22 Ocak 2016 Cuma ABD Reytingleri

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,931
Puanı
1,061
qPNDRq.png

22 Ocak 2016 Cuma ABD Reytingleri Belli Oldu!
Cuma gününün en çok izlenen yapımı FOX'ta yayınlanan yarışma programı Masterchef Junior olurken en yüksek izlenmeye ulaşan yapım 11.41 milyon izleyici ile CBS'de yayınlanan Blue Bloods oldu.

İşte reyting sonuçları;
vnNl9O.png

Master Chef'in keşke 2. sezonu bizde de başlasa çocuk versiyonu bile Amerika'da çok izleniyor. :(

Cok sıkıcı günler.ss :((

Ben izlemistim zamanında. Cok güzeldi. :D Benim düşüncem bir anlaşmazlık oldu yoksa Show mukakkak başlatırdı. :)
Bilemiyorum dediğin gibi bir anlaşmazlık olabilir ya da pahalı bir format olduğu için kanallar yanaşmıyor olabilir. Acun geçen sezon çakmasını yapmıştı adı Ver Fırına'ydı galiba, o bile fena gitmemişti bir süre. :D

Yorum yazmıycam artık açarken, şöyle bir resim hazırladım 5 kanalın olduğu birde zirvedekileri yazarım tamamdır. Zaten konuya yorum yazan olmuyor. :A

Bilemiyorum dediğin gibi bir anlaşmazlık olabilir ya da pahalı bir format olduğu için kanallar yanaşmıyor olabilir. Acun geçen sezon çakmasını yapmıştı adı Ver Fırına'ydı galiba, o bile fena gitmemişti bir süre. :D

Yorum yazmıycam artık açarken, şöyle bir resim hazırladım 5 kanalın olduğu birde zirvedekileri yazarım tamamdır. Zaten konuya yorum yazan olmuyor. :A
Diğer siteler yorum bile yazmıyor. :F

Fox dikkatini çekti mi bilmem ama kanalın dizilerden yüzü gülmüyor( Empire haric) ama yarışma programları ( American Idol, Master Chef) iyi gidiyor. Bu sana hangi kanalı hatırlatıyor. :A

Diğer siteler yorum bile yazmıyor. :F

Fox dikkatini çekti mi bilmem ama kanalın dizilerden yüzü gülmüyor( Empire haric) ama yarışma programları ( American Idol, Master Chef) iyi gidiyor. Bu sana hangi kanalı hatırlatıyor. :A
En iyisi, olmadı konudaki yorumları ekleriz. :F

TV8 mi? :A Ben hep şöyle karşıtırıyorum;

FOX = TV8 (Dediğinden. :A)
CBS = Kanal D (Polisiye dizilerden dolayı)
ABC = Star (Yerli ABC'yiz diyorlardı. :F)
NBC = Show (Daha çok komedi/talk showlardan dolayı)

ATV'ye karşılık bulamadım. :A @xemrexxx

En iyisi, olmadı konudaki yorumları ekleriz. :F

TV8 mi? :A Ben hep şöyle karşıtırıyorum;

FOX = TV8 (Dediğinden. :A)
CBS = Kanal D (Polisiye dizilerden dolayı)
ABC = Star (Yerli ABC'yiz diyorlardı. :F)
NBC = Show (Daha çok komedi/talk showlardan dolayı)

ATV'ye karşılık bulamadım. :A @xemrexxx
Tv8'de dizi yayinlanmıyor yani uzun soluklu dizi olmadı daha. :F Ben FOX'u, Show'a benzetiyorum.

Star konusunda cok haklısın. :A