Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    26

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,339
Reaksiyon puanı
31,270
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Kırmızı Oda; oranlarını düşürmeye devam etmiş, Totalde AS ile arası bayağı açılıyor.
Dizi çok sağlam şekilde AB ye tutundu ama kolay kolay kimse rahatsız edemez.

Arka Sokaklar; Totalde bildiğin beton çivisi ile çaktı kendini, dizi her hafta ayrı heyecanla izleniyor.Totalde ki başarısını AB de gösteremesede; Totalde KO ile arayı açmaya devam ediyor.

Son Yaz: Dizi AB de ikinciliğe kadar çıkarak; sağlam bir yer edindi; okadar kalabalık içinde bende varım dedi.

Akıncı: Hercainin ahını aldı :) İlk bölümü merakdan izlenen dizi; çakılmaya devam ediyor.Arka Planda maliyeti yüksek ise 3 altına inerse final verebilir.

Akrep:Tutunamadı özellikle yeni diziler geldiğinde. Oda yakın zamanda final verebilir.

Abdulhamit: Sona geliyor galiba; fragmanlardan görüğüm kadarıyla. O yüzden 1 rating alsada...Sorun değil.

Ramo: Kendi kitlesi ile kavrulmaya devam ediyor.

Bu kalabalık günde; Akıncı ve Akrep gelecek vaad etmiyor. Diğerleri çarkı çevirmeye devam eder.
 

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,219
Reaksiyon puanı
107,925
Puanı
1,060
Kırmızı Oda yeni diziler başladığından beri süren düşüşüne devam ediyor. Sanırım izleyicileri diğer dizilere kaymaya başlamış. Acaba yeni gelen senaristin de bir yansıması olabilir mi?

Son Yaz bu hafta çok iyi gitmiş. AB'de muhteşem bir yükseliş yaşamış. Total'i 5, AB ve ABC'yi 6 bandına sabitlerse çok iyi olacak. Cuma gününde sadece dizilerin olmasının avantajını güzel kullanıyorlar. Bölümde güzel bitti. İyi bir tanıtımla haftaya oranlar korunur.

Akıncı patır patır dökülmeye devam ediyor. Diziden her hafta belli bir kitle kaçıyor gibi. Bu oranlarla kanal daha ne kadar arkasında duracak acaba.

Arka Sokaklar akşam çok güzel bir bölümle seyirciyi memnun etmiş gibi. AB'de düşüş var ama Total ve ABC'de güzel bir yükselme var. Haftaya Total'de 10 barajı zorlanır mı acaba?

Akrep hiç etliye sütlüye karışmadan kendi oranlarında gitmeye devam ediyor. Bu şekilde aldığı sürece sezon sonunu görecek gibi.

Ramo büyük ayrılıklardan sonraki bölümünde Total ve ABC'de güzel yükselmiş ama AB'de ciddi bir kayıp var. Yeni gelen kötü adamımız bakalım nasıl bir etki yapacak.

Payitaht bu hafta ufak çaplı yükseliş yaşamış. Dizi maliyetini ne kadar karşılıyor bilemem ama hala final haberlerinin gelmemesi ilginç.
Maria ile Mustafa çok daha kötü oranlar alıyordu ama uzunca sürmüştü.
Akıncı en az 13 bölüm olur. 3 altına düşerse sıkıntı ama 4 bandına sabitlenirse yaza kadar sürer.

Son Yaz beklenen atağı yapmış. Diğer yapımlar düşüş yaşarken o 3 grupta da iyi çıkış yakalamış.

Ramo'nın AB grubuda sert düşmüş
 

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,288
Reaksiyon puanı
13,369
Puanı
1,060
çok mutluyum :D

1611397497202.png
 
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
8,677
Puanı
860
Konum
Antalya
Son Yaz yerini tam garantilesin diziye başlayacağım :D Düşüş yaşar Fox her zaman ki gibi acımaz falan hevesim kursağımda kalmasın :F
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Kırmızı Oda hala çok iyi gidiyor ama iki haftadır ufak düşüşler var. 3-4 haftadır Boncuk-Kumru-Ayşe düzeni devam ediyor ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla bazı izleyiciler sıkılmaya başlamış. Özellikle Ayşe'nin hikayesi pek sevilmemiş (ki bu duruma katılmıyorum herkes aşırı travmatik olaylar yüzünden terapiye gelmek zorunda değil) o yüzden düşüşü önlemek için kısa zamanda onu bitirip yeni bir konuk/vaka dahil edeceklerini düşünüyorum. Sansasyonel bir hikayeyle yeniden çift hanelere çıkar. :Z

Son Yaz'ın AB'de 2. olması ama Total'de ilk 10'a bile girememesi. :A Reyting sistemine dair anlayamadığım şeylerden bir tanesi de iki grup arasında bu kadar fark olması. Geçen hafta düşünce sonu Çocukluk gibi mi olur diye düşünmüştüm ama AB'de 6 küsür alması (yeni diziler de yoldayken) elini bayağı güçlendirmiştir. Funda Eryiğit Queen için sevindim. :bhr:

Akıncı olmadı olamadı. Uğruna günü değişen Recai pazar günü de tutunabildi ama bu dizi her hafta iyice mahvoluyor. Kardeşlerim (niyeyse o diziden de ses seda çıkmıyor) adım adım cuma gününe geliyor anlaşılan.

