ucurum yine muhtesem otesi bir bolumdu. her dakikası heyecanlıydı. 1 hafta nasıl gecer bilinmez. ama insallah ucurum sezon finaline girmez. zaten yeni basladı dizi. eger sezon finaline girerse yeni sezonda basarı elde edebilir mi dusundurur
Geçen Hafta Seksenler Reytingleri:
Total:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]AB:
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7
[/TD]
[TD]SEKSENLER
[/TD]
[TD]TRT 1
[/TD]
[TD]20:35:54
[/TD]
[TD]22:59:38
[/TD]
[TD]02:04:16
[/TD]
[TD]4,41
[/TD]
[TD]11,12
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]Bu Hafta Seksenler Reytingleri:
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2
[/TD]
[TD]SEKSENLER
[/TD]
[TD]TRT 1
[/TD]
[TD]20:35:54
[/TD]
[TD]22:59:38
[/TD]
[TD]02:04:16
[/TD]
[TD]7,62
[/TD]
[TD]19,59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Total:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]AB:
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]10
[/TD]
[TD]SEKSENLER
[/TD]
[TD]TRT 1
[/TD]
[TD]20:41:58
[/TD]
[TD]22:56:21
[/TD]
[TD]01:52:36
[/TD]
[TD]4,07
[/TD]
[TD]10,34
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]Seksenler Bu Hafta Az Da Olsa Bir Düşüş Yaşamış Ve Total de 3 sıra geriye düşmüş AB de ise yerini korumuş.
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2
[/TD]
[TD]SEKSENLER
[/TD]
[TD]TRT 1
[/TD]
[TD]20:41:58
[/TD]
[TD]22:56:21
[/TD]
[TD]01:52:36
[/TD]
[TD]6,67
[/TD]
[TD]18,25
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Seksenler Total de 0,31 lik bir reyting kaybı yaşamış.Ab de ise neredeyse 1 reyting kaybetmiş ve yerini korumuş.Bir Daha ki Hafta Sezon Finali var Bakalım Seksenler Nasıl Reytingler Alacak
o.b.g.z ab de seksenler farki kapio
Farki kapatiyor mu? Muhteseme soyleyince hemen acik ara diyorsun. Seksenler OBGZK'nin yarisi kadar izlenmis. O zaman Kuzey de Muhtesemi gecti gececek. Objektivliyin gozlerimi yasartti kreys
Hacı bu yeni dizi değil mi? Sezon Finali için erken bence, şaşırdım gelecek hafta Sezon Finali olmasına.
Bende şaşırdım bence de yazın da devam etmesi gerekirdi ama gelecek hafta 19.BÖLÜMÜYLE sezon finali YAPACAK
Ya Beyzasoy bu soyledigine cidden inanamiyorum ozaman Muhtesem'in ozeti vardi ama sonra asil Muhtesem maci dagitti 15'e 9 kreys'in dedigi gibi nutkun tutuldu bisey diyemedin.:haha:
Yaw kryes i ben hoş goruyom da senin olayı anlamadan bana sallamana ne diyeceğiz)) Geçen hafta 21-22 arası maçla muhteşem kafa kafayayaydi özet hakkında değil konusmamiz. muhteşem saatlik ortalamada 8 lere dusmustu . maç bitince millet muhteşemi izlemiş. görüldüğü üzere biz saatlik ortalama üzerinden konuşuyordük yani total reytınglerını baz aldık. sen tutmusun ab reytingi bana soyluyon . daha ne tartışıyoruz bılmıyon habire sallıyon))))))))))
Yaw kryes i ben hoş goruyom da senin olayı anlamadan bana sallamana ne diyeceğiz)) Geçen hafta 21-22 arası maçla muhteşem kafa kafayayaydi özet hakkında değil konusmamiz. muhteşem saatlik ortalamada 8 lere dusmustu . maç bitince millet muhteşemi izlemiş. görüldüğü üzere biz saatlik ortalama üzerinden konuşuyordük yani total reytınglerını baz aldık. sen tutmusun ab reytingi bana soyluyon . daha ne tartışıyoruz bılmıyon habire sallıyon))))))))))
ab daha onemli paralar kanala akar
kreys-muhteşem yüzyıl cevap vermeyin amacı tartışma çıkarmak onun her zamanki gibi
senin olduğun mesajları okumam hepsi zırva-çekememezlik
tamam sen devamm edebilrisinbu yüzden ceza alsam bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?