22 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 27.8%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 22.2%
  • Terminator: Kurtuluş - Y.S. (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 4 22.2%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 5.6%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?
O Ses Türkiye mi ? Umutsuz Ev Kadınları mı ? Zirvede bu hafta hangisi yer aldı ?
Fox'un ikinci bölümüyle ekrana gelen dizisi Araf Zamanı kaçıncı oldu ?
TV'de ilk kez yayınlanan efsane seri Terminator'un son filmi "Terminator: Kurtuluş" ne kadar izlendi ?
Behzat Ç. bu hafta kaçıncı sırada yer aldı ?

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları son haftalarda alışıldığı gibi yine iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

O Ses Türkiye ilk baştaki temposunu kaybetse de iyi reytingler almaya devam ediyor.

TV'de ilk kez yayınlanan "Terminator: Kurtuluş" iki grupta da 4.sıranın sahibi olmayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster diğer yayın günlerine göre daha düşük oranlar alsa da yine iyi gitti.

Behzat Ç. özellikle A/B'de iyi gitti ve 7.oldu.

Farklı Desenler yine STV ortalamasının epey üstünde sonuçlar aldı. Bu arada STV'den birçok yapımın da üst sıralarda yer alması dikkat çekiyor. Bu durum ilerleyen günlerde çok konuşulacak gibi.

TNT'de yayınlanan Arka Sıradakiler eski günlerini mumla arıyor. Dizi A/B'de ilk 100'e bile giremedi.

Fox'un yeni dizisi Araf Zamanı da bekleneni veremiyor. Fox, Babam İçin'i Pazar'dan çekerek hata yapmış gibi gözüküyor.

ATV'de yayınlanan Al Yazmalım ise sonuçlarıyla tam bir fiyasko yaratıyor. Dizinin sona ereceği söylentileri ortaya çıkmaya başladı bile.

Yalan Dünya'nın gece yayınlanan tekrarı da çok iyi oranlar alarak A/B'de 6.olmayı başardı...

Son düzenleme:
hiçbişey izlemedim.o ses 1.olur

her pazar akşamı olduğu gibi BEHZAT Ç. yi izliyorum. çok güzel ve çok doğal diyaloğların olduğu bir bölüm yine.

Startv Terminatör
Startv Behzat Ç

Filmler Altyazılı Olsa daha iyi olur Tr Dublaj pek iyi deildir

o ses türkiye bu hafta birinciligi alır diye düşünüyorum cunku güzel bir bölümdü.star tv nin sinema kuşagı da gayet güzel oluyor pazar günleri behzat ç. ve sinema kuşagı sayesınde star tv ayakta kalıyor

Umutsuz Ev Kadınları açık farkla birinci olmuş. AB`de 11 reytinge yaklaşmış. Daha önceki haftalarda da söylediğim gibi Umutsuz ev Kadınları zirvede artık tekbaşına. Tebrik ediyorum
O Ses Türkiye koltuk dönmeleri bitince reytingi de düştü. Ama Jüriler çok kuvvetli
Star`da yayınlanan Terminator süper gitmiş.Her iki grupda da 4cü sırada. AB`de oranları daha yüksek
Behzat Ç her zamanki gibi AB`de süper, totalde vasat gitmiş
Al Yazmalım düşüşte. Senaryo iyice basitleşti.

Araf Zamanı dizisinin 3 reyting alacağını başından beri tahmin ediyordum. AB`de 1 reyting almış. Daha da düşecek bence.

Sonuçlarda pek fazla değişiklik yok

Umutsuz Ev Kadınları, O Ses Türkiye ile arasındaki farkı açmış.
Behzat Ç. , A/B'de 7. sıraya kadar yükselmiş.
Terminatör filmi çok iyi oranlar almış.
Kim Milyoner Olmak İster biraz düşüş yaşamış.
Al Yazmalım yine çok kötü gitmiş. Dizi muhtemelen yakın zamanda PT-2'ye alınır.

