22 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 27.8%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 22.2%
  • Terminator: Kurtuluş - Y.S. (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 4 22.2%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 5.6%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
gayet güzeldi Behzat Ç reytingleri ne kadar orta direk olsa da

her pazar olduğu gibi bu pazarda arka sıradakileti izledim.Oktay ve gamze yine evlenemeyecek bu gidişle..dizi süperdi ama şu reytingler gözümü korkutuyor.eminim sbt değilde agb ölçüm şirketi ölçseydi reyting sonuçlarını arka sıradakilerle tnt bu kadarda dibe vurmazdı yaa..neden bizim evimizde de reyting ölçme aleti yok?buralarda yani erzurumun bu bölgelernde arka sıradakilerin ne kadar beğenilen ve izlenilen bi dizi oldğunu da gayet iyi biliyorm.ayrıca admin ankette neden arka sıradakiler yok ki;?ı lowe you cimbom.

SBT nin STV sevgisi mi vaR ? Nasıl oluyorda STV Haber Bu kadar yukarıda

reyting ölçüm cihazlarını gülen cemaatinin lokallerine yerleştirirsen STV haberde bu kadar yüksek çıkar, normal yani.:tears_of_joy:

Sihirli Annem çok kötü gitmiş. Dizi Totalde 60. olurken, A/B'de ilk 100'e dahi girememiş

reyting ölçüm cihazlarını gülen cemaatinin lokallerine yerleştirirsen STV haberde bu kadar yüksek çıkar, normal yani.:tears_of_joy:

dediğin gibi olma ihtimali büyük....

Takas show, atv gibi kanalları geçme ihtimali kanal d haberin dibinde yer alması anca "destere" nin dediği gibi olur ....

dün o sesi izledim... güzeldi ama ratingleri epey düşmüş...

dediğin gibi olma ihtimali büyük....

Takas show, atv gibi kanalları geçme ihtimali kanal d haberin dibinde yer alması anca "destere" nin dediği gibi olur ....

haberin atv si show u olmaz stv haber iyidir

Ayrıca STV haber başladığında diğer büyük kanalların haberleri daha başlamamıştı

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD]SAMANYOLU HABER[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]18:14:43[/TD]
[TD]18:40:36[/TD]
[TD]00:25:53[/TD]
[TD]5,27[/TD]
[TD]14,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Behzat Ç.'yi izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

sadece 25 dk sürmüş zaten diğer kanallar programda bölme yapmamış 1 saate yakın sürmüş. Diğer haberler başladığında stv bitmiş oluyor...

sbt reytinglerinde stv'ye kıyak yapılıyor tüm programlarının reytingleri baya arttı

Bu akşam 19.30'da STV'de bir dizi var. Bakın ne kadar kötü gidecek. Eğer ilk 50'ye girerse bende bu SBT'de bir şeyler var diyeceğim

sadece 25 dk sürmüş zaten diğer kanallar programda bölme yapmamış 1 saate yakın sürmüş. Diğer haberler başladığında stv bitmiş oluyor...

eee STV haber de 1 saate yakın sürüyor sadece STV haberleri 2 ye bölüyor 😉

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]6[/TD]
[TD] SAMANYOLU HABER[/TD]
[TD] STV[/TD]
[TD] 18:14:43[/TD]
[TD] 18:40:36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]12
[/TD]
[TD] ANA HABER[/TD]
[TD] STV[/TD]
[TD] 18:40:36[/TD]
[TD] 18:53:23[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu yüzden işte 25 dk lık bölümü üst sıralarda yer almış. Diğer kanallarda haberler başlayınca düşüş göstermiş...

