22 Ocak 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kiralık Aşk ilk bölüm dışında ilk defa 3. oldu sanırım, ama gelecek hafta Barış Arduç döneceği için sorun yok.

Güldür Güldür Show da bayağı yükselmiş, üstüne üstlük konuk oldukları Beyaz'ı da olumlu etkilemiş. Tebrikler.

Arka sokaklar uçmuş uçmuş resmen [emoji33] helal olsun bitirmeyi düşündükleri dizi şu an kanal d nin en çok izlenen dizisi konumunda [emoji3]

Dün güldür güldür izledim skeçler on numara beş yıldız olmuş artacağını bekliyordum ki sonuçlar beklediğim gibi geldi [emoji2]

zaten ben bodrumda Aydın doğanın yardımcısının konuşmasına kulak misafiri oldum

arka sokaklar 8 alıyormuş nerdeyse ayoll kovmaya çalıştığınız dizi kanalın en çok izlenen dizisi

aaa ömersiz kiralık aşk totelde 3.olmuş bu adam haftayamı gelicek ama haberde 3 hafta yok yazıyordu 2 hafta dahamı olmayacak bu konua bilgisi olan varsa yazsın

zatüre olmuş 3 hafta olmayacak AnneAnnem zatüreden öldü

UB'mizin değeri sonunda yeniden anlaşılıyor gibi @mrt-06 !!!

Eskiden masa çekince, yastıkla boğma sahnesi olunca 14 reyting alan dizi şu an 7'yi zar zor alıyor.
Dediğim gibi Avşar Film bir dizisi 2 reytinge düşmeden asla ve asla bitirmez.

Kanalsız kalan Arka Sokaklar neden final yaptı neden geri döndü anlamadım. Ama bu reytingler uçmuş. Kanal D zaten eski Kanal D değil Arka Sokakları reyting uğruna aldığı için ama işe yaramış. Şu an Totalde en çok izlenen dizisi resmen.

Kiralık Aşk umarım son düşüşü olur. Çünkü zirveyi hakeden şu an tek dizi TV'de. Çok güzel ilerliyor. Ben konusu tükenir diyordum ama baya baya izliyorum, kendine bağlıyor.

Aydın doğanda seyrediyormuş Aydın doğan kendisi aldı

Kiralık Aşk disinda kirgin cicekler dirilis ertugrul edho İDK gibi iddali islerde var bence kiralik aski abartma @RevaN

Güldür Güldür Show A/B'de zirveyi 0.02 reyting ile kaçirmiş. Biraz daha yükseliş yaşasa 8 reytingi geçebilir.
Genelde kötü olduğu totalde de program son haftalarda çok iyi ve zaten bu hafta da 6+ almış.
Tebrikler.

Arka Sokaklar da Total'de baya yükselmiş, zirveyi alabilir.

Bu arada Avrupa Avrupa'nın A/B'de sabah saat 10'da yayınlanan tekrarırın reytingi şaşirtiyor.

Kiralık Aşk disinda kirgin cicekler dirilis ertugrul edho İDK gibi iddali islerde var bence kiralik aski abartma @RevaN
kiralık aşk ekip işi birkaç kişinin sırtında yürümüyor
ömer-defne-koray-neriman-yasemin-iz-sude-sinan-ismail vb. hepsinin ayrı ayrı hikayesi var kırgınlar-edho-diriliş gibi reyting kaynağı da 2 bölümde bir ana karakterlerden birini yaralayıp-hastaneye düşürüp kalbi duran kişi başında 20 dk ağlaşmak da değil

haha kırgın çiçeklerde her bölüm birine bir şey oluyor ve nedense hep aynı hastanede aynı odada birisinin kalbi duruyor ve millet yarım saat hayır hayır diye bağırıyor sonra reytingler tavan

Sen Kırgın Çiçekler izle tam senlik

Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Beyaz Show ve Güldür Güldür Show iyi sonuçlar almışlar, tebrikler.