22 Mayıs 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Yaz geliyor final yapmayacak dizilerin reytinglerinin düşmesi normaldir
Vadinin ölüsü 11 reyting ediyor gelecek sezon yeni kanala geçersek yeniden 15-16'yı görürüz

Ama C'de ki başarınız Totale bakmayı engelleyecek galiba bundan sonra.

Kurtlar Vadisi Pusu totalde ve ABC1'de iyi gitmiş ama A\B grupunda düşük reyting almış.
Güldür Güldür Show A\B'de 5 reytingi geçerek çok başarılı gitmiş.Total ve ABC1'de de gayet iyi reytingler almış.
Aramızda Kalsın ve Arkadaşım Hoşgeldin'in reytingleri düşmüş ama yine de iyi gitmişler.
Zengin Kız Fakir Oğlan ortalama reytingler almış.

AB reytingleri iyice düsmüs..

Aramızda Kalsın reklam düzeni kötüydü saat başı reklam verdi..

Deniz Yıldızı'da 20.00'de reklama giriyor. 😡

Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi gitmiş ,Güldür Güldür Show un olmasına rağmen. Aramızda Kalsın da fena değil
Kurtlar Vadisi Pusu da son haftalarda Ab grubunda birinci olamıyor

Perşembeleri Güldür Güldür ve Arkadaşim Hoşgeldin izlediğim için perşembeleri pek bi reying beklentim yok.TNS'de komedi izlenmiyor zaten izlenen komedi de aile komedisi olur ancak
Neyse

Star'a benden bir taktik bir tavsiye olsun

Kurt Seyit Şurayı perşembeye al hacı
Salı günkü AB grubundaki rakibin 10+ reyting Perşembe AB grubunda rakibin 6+ reyting. Kurt Seyid kaç alıyor 4+ reyting
10+ reyting ezileceğine 6+ reytingle yarişa devam et

Salı günü de Survivor'u koy bari de en azından Küçük Ağa'nın abartısını kabartısını havasını al

ben en başta dediydim kpa salı kss perşembe olsun diye
neyse takas panpana katılmıyon mu bak o sana katılıyor

ben en başta dediydim kpa salı kss perşembe olsun diye
neyse takas panpana katılmıyon mu bak o sana katılıyor
al işte ; senin konun senin postun
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisinin-zararları.187887/#post-1232246

Ayrıca ABC1'deki farka bak. AB'si 6 alıp ama ABC1'i 11 almiş. Dediğim gibi AB grubu çoluk cocuk dolu ama ABC1 grubu 20+ yaş grubu. Yani senin dediğin gibi Total(%30) + AB'den (%10) = ABC1 (sonuç) verisini elde edemiyiz. @takas'ın istediği cevabı da ABC1 reytingleri veriyor zaten, 20+ yaş grubu KVP izliyor

yok artık gül gül öldüm ab çoluk çocukmuş
ab nin iki şartı paralı olmak ve üni.mezunu olmak üni. bitirien nasıl çoluk çocuk olsun

yok artık gül gül öldüm ab çoluk çocukmuş
ab nin iki şartı paralı olmak ve üni.mezunu olmak üni. bitirien nasıl çoluk çocuk olsun
AB'dekiler heralde kısırlar hiç onların çocukları olmuyor

Senin bu mantıgınla TRT çocuk terör estirmemesi lazımdı😉

Bu haftanın galiba yine Karagül olacak İnşallah