22 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Kesinlikle katilmiyorum; su kacirmalariin reytingi azalrcagina ,aksine yükseltir millet biraz heycan ister . Ama is sbt de bitiyo istersen su anda adriana limayi koy obgzk yine olmaz neden ? Çünkü ; bı kere sbt olctugu için is bitmiştir..
totelde obgzk 1. Olur .bı kere muhteşem olamaz kaç haftadır 11 lerde takılı kaldı, ama ab belki olabilir.. Bakalım göreceğiz yarın..

16 gececegi kesin ab de
beyazsoy gecen hafta iyi agzinin payini verdi halkimiz 15 gecti mac yok 17 cikar

Ağzının payını verecek bir durum yoktu. bir iddiada bulunmadım ki. yazdıklarımı takas gibi tam okumuyorsun
))) maç ilk saatinde muhteşemi dağıttı. maç erken bitince maçi bırakıp muhteşemi izlendi. millet. üstelik geçen hafta fragman iyiydi bu hafta tırışkadan bir fragman var. üstelik bu hafta havalar çok iyi. ab de 3. luge düşmesinde opsun başına koysun

fragman süper milyonlari ekranlara kilitlicek gecen haftadan daha güzel harika bir fragman süper bir fragman 17 lere çıkacagimiz kesin gibi beyazsoy bırak bu isleri gecen hafta fena patladin muhtesem 15 leri geçti nutkun tutuldu resmem cevap bile veremedin son yazdigima maç oldugu halde 15 leri geçti simdi maç yok çok rahat 17 lere varacagi kesin fragman mükemmel ötesi facebook twitter herkez çok begendi reytingler harika gelecek

Uçurum iki grupta da 4 reyting alarak iyi gitmiş.

ama sbt inandiriciligi tartisilir

[TABLE="class: tv_rating, width: 468"]
[TR="class: even, bgcolor: #F8F8F8"]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 22 Mayıs 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]12.98[/TD]
[TD="align: right"]33.00[/TD]
[/TR]
[TR="class: odd, bgcolor: #F0F0F0"]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 15 Mayıs 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]13.27[/TD]
[TD="align: right"]33.40[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8 Mayıs 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]14.07[/TD]
[TD="align: right"]35.00[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 1 Mayıs 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]13.52[/TD]
[TD="align: right"]34.60[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 24 Nisan 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]13.67[/TD]
[TD="align: right"]33.90[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 17 Nisan 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]15.06[/TD]
[TD="align: right"]35.70[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 10 Nisan 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]14.81[/TD]
[TD="align: right"]35.10[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3 Nisan 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]13.89[/TD]
[TD="align: right"]33.60[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 27 Mart 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]14.43[/TD]
[TD="align: right"]33.90[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 20 Mart 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]13.57[/TD]
[TD="align: right"]31.80[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 13 Mart 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]13.82[/TD]
[TD="align: right"]34.20[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 6 Mart 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]14.75[/TD]
[TD="align: right"]33.80[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 28 Şubat 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]14.28[/TD]
[TD="align: right"]32.00[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21 Şubat 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]15.19[/TD]
[TD="align: right"]35.10[/TD]
[/TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 14 Şubat 2012 Salı Reytingleri[/TD]
[TD="align: right"]15.56[/TD]
[TD="align: right"]35.70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ö.b..g.z sharelere dikkat madem totalde bukadar düstü share nie düsmedi sbt inanılmaz bi yandan
))))))

Son ne yazdın okumadım. Geçen hafta sen 22-23 saatinde muhteşem fark atınça muhteşem ezdi birinci çıkacak dedin bende dedımkı o saate maç 20 dakika erken sevinme...

bundan muhteşem birinci cikmayacak anlamı çıkmaz. sadece dediğim erken sevinme hiç bişey tam belli değildi. sende takas gibi yanlış anlamisin
)))))))

haa bak 17 reyting diyorsun yarın bunu yarın hatırlartırsam yine kuzey güneye fark attik demezsın inşallah
)))))))))

Son düzenleme:
Yaw kryes yazdıklarımı okumuyor. sbt nin reytınglerınde bir sorun yok. havalar çok isindi. geçen hafta hava kötü olduğundan reyting yükseldi. şimdi hava ısındıgından millet ekrana değil dışarı çıktı. doğal olarak reyting düşer ama sharelere bişey olmaz. çünkü share ekran başındaki kişilerin yüzde kaçı o diziyi izliyor anlamındadir

kuzeyi ikiye katlayacagi kesin
ama kuzey 6 alır

ülkede 70 milyon nüfus var 2 milyon kişi cinsiyet değiştirdi diyelim genel nüfus düşer mi düşmez mi ?

beni affet 20 share geçmis sebebi feride oktay kınasi vardi cüneyt kınaya geldi feride ağladi cüneyt ağladi acıtasyon son sürdeydi annemler izlerken baktım ağlayan ağlayana

beni affet 20 share geçmis sebebi feride oktay kınasi vardi cüneyt kınaya geldi feride ağladi cüneyt ağladi acıtasyon son sürdeydi annemler izlerken baktım ağlayan ağlayana

starda oldu diye kadın dizilerinide mi ızlıyon . bravo bu star sevgine diyecek bişey yok
)))))

öbgzk düşmüş seneye çöküşe geçer esamesi okunmaz bak buraya yazıyom seneye vadi eğer iddaalı bi dizi gelmezse haftalık sıralamada 1.olacak öbgzk nin işi bitmiş senaryo çok aşağıda.
kreys aga muhteşem ne 16 sı ya aldığı reyting 11 muhteşemin ab de geçen hafta aldığı reytinge bakma 1 haftalık bişeydi öbgzk ab düşüyo diyosunuz muhteşem zirvede ama o daha da düşüyo muhteşemin alacağı reyting ab de 13

annemler izlerken baktim zaten o saate en cok izlenilen yapim ne var bunda

sende en azından şu gerekceyi bekledim. dizide güzel kız Var ona bakıyom ama annem ızlıyo bende bakıyorum demen olmadı yanlış anlasılır
)))) takas aman duymasin seni kurtlar vadisi clubunden atar anımallah
))))))
Bu arada annemgıl izliyor bahanesi inandırıcı değil sizin 82 ekran tv nin yanında mutfakta tv yok muydu
))))))

Ö.b.g.z.k. de sarsılan diziler grubuna girmiş. Ama haftaya kendine gelir diye düşünüyorum.

Uçurum, iki grupta da 4 üzerinde reyting almış, gayet başarılı. Özellikle a/b grubunda kendini tam anlamıyla gösteriyor.

Büyük Risk hala kötü gidiyor. Aslında o yavanlığa rağmen a/b'de aldığı reyting idare ediyor diyebilirim.

Eurovision 1.Yarı Final Trt Müzik'teydi. Türkiye olmadığı için bir esprisi yoktu, sıkıcıydı. Reytingin Bakü'yle ilgisi olmadığını görmüş olduk.