22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 98.Bölüm Fragmanı - YouTube

YouTube ( bu cok iyiydi ama yine 1. Olamamisti)

bi tane daha var o hele cok cok iddaliydi ama i gunu erken bitti icin onu koymadim.. Cunku o gunku neden erken bittigi icindi..

bunlarda dena değil ama son fragmanda osman söz konusu osmanın başına ne gelecek kurtulacak mı sorusu var. diğerlerinde bu kadar soru sorduracak merak uyandıracak bişey yok . tek küvete atılmış kadın var oda pek sevilen önemli bir karakter değil.

öbzgyi var eden osmandır. osmanın başına bişey gelmesi önemlidir. yoksa diğer karakterler zaten hergün birbirleriyele yatıyor kalkıyor
))))))))

Öyle bir gecer zaman ki bu hafta iki grubtada yükselise gecmis. Total de uzun bir aradan sonra zirveyi kil payi kapan dizi AB de en yakin rekibini ikiye katlamis. Tebrik ediyorum...

Benim Icin Üzülme iki grubtada yerinde sayiyor, dizide gözle gürülür bir düsüs veya yükselis yasanmiyor yani sabit bir izleyici kitlesi var. Eger haftaya Total de zirveyi geri kazanmak istiyorsa diziye entrika sart! Dün Aksam belli olduki bu Dizi nin izleyicisi dövüsü kavgayi sevmiyor.

20 Dakika her gecen hafta biraz daha eriyor! AB de 1 Reyting kaybeden dizi icin bence tehlike canlari calmaya basladi.

Bahari yavana atma suanda cok sevilen bi karakter oldu, hele tuba unsalin o kendini begenmis kisilik portresi , bahari iyicene sevdirdi herkezin gozunde.. Sana verdiklerimin 2. Fragman cok iddaaliydi mesela kesinlikle o fragman , dunku bolumun fragmanindan iyiydi.

baharın ölmeyecegi çok açık klasik öbzg haraketleri ama osman nasıl kurtulacak başına ne gelecek daha önemli bir olay bu dizinin herşeyi osman. zaten iyi bir frgman 1 puan etki eder diziye

baharın ölmeyecegi çok açık klasik öbzg haraketleri ama osman nasıl kurtulacak başına ne gelecek daha önemli bir olay bu dizinin herşeyi osman. zaten iyi bir frgman 1 puan etki eder diziye

Bahara bisey olmaz diye dusunen seyirci , osmana hic biseycik olmazder. Cunku dedigin gibi bas kahramanlardan biri ve olmesi olmaz..

- - - Ekleme - - -

Obgzk sbt'de de cok iyi gitmis.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]EKIP 1[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]22.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:55:09[/TD]
[TD="align: center"]21:58:42[/TD]
[TD="align: center"]3,13[/TD]
[TD="align: center"]7,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harika helal olsun yakında 20 dakikayı geçer
20 dakika 4 bile zor almış yakında yayından kalkar
benim için üzülme salının kralı artık öbgzk en büyük patlamasında bile virgül farkıyla geçebiliyo biü haftaya rahatça zirveyi alır

20 Dakika yine düşmüş. :S Yine izleyemedim, hafta içi dizi izlemek çok zor oluyor nasıl başarıyorsunuz bunu merak ediyorum.

Tecavüzcü Azer'i yayından kaldırıp 20 Dakika'yı cumaya alsınlar da rahat rahat izleyeyim şu diziyi yahu.

aga sen haftaiçi dizi izlemiyon mu

@takas İzlemeden yorum yapmayın diyecek en son kişisin herhalde.

Dün ÖBGZK'nin ilk sezonu berbattı diyorsun. Senden başka öyle söyleyene de rastlamıyorsun. İzlemeden neden yorum yapıyorsun o zaman?

Seksenlere gelince, TNS gelince hemen bütün dizileri atak yaptı nedense TRT'nin. Seksenler A/B'de 7 alırken bir anda 12'lere fırladı.

TRT'nin kendi şirketi SBT'den başka herhangi bir şirkette ölçüm yapıldığı görülmedi. Ne AGB ne TNS? Madem kendine bu kadar güveniyor dahil olsaydı birine.

Son düzenleme:

aga sen haftaiçi dizi izlemiyon mu

Yok aga izleyemiyorum çok zor. İzlesem de en az 1 saat izleyebiliyorum.
Sürekli işim çıkıyor bir şeyler oluyor bir türlü doğru düzgün dizi izlemek kısmet olmuyor hafta içi.
Süreleri kısa olsa takip edebilirdim ama uzun süreli olunca olmuyor.

İntikamı da mı seyretmiyorsun?

İntikamı da mı seyretmiyorsun?

İzliyorum diyemem. Olayları ana hatlarıyla anlayacak kadar izliyorum yarım saat o yetiyor zaten.
Ama tekrarlarına denk gelirsem izliyorum rahat rahat özellikle haftasonu tekrarlarını.

İzliyorum diyemem. Olayları ana hatlarıyla anlayacak kadar izliyorum yarım saat o yetiyor zaten.
Ama tekrarlarına denk gelirsem izliyorum rahat rahat özellikle haftasonu tekrarlarını.

Peki ilk bölüm ısınamamıştın diziye? Şimdi nasıl durum?

Son düzenleme:

bende sınav olduğu zamanlar bi vadi izliyom aga ama normalde izlerim akşam güzel oluyo

- - - Ekleme - - -

Peki ikl bölüm ısınamamıştın diziye? Şimdi nasıl durum?

adam beğenmedi diziyi zorla beğendirtmeyelim arkadaşım

- - - Ekleme - - -

seksenler tns de olsa en az 7 alırdı totalde sbt de düşük alıyo harika dizi salı gününün en kaliteli işi tartışmasız

BİÜ sezon sonuna yolcu bakın söylüyorum. Hayat daha iyi reyting alıyordu bundan. Nisanda miiletin ağlamaktan içleri dışlarına çıkınca düştü reytingleri. Özellikle A/B'si.

Eğer sezon sonuna Hayat gibi bunun A/B'si de 2'ye düşerse atv sabır etmez bitirir diziyi. A/B düşünce otomatikmen totalde düşüyor zaten.

Aşırı total ağırlıklı diziler büyük kanallara yaramıyor. Hiç olmazsa A/B 5 reytingi geçmeli kı bu adamlar da kazansınlar bi şeyler. Ne sunuyor bu diziyi merak ediyorum.

- - - Ekleme - - -

Hiç kimse bunu ispat edemez. Trt hariç. Güveniyorsa kendine dahil olsun TNS'ye de görelim. Madem bu kadar yüksek reytingli işleri var neden TNS'ye dahil olup para kazanmıyorlar?

SBT kendi şirketi diye hep orda. Bi tane resmi şirkete dahil olmadı.

öbgz en önemli kozlarını oynamadı.20 dk baştan beri söyledigm gbi sözluk dizisi senaryo kökten degişmezse 3-4 reytingte dolanır.

kimsenin ağlamaktan içi miçi çıkmıyo merak etme reytingler de düşmez bitene kadar zirvede olur
ab de izlenmiyo ama diğer gruplarda çok yüksek ki totalde zirvede oluyo yani merak etme bu dizi çok kazanır kazandırır
bu dizi kalite sunuyo öbgzk den daha çok şey sunduğu kesin
trt tns ye girse mi para kazanacak onlar senin kadar bilmiyolar bu işi demekki ilginmiş
trt dizileri en kaliteli diziler ve en süper kanal