Biraz İddialı Olucak Ama Sölemeden Geçemicem..Umutsuz Ev Kadınları Türkiye'de Yapılan En İyi İşlerden Biri..Oyunculuklar Şahane Olmasının Yanında Senaryoda Mükemmel Yazılıyor..İzlemeyenlere Tavsiye Edilir..Tek Kötü Yanı Bir Erkek Olarak Hangi Diziyi İzliyorsun Dediklerinde İsminin Sölemeye Çekinmen

TERMİNATÖR: KURTULUŞ Filmi Süper Gitmis Cnbce Elinde Ne Filmler Var Ah Pazartesi Persembe Pt1 Film Koysalar mütis olacak Pazar Günü Starta Gelisme Var Bu Çok Belli

Shareleri Süper Tebrik Ediyorum A/B Startv Ana Haber Ucus Yapmıs

Genel Degerlendirme

Umutsuz Ev Kadınlari Saltanatı Basladi O Ses Türkiyeyi 3 Haftadir Geçiyor

O Ses Türkiye Canlı Yayınlanmasina Ragmen Oranlarinda Düsüs Söz Konusu

Terminatör Kurtulus Filmi Star'tv Çok İyi Gitmis İki Grupta 4 Olmus A/B 6 Reyting Geçmis [ Cnbce Filmler Alip Pazartesi Persembe Pt1 ] Yontemine Gidilebilir

Araf Zamanı Çok Vasat Gerçekten Çok Vasat

Köfte Yagmuru Star Tv İlk Kez Yayınladıgı Çocuk Kusagi A/B Çok İyi Gitmis

Al Yazmalım Çok Vasat Finali Yakın

Atv Zaten Bu Sezon Kim Milyoner İster Hayat Devam Ediyor Dısında Basarili Bir Projesi Olmadi Son Haftalardir Haftanin Hiçbir Günü Atv 1. Ci Olamiyor Durumu İyi Degil

Günün Kazananlari

Kanal D Show Star

Günün Kaybedenleri

Atv Fox

Son düzenleme:
Saruhan Hünel Araf Zamanı tercih etmesi çok kötü oldu hem reyting hemde dizi o kadar kalteli değil

NOTLAR;
'Ucankusfocus'ta ilk sırayı dün 'Umutsuz Ev Kadınları' almış. Kanal D'nin dizisi artık Pazar günleri ilk sırayı kimselere kaptırmıyor. 'Terminatör: Kurtuluş' zirvenin hemen peşinde. Hülya Avşar'ın son dönemde yaşadığı karmaşık olaylar 'O Ses Türkiye'yi bizce olumsuz etkiledi. Ve 'O Ses Türkiye' 3'ncü sıraya düştü. Haberlerde 'Korcan Karar' önde gitmiş…
'Ucankusfocus' haftalardır ATV'nin dizisi 'Al Yazmalım'ın beklenen patlamayı bir türlü yapamadığını yazıyor. Kanal diziyi yayından kaldırma kararı almış. Dün akşam da gerilerde kalmış 'Al Yazmalım'
Sabah kuşağında Pazar Sürprizi, İbrahim Tatlıses'in basın toplantısında ağlama anları ve sol kolunu oynattığı anları ilk yayınlayan programdı. Ayrıca Cem Yılmaz'ın sevgilisi Ahu Yahtu'yu ailesinden istemeye gittiği anlarda evde yaşananlar da ilgiyle izlenmiş..
Öğlen kuşağında ATV'deki 'Dizi Tv' dizi meraklılarını ekran başına kilitlemiş. 'Alemin Kıralı' dizisinin set arkası görüntüleriyle, Tarkan'ın sanat hayatının anlatıldığı bölümler 'focus' grubu tarafından dikkatle takip edilmiş.
Skytürk'te ekrana gelen 'Türkiye Beko Basketbol Ligi All Star' karşılaşması da basketbolseverleri ekrana kilitlemiş.
Show TV'de ekrana gelen ve bir kişinin bir hafta boyunca baştan yaratıldığı 'Emel Acar'la En Baştan'da hafta sonu öğle saatlerinde ilgiyle takip edilmiş.
Gece kuşağında Star'ın 'Behzat Ç.'si gece kuşağında dikkatle izlenmiş. TRT 3'te maç özetlerini veren 'Futbol Ateşi' de dikkatle takip edilmiş…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@sery07
Behzat ç. Zamanı @ucankusfocus

