Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu.
Total'de 'Bir Zamanlar Çukurova', AB ve ABC1'de 'Camdaki Kız' zirvede!
Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni neden etiketlemedin ya?@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens ve ilgili herkes...
Murat Soner ve yandaşları bunu beğenmedi
İyice 3. sınıf oyuncuları kategorisine düşerek kendini gözden düşürmeye devam ediyor. Allah yardım etsin.
Bir oyuncuyu sadece işini yaptı diye linç etmeye çalışmak da bizim gibi anca Twitter'dan laf sallayan halka yakışır zaten.İyice 3. sınıf oyuncuları kategorisine düşerek kendini gözden düşürmeye devam ediyor. Allah yardım etsin.
İğrenç ötesi bir sahneye kasıtlı kalmasını hatta ve hatta oynamasını dahi savunuyorsun yani?Bir oyuncuyu sadece işini yaptı diye linç etmeye çalışmak da bizim gibi anca Twitter'dan laf sallayan halka yakışır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?