22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw bu ilker aksum ne abartı oynuyor ya o kadar abartıyor ki insan gülüyor adamın çocugu kayboldu sanki dünya yıkıldı öyle abartılı oynuyor ki bu kadar dadeğil diyor insan

böyle abartınca iyi oyuncu olduklarını sanıyolar kıvançta öyle hiç sevmem fazla uçmayacan

20:45 - 21:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
7.62 , 2) KANALD: 6.72 , 3)
TRT1: 5.56 , 4) STAR: 3.16 ,
5) SMNYL TV: 3.02

Kıvanç ilkerle top gibi oynar şu an kariyerinin zirvesinde mükemmel oyuncu.

Biü yükselmiş ekip 1 5 dakka reklamla 3ü geçerek listede 20 dakikada ilk kez listeye girebilmiş

Burda trt yapımlarını küçümseyenler var halbuki harika dizileri var seksenleri geçen izledim süper bişey

Yangin sicrama yapiyor.. Biraz daha devam ederse kabatasa da sicrayabilirmis..
icim yaniyo suan..

Benim İçin Üzülme 20:35'den sonra 21:00'de yine reklamda, artık reklam almaz herhalde.Kıvanç'ı da İlker'i de beğeniyorum.

böyle abartınca iyi oyuncu olduklarını sanıyolar kıvançta öyle hiç sevmem fazla uçmayacan
böyle abartınca insan üzüleceğine gülüyor. bu abartı hal komedide iyi duruyor ama drama komik kaçıyor. yönetmenin müdehale etmesi lazım ama yönetmende bişeyden çakmıyor sanırım

Salının en kaliteli yapımı 20 Dakika,en halk tipi sulu gözlü yapımı Benim İçin Üzülme,en dram yapımı Öyle Bir Geçer Zaman ki,hepsi iyi bence.

böyle abartınca insan üzüleceğine gülüyor. bu abartı hal komedide iyi duruyor ama drama komik kaçıyor. yönetmenin müdehale etmesi lazım ama yönetmende bişeyden çakmıyor sanırım

aga tutmadı zaten yakında günü değişir

20 dakika tutmuş gözüküyor şu reyting zamazingosunda,ikinci olmuş.