@bulutpasha
@ucankusfocus o ses izliyorum arada umutsuz ev kadinlari izliyorum dizi cok guzel oyunculuklar harika hele yasemin super otesi 🙂🙂

@sullmus
@ucankusfocus pazar aksami behzat c. izlerim,neden mi ankaraliyim
ve oyuncular cok basarili...

@Ozgurakbay
@ucankusfocus arka sıradakileri izliyorum van depreminin konu edilmesi beni etkiledi açıkçası..

@DNCmerve
@ucankusfocus uzun bir aradan sonra Metin Arolatla KIRMIZI HALI TNT de bombaları patlatıyo işte magazin işte eğlence...

@hayal_yy
@ucankusfocus araf zamanını izlicem o diziyi tek gecerim süperrrr
))))

@kivancterzioglu
@ucankusfocus umutsuz ev kadinlari kanal d
murfakta ,salonda TNT arka siradakiler izlenecek birazdan

@GIRGIRRR
@ucankusfocus fb tv izlıyom fenerium on 'air

@bulutpasha
@ucankusfocus ince ince tv 8 müthiş türkü şöleni...

@__omer____
@ucankusfocus sihirli annemi izledim çok güzeldi lale devrini izlediğimde ise çok skıcı buldum

@idisisaglam
@ucankusfocus yahsi cazibe tekrar gulmek icin

@kemalyener
@ucankusfocus sihirli annemin bugünki en gzel kısmı pakizenin cafeye girdiği andı.tüm bölüm çok eğlencliydi

@ezelatak
@ucankusfocus şuan yumurcaktv izliyorum kızım öyle istiyo,ilginç ayrıntı insan gibi konuşan insan gibi yürüyen insan gibi yiyip içen ayı var

ben kurtlar vadisi pusu nun beyaz TV deki tekrarini izledim.

Umutsuz Ev Kadinlar iki grubtada zirvede olmasina ragmen oranlarinda gözle görülür bir düsüs var.

O ses türkiye ikinci olsada iki grubtada baya düsmüs Total de 6 reytinge Kadar düsmüs.

Terminatör filmi iyi gitmis, Star TV bu film isini iyi tutturdu

Behzat c. Bu hafta AB de yükselmis olsada total de hala vasat.

farkli desenler STV de cok basarili, Al Yazmalim en kisa zamanda final yapmali, arka siradakiler 2. Bölümü ile totalde ilk 100 e girmis olsada hala cok kötü, TRR1 deki avrupa avrupa basarisini sürdürüyor.

bence yeni iddalı yapımlardan biri pazar günü çok rahat tutunabilir.izleyici sıkılmış gibi
o ses eski havasında değil ve buda reytinglere yansımış farklı desenler her zamanki grafiğini sürdürmüş ve iyi gitmiş behzat ç ab de iyi.starın sinema filmleri gayet iyi gidiyor.onun dışında arka sıradakiler hangi mantıkla tekrar başlar anlayamamıştım tnt de ilk 100 e bile giremeyeceği belliydi.fox un dizileri ise gerilerde kalmış.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD][TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]78[/TD]
[TD]DİSKO KRALI[/TD]
[TD]TV 8[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]03:27:20[/TD]
[TD]01:27:20[/TD]
[TD]1,16[/TD]
[TD]15,96 Programın 2'den sonraki kısmıda iyi gitmiş...[/TD]