22 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

ucurum yine muhtesem otesi bir bolumdu. her dakikası heyecanlıydı. 1 hafta nasıl gecer bilinmez. ama insallah ucurum sezon finaline girmez. zaten yeni basladı dizi. eger sezon finaline girerse yeni sezonda basarı elde edebilir mi dusundurur

Hacı bu yeni dizi değil mi? Sezon Finali için erken bence, şaşırdım gelecek hafta Sezon Finali olmasına.

o.b.g.z ab de seksenler farki kapio

Farki kapatiyor mu? Muhteseme soyleyince hemen acik ara diyorsun. Seksenler OBGZK'nin yarisi kadar izlenmis. O zaman Kuzey de Muhtesemi gecti gececek. Objektivliyin gozlerimi yasartti kreys

Farki kapatiyor mu? Muhteseme soyleyince hemen acik ara diyorsun. Seksenler OBGZK'nin yarisi kadar izlenmis. O zaman Kuzey de Muhtesemi gecti gececek. Objektivliyin gozlerimi yasartti kreys

once özetini geçmeye çalıssın

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:54:29[/TD]
[TD]23:20:44[/TD]
[TD]01:47:41[/TD]
[TD]15,40[/TD]
[TD]37,74[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]BURSASPOR - FENERBAHÇE FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:17:34[/TD]
[TD]22:33:23[/TD]
[TD]01:53:10[/TD]
[TD]9,18[/TD]
[TD]23,20[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:12[/TD]
[TD]20:41:28[/TD]
[TD]00:42:16[/TD]
[TD]6,80[/TD]
[TD]20,44[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:49:20[/TD]
[TD]23:14:41[/TD]
[TD]01:43:36[/TD]
[TD]6,49[/TD]
[TD]15,87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ama seksenler geçmis özetini

Guzel cevap Kreys.Cok begendim yorumunu nerde 15-6 aralarinda 9 reyting var.

Ya Beyzasoy bu soyledigine cidden inanamiyorum ozaman Muhtesem'in ozeti vardi ama sonra asil Muhtesem maci dagitti 15'e 9 kreys'in dedigi gibi nutkun tutuldu bisey diyemedin.:haha:

Yaw kryes i ben hoş goruyom da senin olayı anlamadan bana sallamana ne diyeceğiz
)) Geçen hafta 21-22 arası maçla muhteşem kafa kafayayaydi özet hakkında değil konusmamiz. muhteşem saatlik ortalamada 8 lere dusmustu . maç bitince millet muhteşemi izlemiş. görüldüğü üzere biz saatlik ortalama üzerinden konuşuyordük yani total reytınglerını baz aldık. sen tutmusun ab reytingi bana soyluyon . daha ne tartışıyoruz bılmıyon habire sallıyon
))))))))))

ab daha onemli paralar kanala akar

uçurum seneye daha da artar yeni gelecek yapımllar tuttmyor artık çünkü
öbgz ab de liderliği kaybedebilir tabi klas,k sbt olayı olarak tüm diziler düşmezse
seksenler kanalına göre süper

total paylasio sbt twitde

@kreys 7 ile 15 arasindaki fark 14 ile 6 arasindaki farka ayni galiba. Ayrica OBGZK Ab'de hep 15-16 reyting aliyor. Bir hafta 14e dustu diye genen ustune cullandiniz

kreys-muhteşem yüzyıl cevap vermeyin amacı tartışma çıkarmak onun her zamanki gibi

ab daha onemli paralar kanala akar

Ben yönetici olsam sana üç yorumu yasaklarım
))) "yok artık" , "ab reytingi daha önemli " muhteşem kuzey güneyi ikiye katladı "

her mesaja alakasız bi şekilde bunları yazma lütfen
)))))

biz total daha mi önemli dedik yook.. dediğimiz şey sbtnin anlık reytingleri total reytingi bizde mecbur bu total reytinginden olaya bakıyoruz .. son olarak muhteşem kuzeyi iki katlar diyerek bitiriyorum
)))))

Uçurum diziyse diğerleri ne ? Ben böyle bir dizi görmedim her saniyesi mi heyacanlı olur her bölüm gerilmekten gebercem..Kerem Deren kalemine sağlık sen harbiden bu işi biliyorsun.Adam her karaktere öyle özen gösteriyorki her karakterin ayrı bir hikayesi var,tek bir karakterle işi götürmüyor..Bu yılın bombası şüphesiz Uçurum'dur.Önümüzdeki sezon devam edicekmiş çok sevindim reytingleride güzel Atv için süper hatta.Tüm ekibin emeklerine sağlık...

senin olduğun mesajları okumam hepsi zırva-çekememezlik

Yöneticiler bu mesajı hakaret sayıp sana ceza verebilirler ama lütfen ceza vermeyin degmez
)))))))

yaw kardeş madem zırva ve okumuyon oKumadığın bişey hakkında nasıl tartışma çıkarmak amacın var diyorsun .. okumadıgın şey hakkında nasıl böyle kanata sahip oldun yazda bizde okadar sayfa okumadan millete rahat rahat mesaj yazalım
))))))))))))

Son düzenleme:
tamam sen devamm edebilrisin
bu yüzden ceza alsam bişi olmaz