O Ses Türkiye baya düşüş yaşamış nedeni ne bende anlayamadım juriler çok eğlendirici..Sırf onlar için bile bakabilirim..Umutsuz Ev Kadınlarına gelince bana itici geliyo..Yapılmış şeylerin evirilip çevirilip yeniden bize izletilmesi anlamsız...Açıp izlemeyi denediğimde 20 dk sonra farkında olmadan başka bi programda buluyorum kendimi ya konusu beni sarmıyo yada sıkıcı bi dizi...Farklı Desenler ise gerçekten izlediğimde çok hoşuma giden bi dizi ama onu da sürekli takip etmiyorum ama daha da fazla reytingleri hak ediyo...Benim de Stv'nin yükselişi gözüme çarptı..Ama olamaz da diemiyorum..Çünkü büyük nüfus genellikle Kanal 7 Samanyolu felan izliyo...Yani çok da anormal gelmedi Stv'nin yükselişi

Bu akşam 19.30'da STV'de bir dizi var. Bakın ne kadar kötü gidecek. Eğer ilk 50'ye girerse bende bu SBT'de bir şeyler var diyeceğim

STV ye karşı olduğumuz için veya sevmediğimiz için reyting oranlarını eleştirmiyoruz, aksine her kesime hitap eden bir çok kanalın yayın yapmasından yanayız. karşı çıktığımız ölçüm yapan şirketlerin bazı kanallardaki proğramları gereğinden fazla şişirip taraflı davranması. ben şahsen müge anlı ile tatlı sert proğramını hiç izlemediğim halde işim gereği dolaştığım evlerde her üç haneden ikisinde müge anlı izlendiğini biliyorum bu açıdan bu proğramın gündüz kuşağında birinci gelmesi kimseyi rahatsız etmez aksine gerçek orandır ancak belgesel proğramlarını çok sevdiğim halde belgesellerin çok fazla izlenmediğini biliyorum bende isterim belgeseller ilk ona girsin ama böyle bir seyirci kitlesi yok. buna rağmen STV deki belgesellerin dahi çok yüksek oranlar alması ve genelde STV gibi halkın geneline hitap etmeyen bir kanalın bir çok proğramının üst sıralarda yer alması ölçümde tarafsızlık ilkesinin yok sayıldığını gösteriyor.

Star TV
Terminetör ile çok iyi gitmiş.
Behzat Ç. bence bu sezonda bitmez gibime geliyor.A/B'de iyi gidiyor yine.Total'i yükseltmesi lazım.bence cumartesi pt2de daha iyi gider.yada pazar pt1de.
Star TV'nin pence kesinlikle ana haberi düzeltmesi lazım.Çok kötü gidiyor.

Show TV
Bence OST iyicxe sıkmaya başladı ve reytinglere yansımış

Kanal D
UEK bence çok saçma bir dizi ama oyuncular sağlam ve tam türk kadınlarına hitap ettiği için iyi reytingler alıyor.

ATV
Al Yazmalım bence çok kötü.Zaten senaryo bozdu iyice nerelere gitti.2-3 Bölüme biter.Yada bitirmicekse PT2ye alabilirler.
KMOİ ise bence pt2ye göre iyi pt1e koysalar pt2yede al yazmalımı koysalar daha iyi reyting alır.

Samanyolu
Haberleri bence erken saate aldıkları için iyi gidiyor.

Belki şu görüşüme katılmayanlar olur;
Star TV
Pztesiye:İffeti koysa
Salıya😛is Yediliyi alıp koysa
Çarşamba:Muhteşem yüzyıl,eyvah düşüyorum.
Perşembe:KVP alıp koysa,eyvah düşüyorum
Cuma
FKyi alabilir ve koyabilir.
C.tesi bence ÇGHB başlatmalı ve 3-4 sikeçle bitmeli 1saat kadar reklamsız koysa.saat 9gibde behzat çyi koysa çok iyi gider.
Pazar😛azar sineması ama bence bi dizi daha koyabilir arkasından.ÖR:firar olabilir.

bence startv bu yolu izlese eylük ekime kadar 2ci kanal olabilir.
daha sonra zaten mesela AFK çok iyi gidiyor.arkasından onun PT2ye bizi yapar ve koyar oda iyi gider ve böylece reyting yapmıs olur.
benim görüşüm bu.

Ben O Ses Turkiye ve Kofte Yagmurunu izledim.Bence umutsuz ev kadnilari bundan sonra o ses turkiyeye zirvveyi kaptirmaz.Star tv ise carsamba.cumartesi ve pazar gunleri cok iyi gidiyor sinema kusagi cok reyting aliyo.Persembeye de koysa bence yine cok alir.