Akrep aşırı iyi değil ama en azından Sol Yanım'ın aksine iki grupta ilk 10'a girmeyi başarmış. Maliyeti düşük (en azından öyle görünüyor) bir dizi olduğu için kafası rahat devam edecek gibi.

Ramo'nun AB'si erimeye başlamış. AB kitlesinin Show'dan bu kadar uzaklaşmaya başlaması dikkat çekici.

Payitaht Total'de 24. sıraya kadar gerilemiş. Bir an önce bitirip yerine Teşkilat'ı getirseler TRT için daha kazançlı olacak gibi.

Arka Sokaklar Total'de zirveye iyice alıştı. Kırmızı Oda arada geçici olarak zirveyi teslim edip sonra geri alırdı ama anlaşılan sezon sonuna kadar böyle gidecek. :(
 

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,339
Reaksiyon puanı
31,270
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Reyting sistemine dair anlayamadığım şeylerden bir tanesi de iki grup arasında bu kadar fark olması.
Bende asla anlamıyorum...Kültürel Şok...
Kimi diziler sadece Totalde yaşıyor ( AS-Hercai-KYA gibi aklıma gelenler) Kimileride sadece AB (MA,Hekimoğlu,Son Yaz aklıma gelenler) iki kesim arasındaki fark nedne kaynaklanıyor çok ilginç.
 

BARON疼痛

Favori Üye
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
4,910
Reaksiyon puanı
4,434
Puanı
409
Arka Sokaklar-totalde zirveyi bırakmıyor,ve bırakmayacak gibi görünüyor.

Kırmızı Oda-yine düşüşte ama çok güzel reytinglerle devam ediyor bakalım bu düşüş devam ederse yapımcı ne yapacak,herzaman konusu değişecek bir dizi olduğu için belki geleçekteki bir konusu daha sevilebilir ve dizi yine yükselişe geçer.

Ramo-Totalde ve ABC1'de reytingini koruyor ve son haftaya göre yükselmiş ama AB de düşüş yaşamış,dizinin büyük bütçeli olduğunu varsayarsak bir an önce toparlanması gerekiyor,zaten reytingi yüzünden Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek gibi isimler diziden ayrıldı ben öyle düşünüyorum.

Son Yaz-bu hafta yükselmiş ve güzel reytingler almış,son yaz diğer diziler gibi ama tam tersi Totali(11) düşük AB(2)si yüksek bir dizi,böyle reytinglerle devam ederse ve yine yükselirse fox diziyi dokunmaz sonuçta Cuma günleri dizileri tutmuyor kanalın bu yüzden Son Yaz gayet başarılı görünüyor.

Akıncı-değişik ama riskli bir proje olduğunu herkes biliyordu bu hamleyi yaptığı için atv yi tebrik ediyorum ama dizi tutmadı,max 10 bölüm sonra final gelir.

Akrep ve Payitaht- hazirana kadar böyle devam ederler.
 
  • Beğendim
Reactions: Carpe Diem

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Son Yaz harika gitmiş. :Z AB’de çok güzel yükselmiş. Total’i de 5’in üstüne çıkarırsa tamamdır. :Z

Dün akşamki bölümü izleyemedim, yarın izlerim artık.
 
  • Harika
Reactions: Carpe Diem

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
'Akıncı' riskli bir işti ama ilgi görmedi, sezon sonuna kadar kanal arkasında durur.

'Son Yaz' güzel bir yükseliş yaşamış, umarım yükselişini sürdürür ve yerini garantiler.

'Arka Sokaklar' zirvede yer almaya devam ediyor, +9 reyting...

'Kırmızı Oda' düşüşte hala ama hikayelere göre yükselip düşmesi normal, devamlı bir hikayesi yok sonuçta sürekli gelip giden hikayelere bağlı ilerliyor.
 

kerem

Favori Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
29,688
Reaksiyon puanı
28,634
Puanı
1,060
Konum
Berlin
Bazıları için sözde yılın dizisi Kırmızı Oda iyice çökmüş geçen hafta zaten sert bir düşüş yaşamıştı bunun üstüne tekrar düşmesi şaşırtmadı değil. Seyirci neyin ne olduğunu yeni yeni anlamaya başladı demek ki. Game over. :A

Akıncı, Akrep, Son Yaz sezon sonuna kadar bu oranlarla belki devam edebilirler ama yeni sezon için pek umut vermiyorlar maalesef. Hiçbiri beklenen etkiyi veremedi, tabii bunda dizi kalabalığının etkisi de olabilir ama her hafta bir düşüp bir yükseldikleri için kemik kitlelerini bir türlü oturtamadılar maalesef.
 
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan

uyumayanadam

Favori Üye
Katılım
6 Kasım 2015
Mesajlar
170
Reaksiyon puanı
84
Puanı
49
TOTAL için bu listeye her hafta bakmaya gerek yok Arka Sokaklar zirvedeki yerini öyle ya da böyle koruyor.