Agah ölmedi ama değişik muhabbetler var izleyince görürsünGeçen haftaya göre tüm gruplarda düştü ama istikrarlı oranlarımız.
Kanka hafta sonuna inşallah.
Agah ölmedi ama değişik muhabbetler var izleyince görürsünGeçen haftaya göre tüm gruplarda düştü ama istikrarlı oranlarımız.
Kanka hafta sonuna inşallah.
Hayır değil onu kıskanç Çağataycı @Yiğitt ler uyduruyorİçerde'nin çakması değil mi o dizi ya
Ben bir kere izledim oyuncular zaten aynı müzikler de aynı isimler de Acı Hayattan alıntı koçovalı nedir ya
Vartolu için izliyor zaten milletBen bir kere izledim oyuncular zaten aynı müzikler de aynı isimler de Acı Hayattan alıntı koçovalı nedir ya
Onu fark ettim zaten o adamı ben de seviyorum internetten videolarını falan izliyorum Erkan Kolçak da çok iyi oynuyorVartolu için izliyor zaten millet
Şu sahneyi izle boş vaktinde efsane sahnelerinden biri daha oldu VartolununOnu fark ettim zaten o adamı ben de seviyorum internetten videolarını falan izliyorum Erkan Kolçak da çok iyi oynuyoro adam olmasa tutmazdı bu dizi Mihriban olayı çıktıktan sonra reytingleri arttı zaten
İşe yaradı, üstüne gizemli bir sonla bitmesi daha da işe yaradı.
Bakalım daha izlemedim sende Çukur a bak bizde kozları sürdükİşe yaradı, üstüne gizemli bir sonla bitmesi daha da işe yaradı.
İzleyeceğim zaten. İnternet üzerinden izlemek daha keyif veriyor. Bu kadar da heyecanlandırma yalnız, tadı kaçıyor.Bakalım daha izlemedim sende Çukur a bak bizde kozları sürdük
Vartolu döktürdüİzleyeceğim zaten. İnternet üzerinden izlemek daha keyif veriyor. Bu kadar da heyecanlandırma yalnız, tadı kaçıyor.
Çukur'da klasikleşmiş bir şey, fragmandan da belliydi. Devamını dizide izleyeyim bir zahmet, heyecan yaptırma.Vartolu döktürdü
Son bölümden mi buŞu sahneyi izle boş vaktinde efsane sahnelerinden biri daha oldu Vartolunun
https://fav10.net/forum/threads/Çukur-13-bölüm-vartolu-mihribanın-Öldüğü-eve-gidiyor.275546/
Bizim korkacak bir şeyimiz yok Çukur'un ömrü fazla uzun olmazEvet haftaya korkun
Sende bizim gibi 2 diziyide izle bence Çukur İçerde den daha iyi Çağatay yok sonucta o diziyi bozuyorduBizim korkacak bir şeyimiz yok Çukur'un ömrü fazla uzun olmaz
Sende de ne bu Çağatay antiliği anlamış değilimSende bizim gibi 2 diziyide izle bence Çukur İçerde den daha iyi Çağatay yok sonucta o diziyi bozuyordu
Aras en iyi genç oyuncu şuanSende de ne bu Çağatay antiliği anlamış değilimbu dizide de Aras bozuyor bence İçerde'de daha iyiydi atsınlar onu diziden bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?