22 Yıllık Kanalın Bu Hali İçler Acısı !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Türk televizyonunda hep farklı işler üreterek Türk halkının sevgisini kazanan Show TV'nin Eylül ayından beri izlediği performansa yürek dayanmıyor. Kanal My Man Can'dan uyarlanan Yaparım Bilirsin ve Pis Yedili dışında kalan günlerini tekrarlarla dolduruyor ve sezonun bitmesi için resmen gün sayıyor. Yeni projelerin çoğuda ya başlamadan yayından kaldırılıyor ya da başka kanallara transfer oluyor.

Geçen sezon Atv bile en kötü haliyle hiçbir dizisini yayından kaldırmamışken Show TV tutmuş ve ratingleri yükselmekte olan yapımların gününü değiştirerek yayından kaldırdı. Bunun nedeni olarakta Kriz gösterildi. Belli ki yolunda gitmeyen bir şeyler var. Acun Ilıcalı, Muhteşem Yüzyıl ve daha birçok yapımın gitmesinin altında elbette bir şeyler olacak ama Show TV düzelmek için ne yapıyor? 22 yıllık verdiği emeği nasıl bu kadar çabuk harcayabiliyor?

Türkiye'nin sayılı zenginlerinin başında gelen Mehmet Emin Karamehmet yani Çukurova Holding Show TV'nin bu durumda olmasına daha ne kadar katlanabilir bilemiyorum ama ben bir izleyici olarak Show TV'yi bu durumda görmek istemiyorum. Kanala krizi bahane ederek bir kuruş para koklatmıyorsan satarsın, bu kadar basit.

Ha, geçtiğimiz günlerde forumda gördüm. RTL'nin Show TV'yi alacağı haberleri çıkmıştı. RTL bildiğimiz gibi bir Almanya Medya Grubu kanalı. RTL pek beğendiğim bir medya grubu olmasada şu an ki Show'u yöneten şirketten daha iyi bir şekilde yöneteceğine inanıyorum. En Büyük Show, Adam Asmaca, Yaparım Bilirsin'in bu medya grubunun gözüne girmek için yapıldığı konuşuluyor fakat doğruluğunun ne kadar olduğunuda bilemiyorum. Hatta her an satılabilir diye kanala yeni projeler yaptırmadıklarını söyleyenler bile var.

Açıkçası Show TV izleyeceği yolu bir an önce belirlensin. Aksi taktirde kanal tarihin tozlu sayfalarına yeni bir sayfa olarak girecek yakın zamanda...

dizi kolik

Son düzenleme:
Bu işte bi iş var ama. Neyse.

Show TV'nin patronu M.E. Karamehmet bunu bilerek yapıyor. Otomotiv üreticisi BMC'de de aynı finansal sorunlar var. Irak'taki petrol ihalesini almak için diğer firmalardaki bütçeleri kapattılar.

Naparsa yapsınlar kendileri etti

Bu işin içinde bilmediğimiz olaylar da olabilir. Onun için pek yorum yapamayacağım.

Ancak Show Tv`nin durumunun içler acısı olduğu ortada malesef.

Çukurova Holding yapması gerekeni yapamıyor. Kanala sahip çıkmıyor.

Bu durumda onun yapabileceği tek şey kanalı satması. Ancak onu da yapmıyor.Yinede toparlanmasını çok istiyorum bu kanalın. Zamanında az tartışmadım Show TV yüzünden milletle.

bir zamanların efsane kanalının düştüğü hale bak ya....sultanahmette mendil açcaklar bu gidişle....:mmm:

Show TV yaz aylarında Gerileme Dönemindeydi. Şimdi Dağılma Döneminde. Yeni sezonda da küllerinden yeniden doğma zamanı. Hadi bakalım...

yeni sezonda bomba işler varmış kışı böyle yapımlarla geçirir ama bu gidişle yeni sezona izleyicisi kalırmı onu bilemem
Bence Ocak ayından itibaren başlamaları gerekirdi. Yeni sezonda çok geç kalmış olurlar...

Umarim tez toparlanirlar..

yaparım bilirsin fos çıkmasi büyük hayal kırıklıgı pis yedili var oda kendi gününde 5 alio tekrarlari 3 alio

bende tam onu diyorum kanal 7.sıraya düştü STV bile geçti yazık valla en sevdiğim kanal ne hale düştü
Elindeki dizileri bile bitirmese en azından şimdiki durumundan çok daha iyi olurdu.

Bende çok severdim önceden kendilerini ama artık umrumda değil...

Bu kanalı bu sezon kapatsınlar gelecek sezon açsınlar para israfı.