hhhaha acunu bitirme opersyonu devam ediyor ayoll @Bully her survivor bittiğinde celal baba İLE görüşme yapıyormuş
@mrt-06
Haftaiçi 7.5 8 alsa yeter şimdilik Survivor
Oda yeter geçen senede öyle gitmişti

Kötü başlaması iyi aslında her sene iyi başlıyordu düşüyordu bu sene kötü başladı yükselecek
@Bully

Haftaiçi 7.5 8 alsa yeter şimdilik Survivor
Oda yeter geçen senede öyle gitmişti

Kötü başlaması iyi aslında her sene iyi başlıyordu düşüyordu bu sene kötü başladı yükselecek
@Bully
Hfta içi bencede 7 ortlama gider içerde 9 altına düşmediği sürece liderliği vermez ayoll ma kırgın çiçekler tehrikede acun 7 bile alsa kırgın çiçeklere rakip oluyor çok sıkı bir 2.cilik savası olucak totelde

Kavgalar olduğu ve olayla olduğu sürece hatırlıyorsun Eşkiyayı 3 hafta geçmişti 9.5 reyting alarak bu sene de o beklentim var pazartesi ve Salı için

Kavgalar olduğu ve olayla olduğu sürece hatırlıyorsun Eşkiyayı 3 hafta geçmişti 9.5 reyting alarak bu sene de o beklentim var pazartesi ve Salı için
bu sene düşük gidicek gibi görünüyor ama cnm hafta sonunu ilk 2 bölümüyle düşük geçirdi

Şu oranları almaya devam eden dizilerin yerine ne bileyim Hayat Şarkısı, Kara Sevda, Poyraz, Kiralık Aşk yayınlansa 6 rahat alırlar. Gün gerçekten çok boş. Ben bu dizilerin yine bu oranları alacağını düşünüyorum. Artmazlar hiçbiri.

ben yükseldimi dedim ?? diğer dizerin gerisindeydi dedim ama şimdi onlar asağilarda.
bence sende düzgün okutabilen gözlük tak
4 alan dizinin önüne gecip 4.2 alsa ne olacak ki

Seviyor sevmiyor çökmüşler yakın da biter tüm diziler
Survivor süper gitmiş