22 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 21.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 30.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 13 39.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Anket sonuclarida gosteriyorki kurtlarla suskunlar ciddi rakip intenet otarmina giren kisilerin coluk vocuk ve genclerden olustugunu dusunursek kurtlarin bu kitlesini suskunlar hafif hafif ele geciriyor. ama bu suskunlarin kaderi behzat c. gibi olacak gibi
)))))) twitterda zirvede ama reytinglerde dipte millet otturup internetten izleyecek
))))))

internette vadiyle yarışabilecek bir dizi yok

Durum ortada twittirda burda ve diger sitelerde hep suskunlar onde.... haaa pardon birtek kurtlar vadisinin kendi sitesinde fragman bir milyon
)))))))))))

nerde önde anlamış değilim
vadi internetin 1 numarası bunu unutma internette en çok izlenen dizi açık ara
face sayfası 2 milyona yakın
fragmanları açık ara en çok izlenen dizi
geniş çaplı her türlü ankette zirveyi açık ara almış bi dizi
google da en çok okunan haberlerde vadi 7/24 listede çoğu zaman 1.
yani anlayacağın vadi 1 numara

Kurtlar internette hic takip edilmiyor demiyorum ama suskunlar bu ara kurtlari gecti. zaten ne zaman coluk cocuk geclik dizileri ciksa kurtlari geciyor. ama suskunlar tam kurtlari kalbinden vurdu . adamlar ozel dizayn etmisler tam kurtlarin kitlesini almak icin planlamislar helal olsun
)))) tabi ezelde kurtlari gecerdi ordan bir tecrube var ezelin aynisini yapinca kurtlar dagildi

kendi çapında bişeyler diyosun anlamış değilim neyde dağıldıysak

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim. Süper bir bölümdü.

Vadi 12 reytinge çıkar diyordum ama 11'e bile çıkamamış. Bunda maçların etkisi olduğu düşünüyorum. Bu hafta maç yoktu ama geçen haftadan düşmeye başladığı için hemen toparlanması zordu. Haftaya 11'e ondan sonraki hafta 12 reytinge kadar çıkar bence

Kalbim 4 Mevsim çok gerilerde kalmış. Totalde zor ilk 100'e girmiş. Bence dizinin 13. bölümde Final yapması gerek.

Suskunlar fena şekilde yükselmeye devam ediyor. Dizi başka bir günde olsaydı A/B'de zirveyi alabilirdi bence.

Yorumum;
Fatmagül yine zirvede tebrik ediyorum...
Kurtlar Vadisi Pusu Peşinde Ama artık zor alır zirveyi bu sene. Fatmagül sona yaklaşıyor yavaş Yavaş
Suskunlar Yine Harika Oranlar Almış Özellikle AB De !
Alemin KralıTotalde iyi giderek ilk 10 da yer almış Ama AB ' De reytinglerini Suskunlara kaptırmış Anlaşılan

İzlediğim; Suskunlar -Alemin Kralı
Yorumum:İkiside Süperdiiiii

Fatmagül bu sezon bittikten sonra, gelecek sezon Suskunlar Kurtlar Vadisi Pusuyu gecebilir AB grubunda.

Fatmagul'un Sucu Ne? izledim muhtesemdi zaten 13 reyting vadi ise 10 reyting artik zirveyi alma sansi cok cooook az Fatmagul bittikten sonra alir.

sezon sonuna kadar bu böyle gider yok haftaya alacaz yok dünyayı ele geçirecez yok maç vardı yok şu vardı yok suskunlar önce başladı...

sezon sonuna kadar bu böyle gider yok haftaya alacaz yok dünyayı ele geçirecez yok maç vardı yok şu vardı yok suskunlar önce başladı...

Vadide iki sey bitmez bir tek kursunla olen figuran birde bahane
))))))))))

Bakalim Bu Hafta Carsamba'dan daha cok mesaj yazilabilecek mi?

Vadiye İskender gibi karekter şart oldu.Bu reytingler gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum .Suskunlar 7 reyting almış ,diziyi bende netten indirip bakıyorum