YÜZYIL ÜSTÜNE KOYARAK GİDİYOR MİHRİMAH MEHMET CİHANGİR SELİM KARAKTERLERİ GİRDİGİNDE TOTALDE 15 REYTİNGİ GEÇİCEZ İNŞALLAH..!
aga totalde 19.75 reytingi var fatmagülün ama inanmıyorum şikeli reytinglerineFatma Gül totalde 19 aldigini göster bakalım ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?